Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1709317094170951709617097 ... 17101>
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 16:54

кацапьё в своем репертуаре, игогокает про продолжение войны

Киев не готов к переговорам, рф будет достигать цели сво на земле, — лавров.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 16:56

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Воюючи зі США, Іран визнав військову співпрацю з Росією та Китаєм
Іран має військову кооперацію з Росією та Китаєм під час війни зі Сполученими Штатами та Ізраїлем. Про це заявив міністр закордонних справ Ісламської Республіки Аббас Арагчі в інтерв'ю американському телеканалу MS NOW.
....
"Що ж, Росія та Китай є нашими стратегічними партнерами, і ми вже мали тісну співпрацю в минулому, яка триває й досі. Це стосується й військової співпраці. Але я не буду вдаватися в подробиці... У нас налагоджена співпраця з цими двома країнами – у політичній, економічній, навіть у військовій сферах", – відповів міністр.

Трамп виступив із погрозами на адресу союзників через війну в Ірані та згадав Україну
"Цілком доречно, щоб ті, хто отримує вигоду від протоки, допомогли переконатися, що там нічого поганого не станеться… Якщо не буде відповіді або якщо відповідь буде негативною, я думаю, це буде дуже погано для майбутнього НАТО", – сказав Трамп.

Так Донні вже переміг ... але чомусь плачеться, що йому не допомагають ...
pesikot

Подякував: 548 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 16:58

Xenon написав:кацапьё в своем репертуаре, игогокает про продолжение войны

Киев не готов к переговорам, рф будет достигать цели сво на земле, — лавров.

Но у нас есть форумчане, которые искренне думают, что если б Украина согласилась на "мирное соглашение", то Путин остановился бы и дальше не полез бы
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 16:59

andrijk777 написав:А ви очікували здешевлення нафти після нападу на ТОП4-5 добувальника нафти?
Це не завищені очікування, це невірні або помилкові очікування.
І це трохи не в тему питання.
Здорожчання нафти - це побічний ефект "спецоперації" а не ціль.

Цікаво. Я навіть не знаю, як це назвати. Секта. Ти свято віриш в трампа. Колись трамп розказував, що він закінчить війну за 24 години, ти йому вірив.
Коли трамп ніхрена не зробив - ти сказав що винен наш клоун.
І навіть зараз, коли вдома трампа називають TACO, коли він тупо лажає раз за разом, і в Ірані він реально крупно проїбався - бо ріст цін на нафту він явно не очікував і перед виборами йому це нафіг не треба - ти досі віриш, що він красавчик.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 17:22

фортеця

fox767676 написав:повчальна історія

ага, була їм фортеця, а у знак благодарності парад суверенитетів і бомбардування
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2881 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 17:32

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:А ви очікували здешевлення нафти після нападу на ТОП4-5 добувальника нафти?

Цікаво. Я навіть не знаю, як це назвати. Секта. Ти свято віриш в трампа. Колись трамп розказував, що він закінчить війну за 24 години, ти йому вірив.
І навіть зараз, коли вдома трампа називають TACO, коли він тупо лажає раз за разом, і в Ірані він реально крупно проїбався - бо ріст цін на нафту він явно не очікував і перед виборами йому це нафіг не треба - ти досі віриш, що він красавчик.

Можна звісно нічого не робити, щоб не дай Бог не помилитись, бути лгбт/воуками-демократами і постійно бурмотіти з переляканими очима "ні - ескалації, підтримка до останнього, краще хороша війна українськими руками до 2030, ніж поганий мир зараз".
Думаю українці радо привітають початок третьої світової війни, бажано з участю більшості європейський та азіатських країн, термінаторів та ядерного попелу, якщо альтернативою цій війні є лише 10-20-30 річна "остання верба" виключно на нашій території
P.S. Назви хоч одного зацікавленого політика в світі крім Трампа, хто б хотів завершення нашої війни вже завтра. Нема такого.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 17:39

Letusrock написав:P.S. Назви хоч одного зацікавленого політика в світі крім Трампа, хто б хотів завершення нашої війни вже завтра. Нема такого.

А це той самий Трамп, який розпочав війну в Ірані чи якійсь інший ? )

Секта святого Трампонія, вона така секта ...

Як там перевезення ? Соляру ще тягните заправляти ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 17:48

Letusrock написав:Думаю українці радо привітають початок третьої світової війни, бажано з участю більшості європейський та азіатських країн, термінаторів та ядерного попелу, якщо альтернативою цій війні є лише 10-20-30 річна "остання верба" виключно на нашій території
P.S. Назви хоч одного зацікавленого політика в світі крім Трампа, хто б хотів завершення нашої війни вже завтра. Нема такого.

Я не готовий вітати початок третьої світової.
Можливо тобі на Закарпатті це й ок, але мені тут якось не дуже. Хочеться, щоб боєприпаси йшли все таки нам, а не падали десь в Перській затоці.
Про зацікавленість трампа - мені нагадало шкільні роки. Коли однокласник до тебе доїбався, а потім приходить вчитель і ставить обом двійки за поведінку.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 17:57

sashaqbl написав:
І це трохи не в тему питання.

Я не розумію що означає "віриш в трампа".
Вірити можна в Бога. Як можна вірити в живу людину. Так, я вірю що Трамп існує. А що, ти вважаєш що Трампа не існує?
Трамп не може закінчити нашу війну сам. Бо Трамп президент США, а воюють Україна і РФ(і відповідно головні дійові особи - путін і Зеленський) а не Трамп.
Так, я вірю в Трампа більше ніж в путіна і Зеленського, бо Трамп хоче закінчити війну, а путін і Зеленський не хочуть її закінчувати. Але засобів(використання яких прийнятно для США) закінчення війни у Трампа мало.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2026 18:02

sashaqbl написав:Можливо тобі на Закарпатті це й ок, але мені тут якось не дуже. Хочеться, щоб боєприпаси йшли все таки нам, а не падали десь в Перській затоці.

Та плювати усім що тобі там хочеться. Ми мали шанс закінчити цю війну не раз - вже 4 роки воюємо. Ми не закінчили. Ти думаєш нас будуть підтримувати вічно? Ти думаєш ми будемо в центрі уваги вічно? Ні, звичайно.
У великих дядь є інші проблеми, а не тільки Україна і її війна. Це вони вирішують куди мають йти їх боєприпаси, а не ти.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 1709317094170951709617097 ... 17101>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrijk777 і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор