|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 08 бер, 2026 09:13
Banderlog написав: іран буде мстити за вбитих дітей? Так уже мстить...
Трамп и Хагсет заявили, что школу для девочек разбомбил сам Иран, а не США
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 70 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:12
Banderlog написав: Shaman написав:я так вказав, що Бандерлог помиляється - а розжовувати, вибачте, далеко не завжди це роблю. очевидні речі можу й не розжовувати.. а з приводу цитати - так знайдіть, бо я такого не казав. те, що удар був, це біло зрозуміло відразу. питання було хто, й кількість жертв... .
і в чому я помиляюсь? Що іран буде мстити за вбитих дітей? Так уже мстить. Що вбили іранську владу і зараз нема кому вести переговори? Іран не класична пірамідна диктатура. Ракетні удари продовжаться і без політичної влади. Розслідуванням сша може підтертись ніхто в ірані в то вірити не буде.
помиляєшся в тому, коли звинувачуєш Ізраіль в цьому обстрілі. а далі пафос аж зашкалює, але все вигадане. головне - іранській владі начхати на населення - хоч дорослих, хоч дітей. під час протестів загинули тисячі або десятки тисяч людей, в тому числі неповнолітні - це хвилює лише Захід, іранській владі начхати, а населення поки проковтнуло... другий - загинули дівчата. це в країні, де дівчат забивають на смерть через неправильний хіджаб. чи влада переймається? не смішить. вся ця шумиха - є в чому звинуватити США, а на загиблих дітей владі все одно... а рослідування все одно ведуть - й це правильно, це й є ознака розвиненого суспільства... щоб розумітити, чому так сталося, й запобігти на майбутнє. й скільки людей загинуло насправді... керованість ще не втрачена, але лідери поки ховаються - бо є вірогідність, що відправлять слідом за аятолою. та й суперечки, а хто головний - вже звісно є... ракетні удари швидко припиняться, якщо після чергового обстрілу будуть знищувати пускові позиції. й потім нехай не розповідають "а нас за що?". ти гадаєш один такий розумник, якому на все начхати? в іранській армії таких достатньо - й без команди ніхто стріляти не буде...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 820 раз.
- Подякували: 1738 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:16
Бетон написав: stm написав:Бетон написав: Террор или уже геноцид?
Гострі відчуття, від яких ви кайфуєте. Ми було думали що то страх у вас, а то кайф кожен раз що спіймали не вас )
Мне жаль людей, в отличие от вас
Мені ніколи не зрозуміти ідіотів, напротивагу. Ви ж не за мобілізацію, вірно? Кожен раз коли вас питають як правильно мобілізувати ви випаровуєтесь.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:23
stm написав: Бетон написав: stm написав:Гострі відчуття, від яких ви кайфуєте. Ми було думали що то страх у вас, а то кайф кожен раз що спіймали не вас )
Мені ніколи не зрозуміти ідіотів, напротивагу. Ви ж не за мобілізацію, вірно? Кожен раз коли вас питають як правильно мобілізувати ви випаровуєтесь.
В нас рівні права та обов'язки у М і Ж, чи вам більше до вподоби як в Ірані/Афган? Пора виправляти гендерну нерівність, а не прикидатися дєвочкой з бантіком з дєцкого садіка
-
flyman
-
-
- Подякував: 1633 раз.
- Подякували: 2879 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:28
Бетон написав: stm написав:Бетон написав:Террор или уже геноцид?
Гострі відчуття, від яких ви кайфуєте. Ми було думали що то страх у вас, а то кайф кожен раз що спіймали не вас )
тобі пофіг на людей, а жалко лише себе - ну й інших ухилянтів, з якими ти асоціюєш себе. а мобілізують людей, щоб зупинити цю повзучу окупацію - де набагато більше людей змушені евакуюватися, залишати майно або самим залишатися в окупації з відповідними наслідками - й рахунок таких людей йде на тисячі - але тобі на них байдуже...
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 08 бер, 2026 11:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:31
flyman написав:В нас рівні права та обов'язки у М і Ж, чи вам більше до вподоби як в Ірані/Афган?
Рівні, і коли всім жінкам (без неповнолітніх дітей) поставлять вимогу військового обліку я кіпішевати не буду. І цирк з стрибками на ходу машини теж. Бо якось воно можна загинути не від дрона на 99,9%, якщо стрибаєшь з 3 і вище поверху, чи з машини на повному ходу, і мені вважалося, що дорослі люди то мають знати. А хтось вважає що найцінніший за 140$/місяц. А хтось що інвестор у бетон і якась там держава забезпечить безпеку. Цікаві такі люди )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:31
flyman написав:В нас рівні права та обов'язки у М і Ж, чи вам більше до вподоби як в Ірані/Афган? Пора виправляти гендерну нерівність, а не прикидатися дєвочкой з бантіком з дєцкого садіка
Удивительно, как много лиц мужского пола вдруг стали феминистами 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6520 раз.
- Подякували: 21745 раз.
-
-
Профіль
-
-
136
84
38
2
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:33
Shaman написав: Бетон написав:Бетон написав:Террор или уже геноцид?
Мне жаль людей, в отличие от вас тобі пофіг на людей, а жалко лише себе - ну й інших ухилянтів, з якими ти асоціюєш себе. а мобілізують людей, щоб зупинити цю позучу окупацію - де набагато більше людей змушені евакуюватися, залишати майно або самим залишатися в окупації з відповідними наслідками - й рахунок таких людей йде на тисячі - але тобі на них байдуже...
Почему ты не на фронте?
-
Бетон
-
-
- Подякував: 222 раз.
- Подякували: 520 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
3
2
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:36
Бетон написав: Shaman написав: Бетон написав:Гострі відчуття, від яких ви кайфуєте. Ми було думали що то страх у вас, а то кайф кожен раз що спіймали не вас )
Мне жаль людей, в отличие от вас тобі пофіг на людей, а жалко лише себе - ну й інших ухилянтів, з якими ти асоціюєш себе. а мобілізують людей, щоб зупинити цю позучу окупацію - де набагато більше людей змушені евакуюватися, залишати майно або самим залишатися в окупації з відповідними наслідками - й рахунок таких людей йде на тисячі - але тобі на них байдуже...
Почему ты не на фронте?
тебе й твої квартири захищати?  собі це питання задавай тут інколи виправдовують ухилянтів - але ти зверни увагу на деталі. ти всі свої картинки підписуй - мені лячно, й до тебе не буде жодних питань...
-
Shaman
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Нед 08 бер, 2026 11:59
Shaman написав: Бетон написав:Гострі відчуття, від яких ви кайфуєте. Ми було думали що то страх у вас, а то кайф кожен раз що спіймали не вас ) Мне жаль людей, в отличие от вас тобі пофіг на людей, а жалко лише себе - ну й інших ухилянтів, з якими ти асоціюєш себе. а мобілізують людей, щоб зупинити цю позучу окупацію - де набагато більше людей змушені евакуюватися, залишати майно або самим залишатися в окупації з відповідними наслідками - й рахунок таких людей йде на тисячі - але тобі на них байдуже... ******* Почему ты не на фронте?
тебе й твої квартири захищати?  собі це питання задавай тут інколи виправдовують ухилянтів - але ти зверни увагу на деталі. ти всі свої картинки підписуй - мені лячно, й до тебе не буде жодних питань...
Отвечай за себя. Почему ты не на фронте? Мои квартиры не нужно защищать. У меня есть недвижимость в Польше. Мои дети в Ирландии.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 222 раз.
- Подякували: 520 раз.
-
-
Профіль
-
-
4