Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 17:58

pesikot написав:
Напиши про українськіх дітей ...
Я почекаю, але ти мовчиш

PS. Додам, ти моральна потвора ...
Ти лякаешься до усрачки, коли потрібно хоч щось написати про злочини московитів ...

Харашо, я засуджую вбивство українських дітей росіянами.
Тепер твоя черга засудити вбивство іранських дітей євреями.
Но ти це не зробиш, бо тобі не дозволяє соросяча методичка)
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:02

Banderlog написав:
  Shaman написав:а на тому в них, як й в нас гаряча фаза закінчиться, а війна продовжиться. як власне й страждання іранського народу під цим режимом. але деякий час іранці не створюватимуть великої загрози для Ізраілю - а по-дрібному звісно будуть шкодити...
в нас влада планує воювати ще 4 роки.

Тому що, росіяни планують воювати ..

Дивно, да ?
Для тебе, г(х)ера майора ...

Ти про росіян мовчиш, вперто, наче їх не існують ...

То про ти кого ти воюєш в ЗСУ ? мені цікаво
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:03

Shaman написав:

а чому ви на валютній гілці не відповідаєте? не розумієте, про що я пишу? :lol: нема мені з ким поговорити на валютній гілці...

а про шо там говорити? За всю вільну гривню я купляю долари, по барабану який на той момент курс. Я вірю трампу і вірю в сша, америка велика держава.
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:04

Banderlog написав:
  Shaman написав:а на тому в них, як й в нас гаряча фаза закінчиться, а війна продовжиться. як власне й страждання іранського народу під цим режимом. але деякий час іранці не створюватимуть великої загрози для Ізраілю - а по-дрібному звісно будуть шкодити...
в нас влада планує воювати ще 4 роки. Ти ж розказував що ми маєм стати як ізраель...
Я ж вважаю що прийшла черга ізраелю стати як Україна. Фортецею :lol: вже безпілотників, що збивають шахеди в Україні просять
Дасть Бог, попросять працівників тцк :lol:
Світ має переймати передовий досвід України.

що не речення, то помилка (скажемо м'яко так) - як так? :shock:

ніхто не планує воювати чотири роки. а Раша - єдина прихильниця продовження війни чотири роки не стягне. Ізраіль як фортеця існує з початку існування. й вороже оточення більше не в 3-4 рази, як в нас, а в десять й більше... один Ізраіль в 10 разів більший. але перси дивляться 300 спартанців, інші згадують шестиденну війну, й якось швидко холонуть. точніше балакають багато, але роблять мало.

безпілотники просять араби, які з подивом виявили, що гроші допомагають не завжди - ось араби реально розслабилися, на США почали бикувати. зараз шейхи в чергу вишукуються за захистом США - швидко дійшло, що все це шалене збагачення монархій перської затоки без СЩА не було б...

що робити з Іраном - схоже плану немає, теократію так просто не скинути. хто не розуміє навіщо Майдан, потім гадає скільки зусиль та жертв потребує скидання диктатури - й це не гарантовано. тому так, страждання народу продовжаться. чим закінчиться - подивимось.

але як варіант курди можуть стати першими, але не останніми руйнівниками режиму. бо персів там дійсно лише 60 відсотків, потенціал сепаратизму є.
Shaman

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1738 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:04

є висновок

Shaman написав:а є ще такий висновок
Президент Ірану також стверджує, що напади сталися, ймовірно, через «непорозуміння в лавах офіцерів».

Звернення Пезешкіана доводить обмежені повноваження політичних лідерів теократії у порівнянні з Корпусом вартових Ісламської революції (КВІР). Гвардія, яка контролює балістичні ракети, націлені на Ізраїль та інші країни, підпорядковувалася лише верховному лідеру Алі Хаменеї, який загинув внаслідок удару США 28 лютого. Судячи з усього, КВІР самостійно вибирає цілі в міру розширення конфлікту, пише AP.

а ще є такий висновок, що командири мають "конверти які вскрити у випадку війни", а в конверті: "усіми можливими заходами завдавати шкоди нападникам"
flyman

Подякував: 1633 раз.
Подякували: 2879 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:09

Banderlog написав:
  Shaman написав:

а чому ви на валютній гілці не відповідаєте? не розумієте, про що я пишу? :lol: нема мені з ким поговорити на валютній гілці...

а про шо там говорити? За всю вільну гривню я купляю долари, по барабану який на той момент курс. Я вірю трампу і вірю в сша, америка велика держава.

Але підтримуешь Росію, Путіна та Гундяя

Стандартний набір сучасного чорносотенця і патріота Росії ))
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:10

Зеленський відвідав Донеччину і записав відео у Дружківці
Потужно, але "це ж було вже" в Лисичанську, Соледарі, Бахмуті, Авдіївці, Покровську...........
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 07 бер, 2026 18:12, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:11

Banderlog написав:
  Shaman написав:а чому ви на валютній гілці не відповідаєте? не розумієте, про що я пишу? :lol: нема мені з ким поговорити на валютній гілці...

я в тобі не сумніваюсь - ти людина простих рішень. "простой человек из народа, который не боится смелых решений" (с). якщо треба, скину уривок 8)

люди там обговорюють долар/євро/депозити/ОВДП - а тут лише долари, й десь закопав.

але, може ти пропустив, не здивуюсь, але долари США таки шалено друкує - й поки чим далі, тим більше. плюс ця боротьба Трампа за торговим дефіцитом має побічний ефект, про який мало говорять. тому з доларами теж можуть бути приколи - май на увазі. не дякуй 8)
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:16

Banderlog
я так розумію тобі взагалі подобаються прості пояснення
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 07 бер, 2026 18:20

Banderlog написав:
  pesikot написав:Напиши про українськіх дітей ...
Я почекаю, але ти мовчиш

PS. Додам, ти моральна потвора ...
Ти лякаешься до усрачки, коли потрібно хоч щось написати про злочини московитів ...

Харашо, я засуджую вбивство українських дітей росіянами.
Тепер твоя черга засудити вбивство іранських дітей євреями.
Но ти це не зробиш, бо тобі не дозволяє соросяча методичка)

ти нам як послугу робиш?.. це очевидно, що поточна влада Раші вона зараз базується на цих злочинах.

а вбивство іранських дітей євреями - твоя вигадка 8) якось так...

де там гроші платять соросятам? :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти