BIGor написав:........... Точно 1 нуль? Ніколи не бачив більш самовпевнену людину ніж ви. Давайте розрахунок, як виходить різниці всього в 1 нуль між 42 000,00 і 1 319 072,00.
По друге, Ви плутаєте девальвацією з деномінацією. Почитайте хоча б вікіпедію. Різниця - дуже велика.
Уговорили, уберём не 1, а целых 2 нуля. Что это по сравнению с нашими 5-ю нулями в 1996? И я ничего не путаю. У нас в первой половине 90-х успешно и очень быстро шла девальвация купоно-карбованця, потом при введении гривни провели деноминацию, убрав 5 нулей и продолжили девальвацию. Правда, обычно скачкАми, а не плавно. Необходимость деноминации возникла как следствие сильной девальвации. При продолжении существующих тенденций такая необходимость может возникнуть снова. Недаром у нас уже ликвидируются бумажные деньги до 10 грн и исчезли монеты, меньше 50 коп. И постепенно вводятся купюры всё большего номинала. Думаю, недолго ждать купюры в 5 000 грн. Если бы не развитие безналичных платежей, то уже наверняка бы появилась - получать зарплату 40-50 тыс и больше даже 1000-ми купюрами неудобно. Так что читайте вы. И, желательно, не только Вики, а вообще литературу. Может научитесь лучше понимать.
Оце ви самовпевнене Добре, не бачу сенсу мені спорити з дурнем. Якщо у вас немає різниці між порядками чи девальвацією і деномінацією - то що можна зробити. Покоління гомо-совєтікус.
Змінив посилання. Насправді, дуже дивно, я спробував опера впн з рінзними локаціями - в мене відкривалося звідусіль. На фото уламки ГЕРАНІ(не ШАХЕДА, а власне ГЕРАНІ), осінтери пишуть, що судячи з серійників, виробництво Іжевська, а не Алабуга.
sashaqbl написав:Змінив посилання. Насправді, дуже дивно, я спробував опера впн з рінзними локаціями - в мене відкривалося звідусіль. На фото уламки ГЕРАНІ(не ШАХЕДА, а власне ГЕРАНІ), осінтери пишуть, що судячи з серійників, виробництво Іжевська, а не Алабуга.
Бетон написав:Чтобы корова меньше ела и больше давала молока, ее нужно меньше кормить и больше доить
Вместо понижения расходов, власть без конца и края вводит новые налоги и повышает существующие.
А будильник бегает с калькулятором- все не имеет значения. Это хохма
І дивлячись на всю цю хрінь, ризикуючи життям кожен день, що робить Бетон? Прально, обирає об’єкт інвестування в Україні ) Л - логіка, залізна. Потім озвучте у цифрі, скільки ж коштує життя розумного Бетона )
Schmit написав: Подальші перспективи потужнічаня дуже невтішні.
Мосійчук радикальна партія. 28 березня 2024 Центр протидії дезінформації спільно з Кібердепартаментом СБУ включив канал Мосійчука у соцмережі «ТікТок» до списку «шкідливих і таких, що поширюють ворожу дезінформацію». З 25 травня 2025 року перебуває під персональними спеціальними економічними та іншими обмежувальними заходами (санкціями) України.
Як невдобно получилося, Шмідт. А шо ж там на Дніпропетровщині? Кажуть якийсь контрнаступ Україна провела.
Бетон написав:Чтобы корова меньше ела и больше давала молока, ее нужно меньше кормить и больше доить
Вместо понижения расходов, власть без конца и края вводит новые налоги и повышает существующие.
І дивлячись на всю цю хрінь, ризикуючи життям кожен день, що робить Бетон? Прально, обирає об’єкт інвестування в Україні ) Л - логіка, залізна. Потім озвучте у цифрі, скільки ж коштує життя розумного Бетона )
В Украине я никогда не инвестировал. Я ей не доверяю. Я ни одного дня не хранил деньги в гривне. Только доллар. Я зарабатываю не на Украине, я не получаю деньги с бюджета и ничего ни у кого не украл
В Украине я никогда не инвестировал. Я ей не доверяю. Я ни одного дня не хранил деньги в гривне. Только доллар. Я зарабатываю не на Украине, я не получаю деньги с бюджета и ничего ни у кого не украл
Бетон, ви ж інвестор, а не спекулянт у бетон в Україні. Я читаю ж ) і хочу зрозуміти, як людина з кешем валютним при загрозі життю, іде і інвестує в український бетон щоб далі боятися за життя... ціна життя тут теж вимірюванна )