pesikot написав:Я про це давно вже пишу, що Путін не зупинится, навіть якщо йому щось віддати
але зупиняти путіна мають ухилянти, ждуни, колаборанти, неправильно проголосувавші, неправильно віруючі, короче всі - крім расово правильних вмотивованих патріотів
pesikot написав:Я про це давно вже пишу, що Путін не зупинится, навіть якщо йому щось віддати
але зупиняти путіна мають ухилянти, ждуни, колаборанти, неправильно проголосувавші, неправильно віруючі, короче всі - крім расово правильних вмотивованих патріотів
Ти знов не зміг зрозуміти прочитане ...
Сьогодні тобі дозволяю, ти ж весь переляканий від шахедів ))
Ти знов не зміг зрозуміти прочитане ... Сьогодні тобі дозволяю, ти ж весь переляканий від шахедів ))
ЛАД написав:Брешете вы. Причём нагло. Посмотрите, чтобы далеко не ходить, пост Hotab"а
Парторг Для дурнів які НЕ ВМІЮТЬ аналізувати прочитане- варто користуватись не перепостами, де може бути абзац чи кома пропущена, а офіційними сторінками На тобі ссилочку Вивчай, вивчип - зітри слину з монітора, підтягни штанці і повертайся з вибаченнями типу Вибачте будь-ласка шановний Будівельник, старого парторга, любителя педераційної культури, бо мій мозок цією культурою випалений до рівня що я ДЕ Біл....
То, что вы хам и де*** не новость. Я вам привёл цитату по уничтоженному личному составу, ещё и разъяснил для прапорщика. А вы мне подсовываете что? Таблицу, в которой таких данных вообще нет. Только техника. Вы эти понятия не различаете?
Ти не тільки ДеБіл... ти ще й сліпий дурень... Перший стовпчик(стрічка в лівому верхньому кутку... там поранено/вбито... Найшов ОС РОВ І як таких любителів педерації Українська земля ще терпить Саме дурне, але не признається навіть собі...
Letusrock написав:---=== pesikot ===--- Я про це давно вже пишу, що Путін не зупинится, навіть якщо йому щось віддати ---=== ===--- але зупиняти путіна мають ухилянти, ждуни, колаборанти, неправильно проголосувавші, неправильно віруючі, короче всі - крім расово правильних вмотивованих патріотів
Ти знов не зміг зрозуміти прочитане ... Сьогодні тобі дозволяю, ти ж весь переляканий від шахедів ))
не змінюй тему, ухилянт
Ти там не сильно лякайся, а то каналізація не витримає ))
війна змінилась за 4 роки, Трамп досі це не розуміє, або розуміє, але не бажає визнати
у 2020р у мене були терки з приятелем, кажу Байрактари пачками спалили армянські (російські) танки, він каже: це фейк, іпсо і пропаганда, даю йому відео
ну як можна сплатили колону техніки, якщо її має прикривати авіація, артилерія, рєб і тд
Во время Второй карабахской войны (осень 2020 года) применение Азербайджаном турецких беспилотников Bayraktar TB2 стало одним из решающих факторов, приведших к уничтожению значительного количества армянской бронетехники
Масштаб потерь: По оценкам экспертов и данным мониторинговых групп, только за первые 24 дня боев с помощью Bayraktar TB2 было уничтожено около 114 танков. Общие подтвержденные данные за весь 44-дневный конфликт указывают на уничтожение более 90 танков Т-72 именно этим типом БПЛА.
Официальные видео: Министерство обороны Азербайджана регулярно публиковало видеозаписи ударов, на которых запечатлено уничтожение танков Т-72, гаубиц и зенитно-ракетных комплексов. Тактическая роль: Беспилотники использовались не только для прямых ударов, но и для разведки и корректировки огня артиллерии, что лишало бронетанковые подразделения возможности скрытно развертываться. Итог: Эффективное подавление бронетехники и ПВО с воздуха позволило Азербайджану добиться господства в небе и вернуть контроль над значительной частью территорий.
6 років тому мій приятель як і ЛАД сьогодні: -цього не може бути, бо танки -вони такі потужні , великі і дорогі, як це може бути?