|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 14 кві, 2026 14:04
ЛАД написав:Проблема с ПФ, действительно, существует. И серьёзная. Но она никак не связана с обвинениями будивельника, что якобы "ЛАД проел советские заводы".
Серьозно ? Поясними мені 1 Прийшов 1991 рік... Чи були в України, як НОВОСТВОРЕНОЇ Держави обовязки виплачувати пенсії громадянам СРСР ? Не було 2 Чи передала СРСР, разом з пенсіонерами , щось що могло згенерувати пенсії тих пенсіонерів яких совок передав? Не передав совок, бо він ТОМУ і розвалився ЩО САМ платити не мав чим. При чому РОЗВАЛИВСЯ він не тільки в Україні, ті ж ніжки Буша прекрасно як гуманітарка заходили і годували педерацію. І тому ті хто працював в Україні і отримував 5 доларів - повинен був заробити 7 , щоб 2 віддати совковим пенсіонерам, які ніби не винуваті що все що будувалось в совку-совком і просралось але які чомусь замість того щоб бути вдячним за те що їх прийняли голодранцями ... але годували вимагають чогось до себе більшого не ясно Хто повинен вимагати а хто повинен дякувати за те що його не кинули голодним
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 300 раз.
- Подякували: 3009 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 14 кві, 2026 14:27
budivelnik написав: ЛАД написав:Проблема с ПФ, действительно, существует. И серьёзная. Но она никак не связана с обвинениями будивельника, что якобы "ЛАД проел советские заводы".
Серьозно ? Поясними мені 1 Прийшов 1991 рік... Чи були в України, як НОВОСТВОРЕНОЇ Держави обовязки виплачувати пенсії громадянам СРСР ? Не було 2 Чи передала СРСР, разом з пенсіонерами , щось що могло згенерувати пенсії тих пенсіонерів яких совок передав? Не передав совок, бо він ТОМУ і розвалився ЩО САМ платити не мав чим. При чому РОЗВАЛИВСЯ він не тільки в Україні, ті ж ніжки Буша прекрасно як гуманітарка заходили і годували педерацію.
Украина не правопреемница УССР? Если нет, то надо было всё отдать РФ, которая объявила себя правопреемницей СССР. Причём "всё" это именно всё. Всё вооружение, весь флот (и военный, и гражданский), все самолёты, право собственности на все предприятия. Но поскольку Украина, вопреки вашим представлениям, правопреемница УССР, она на вполне законных основаниях всё это оставила в своей собственности, но и должна была взять на себя обязательства по выплате пенсий своим гражданам, которыми были признаны все граждане, прописанные в Украине. И всё это имущество "могло згенерувати пенсії тих пенсіонерів яких совок передав". И "генерувало". Только не пенсии. Или откуда взялись капиталы Ахметова, Коломойского, Порошенко да и ваш? Или всё это из воздуха появилось? И ни в одной стране не слышал упрёков в сторону пенсионеров в том, что они нахлебники и попрёков куском хлеба. ЕШБ это что-то совершенно уникальное.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4879 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 14 кві, 2026 14:32
ЛАД написав:... Или откуда взялись капиталы Ахметова, Коломойского, Порошенко да и ваш? Или всё это из воздуха появилось?
можна лише вкрасти, заробити капітал неможливо.  та й Порошенко Рошен в тому вигляді, як зараз не отримав - тоді цю фабрику не дуже купувати хотіли... а чого це в нас немає економіки, чого ніхто не хоче бути звичайним підприємцем? совок не вивести, лише пустеля, лише 40 років...
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 14 кві, 2026 14:34
ЛАД написав:... И ни в одной стране не слышал упрёков в сторону пенсионеров в том, что они нахлебники и попрёков куском хлеба. ЕШБ это что-то совершенно уникальное.
претензії не до того, що нахлібники, а що деякі розповідають, що хліб не такий - й в колодець плюють, й руку кусають  й головне розповідають це тим, хто наповнює пенсійний фонд - а до тих, хто на це поклав великий чи не дуже великий - до тих претензій немає...
Востаннє редагувалось Shaman в Вів 14 кві, 2026 15:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 830 раз.
- Подякували: 1764 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
5
Додано: Вів 14 кві, 2026 14:40
ЛАД написав:Или откуда взялись капиталы Ахметова, Коломойского, Порошенко да и ваш? Или всё это из воздуха появилось?
Хочеш поговорити про капітали Можемо Тільки ти будеш серед програвших Не хочу бути адвокатом олігархів. але просто нагадаю Для 51 млн українців - якось малувато пару мільярдів доларів які приватизували ці олігархи.. Одне робоче місце на ЗАХОДІ коштує від 10 000 і до безмежності (навіть 100 000 доларів-не межа) Станом на сьогодні Робоче місце в магазині має вартість десь 10000 доларів (5 робочих місць) Робоче місце таксиста (яке складається не тільки з машини , а й пункта зарядки , ремзони) також від 15000 доларів( ще 8 з яких ЗАРАЗ тільки чотири зайняті, інші працівники на фронті і це з нуля який я від тебе отримав. Так от чи передав совок на 25 млн працюючого населення - на 250 млрд доларів робочих місць? Не передав - то йди і не свисти про велич совка і про те що тобі також щось передали Єдине що ПЕРЕДАВ совок-це на 300 млрд доларів житла... і те було ПОДІЛЕНО між населенням і ти як я розумію свою часточку вхопив і приватизував. Так що все що ти зробив в совку*-ти ж і забрав у вигляді житла. Тепер про мій капітал Ти скільки разів був у відпустці на протязі своїх 35 років роботи? 35 місяців з еквівалентом 1000 доларів в місяць витрачав на себе коханого.... А я був 5 разів... Різниця в 35 *1000 - 5* 1000 = 30000 - сам побачиш? Ти скільки з своїх 160-220 рублів відкладав щомісяця на майбутнє? 5-10 рублів і за 35 років мав капіталу на 2000 -3000 рублів? А я відкладав 20% від заробленого -вкладаючи в свій бізнес... Еквівалент порахувати? 20% від 160 = 32 це 50% від мінімалки в союзі.. Тобто 35 років *12 місяців * 4300(8600 мінімалка в Україні)+ 35 000 доларів зекономлених на відпустках=1,8 млн грн+1,4млн грн = 3,2 млн грн..... А тепер додай прибуток на капітал 35 років * 10% ( 3,2 млн/2 )=5,6 млн І сьогодні в мене 10 +/- То як Може ти голодранець не тому що я тебе обдирав, а тому чого дурний- бо бідний чого бідний- бо дурний ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 14 кві, 2026 15:35
Shaman написав:чому скорочується промисловість - тут багато факторів, обговорювати їх треба не з вами. але те, що в розумієте - еенергія для промисловості н має коштувати дорожче ніж для населення. а ви ж проти цього? з заводів треба не податки брати, а створювати умови - але це теж не розуміють. Гепи не дадуть заводам розвиватися - бо там нічого не працює без відкату... в чому згоден - влада має створювати умови, вона цим не займається. бо в нас влада більше займається популізмом, а в суспільстві існують ідеї, що кляті капіталісти мають за все платити - схоже ж на ваші погляди? звідки стільки негативу до Будівельника? скажете, що він торгує - торгувати теж важливо, а у вас більше класова ненависть до тих, хто може заробити.
Трохи історії. Ми живемо в глобальному світі, тому глобально-стратегічно. Людству потрібні були продукти, людство розвивало с.г. Людству потрібні пром. товари, людство розвивало промисловість. Сьогодні людству потрібні ідеї. Які заводи Ви хочете для цього збудувати? Технічно по Україні. А назвіть ті промислові продукти, які, на Вашу думку, будуть мати конкурентні переваги (і які саме), якщо їх виготовити саме в Україні
-
vt313
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2026 15:40
budivelnik написав:Так от чи передав совок на 25 млн працюючого населення - на 250 млрд доларів робочих місць? Не передав - то йди і не свисти про велич совка і про те що тобі також щось передали Єдине що ПЕРЕДАВ совок-це на 300 млрд доларів житла... і те було ПОДІЛЕНО між населенням і ти як я розумію свою часточку вхопив і приватизував.
Звичайно передав, і значно більше. Інша справа, як цим скористатися. Скористатися не вийшло. Вірніше, не так як хотілося б.
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2026 15:45
vt313 написав: budivelnik написав:Так от чи передав совок на 25 млн працюючого населення - на 250 млрд доларів робочих місць? Не передав - то йди і не свисти про велич совка і про те що тобі також щось передали Єдине що ПЕРЕДАВ совок-це на 300 млрд доларів житла... і те було ПОДІЛЕНО між населенням і ти як я розумію свою часточку вхопив і приватизував.
Звичайно передав, і значно більше. Інша справа, як цим скористатися. Скористатися не вийшло. Вірніше, не так як хотілося б.
1 Покажіть мені пальцем в ті робочі місця які мали вартість в 1991 році 250 млрд доларів..... Так , були споруди , в яких стояли технологічні лінії, які МОГЛИ випускати продукцію по ціні продажу вищій ніж вартість енергоресурсів які використовувались для випуску цієї продукції. Тому По БАЛАНСУ - це була якась БАЛАНСОВА ВАРТІСТЬ і можливо вона навіть була 250млрд.. А от по можливості використання її вартість була МІНУС , бо для того щоб стати ефективною в неї треба було вкласти якийсь капітал....якого у всій Україні не було навіть 10% від необхідного. 2 Якщо вони були -поясніть тоді чому ми їх просто не розпродали? Чому виявилось що працюючих тільки металургійні комбінати і ГОК + через 10 років виявилось що починають працювати ще агрохолдинги....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 14 кві, 2026 15:48
ЛАД написав:Справедливости ради это не космічні технології, а применение космических достижений в быту. До речі, зацініть. Інформації мало, але якщо це той самий UAirlaunch, то крутіше Артеміди вийшло. rbc.ua/rus/news/taemni-operatsiyi-gur-ukrayina-dvichi-uspishno-1775819491.html fler сегодня уже давала эту ссылку. Не стал комментировать, но заметка не очень грамотная, поэтому вызывает сомнения. Чтобы не расписы
Не здивуюся, якщо вильоти в суборбітальний простір - це пуски польских С-200.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 кві, 2026 15:57
budivelnik написав:1 Покажіть мені пальцем в ті робочі місця які мали вартість в 1991 році 250 млрд доларів.....
В мене немає машини часу. Але було передано 50 ГВт електрогенерації. Електрична, транспортна, інформаційна інфраструктура. Інфраструктура для освіти, медицини, науки,... з підготовленими кадрами. Ну і різні економічні об'єкти, якісь цінні, якісь не дуже, в цьому не розібратися. Все це значно більше ніж 250 млрд.
-
vt313
-
-
-
-
Профіль
-
-
|