Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:30

Letusrock написав:
  pesikot написав:Ти ж топив, що Орбан переможе

якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?

"захисник Чергінова" я не хочу бути )

Ти не вставай в третю позицію, бо ти не навів жодної моєї цитати, коли брехав про мене
Тож заспокойся )

Вмій програвати

Але у тебе є одна чудова риса
Те, що ти підтримуєшь - завжди програє ))
pesikot

Подякував: 549 раз.
Подякували: 1261 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:33

Не пройшло і 30 років...

_hunter написав:Но это же элементарно, Ватсон! - если за первые 30+ лет не получилось - вероятность того, что за следующие 30 получится - небольшая.

Три чверті потреб Сил оборони України покривається вітчизняною зброєю, заявив міністр закордонних справ Андрій Сибіга. Сьогодні, 13 квітня, в українському МЗС відбулася виставка сучасних оборонних розробок на честь дня працівника ОПК. До відомства прибули іноземні військові аташе. Київ розвиває далекобійний напрямок. Вітчизняні розробки забезпечують 95% зброї цього типу на фронті, заявив Андрій Сибіга.
https://uatv.ua/uk/75-ozbroyennya-dlya- ... av-sybiga/
Ще пару років тому зброєю вітчизняного виробництва покривалося лише 30%, якщо не менше. Але Хантер не бачить розвитку промисловості в Україні))) Може він "Фламінго" відносить до птахівництва? А "Нєптуни" - до рибного господарства? А «Дикі Шершні» - це взагалі бджоляри, нє?;)
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:36

pesikot написав:
  Letusrock написав:якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?

Ти не вставай в третю позицію, бо ти не навів жодної моєї цитати, коли брехав про мене
Тож заспокойся )
Вмій програвати
і в чому цей твій уявний "програш" на даний момент? Петер Мадяр розблоковує 90 млрд чи запрошує Україну в ЄС з 1 січня?
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:38

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Три чверті потреб Сил оборони України покривається вітчизняною зброєю, заявив міністр закордонних справ Андрій Сибіга.

це він про лопати?
Бо скручений українськими шурупами/пластиковими хомутами, з імпортних комплектуючих дрон, не стає в такому разі "вітчизняною зброєю"
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:41

США офіційно оголосили про повну блокаду Ормузької протоки, Оманської та Перської заток.

Кожен корабель, що порушить цю блокаду, буде знищений, заявив Дональд Трамп.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:43

невдобно якось вийшло

Letusrock написав:
  pesikot написав:От про кого почне писати Letusrock, той і наступний )

не поспішай зловживати шампанським, здається перемога знову відміняється?

Новий прем'єр Угорщини заявив, що країна не може дозволити собі брати нові кредити, перебуваючи у складній економічній ситуації. Тому рішення про відмову від участі у фінансуванні €90 млрд для України, ухвалене ще у грудні, не переглядатиметься.

Що стосується російської нафти, Будапешт має намір купувати найбезпечнішу та найдешевшу. За його словами, після закінчення війни Європа відмінить санкції, оскільки купівля сировини за завищеною ціною не в її інтересах. Він також подякував Кремлю та Пекіну за повагу до рішення угорського народу.

Мадьяр наголосив, що час для вступу України до ЄС ще не настав. Питання буде винесене на референдум, але очікується, що протягом найближчих десяти років він не відбудеться.

невдобно якось вийшло
flyman

Подякував: 1638 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:44

Letusrock написав:
  pesikot написав:
  Letusrock написав:якщо надаш мою цитату з цим твердженням то я тебе буду називати щоразу "великий воїн - захисник Чергінова", а якщо не надаш то буду звертатись "брехло форумне ухилянтське". Згода?

Тож заспокойся )
Вмій програвати
і в чому цей твій уявний "програш" на даний момент? Петер Мадяр розблоковує 90 млрд чи запрошує Україну в ЄС з 1 січня?

Давай подивимось, розблокує чи ні 90 ярдів )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:44

Xenon написав:
США офіційно оголосили про повну блокаду Ормузької протоки, Оманської та Перської заток.

Кожен корабель, що порушить цю блокаду, буде знищений, заявив Дональд Трамп.

TACO буде ... чи ні ? )
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:46

Re: Напад росії і білорусі на Україну

pesikot написав:З Мадяром подивимось.
Може він і не буде великим другом України, але і перед Росією хвостиком махати не буде в позі "чєго ізволітє ?" )

Лідер опозиційної партії "Тіса" Петер Мадяр, який переміг на парламентських виборах в Угорщині, розповів, як планує будувати відносини з Росією та Володимиром Путіним. Так, він не заперечує енергетичної залежності від Росії і вважає, що Угорщині доведеться піти на переговори.

"Якщо обставини складуться, доведеться сісти за стіл переговорів з російським президентом. Географічне положення ані Росії, ані Угорщини не зміниться. І наша енергетична залежність теж залишиться на якийсь час. Потрібно посилювати диверсифікацію, але це не робиться за один день", – заявив Мадяр.

Водночас він підкреслив, що, навіть незважаючи на необхідність переговорів з РФ, "друзями ми не станемо".

не довіряю жодному слову політиків, тим більше Петеру Мадяру
сперше, ніхай він доведе справами, доки були передвиборчі гасла
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 13 кві, 2026 16:47

Майбутній лідер Угорщини Петер Мадяр заявив, що не стане перешкоджати отриманню Україною позики Європейського Союзу у розмірі 90 мільярдів євро, яку заблокував Віктор Орбан, повідомляє The Guardian.

"Це рішення (щодо виділенням коштів Україні, – УНІАН) вже було прийняте в грудні в Брюсселі, тому я не знаю, навіщо його знову переглядати", – заявив лідер партії "Тиса".

Водночас він повідомив, що Будапешт збереже можливість відмови від участі в кредиті, оскільки перебуває у "дуже складній фінансовій ситуації". Річ утім, що угода передбачала можливість відмови для Угорщини (разом із Чехією та Словаччиною) від надання коштів.
prodigy

Подякував: 3405 раз.
Подякували: 3368 раз.

Профіль

1
4
2
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему