|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 18 тра, 2026 12:30
Letusrock написав:Пятеро військових з Франківщини померли, не прослуживши й двох тижнів у "Скелі"
Уляна Кондратьєва дізналася, що її брат Ярослав Мокрій служив у "Скелі", зі сповіщення про смерть. У 425 штурмовому полку він пробув недовго — помер за два тижні. Військовослужбовець "Скелі" Василь Цюрко прожив після мобілізації ще менше — дев'ять днів. На його тілі судмедексперти зокрема зафіксували переломи ребер, синці, садна та забійні рани. Історія з військовослужбовцем "Скелі" Василем Войчуком схожа — помер за 11 днів з часу мобілізації. Військовослужбовець "Скелі" Віталій Карат помер у лікарні в Дніпрі. Його сестрі Олесі Піскуновій вдалося застати брата живим. Казав їй, що били постійно.
Не заперечую існування цих фактів, бо скоріш за все вони правдиві. Але допис доволі однобокий. Незрозуміло, чому їх били? Били щоб що?
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 12:39
sashaqbl написав: shapo написав:Что касается заявления Бен Гвира или ещё кого-то ,то ,во-первых,он не премьер- министр и не принимает подобные решения,во-вторых,зона безопасности в южном Ливане до реки Литания будет создана и Израиль останется там до тех пор,пока Хезболла не будет разоружена,а судя по развитию событий это будет нескоро.
Зніміть біле пальто. І розкажіть про поселення на західному березі і т. д. І про статтю, що кидав Бандерлог - як Ізраїль п*** бабки, які мали йти в Палестину. Хто вбив Іцхака Рабина і чому провалилися угоди в Осло? Як до влади прийшов Хамас? Чому розвідка проїбала напад? Ви звісно патріот Ізраїлю. І сильно нагадуєте наших "патріотів"-ухилянтів: у всьому винна русня, а ми непогрішні. P.S. Я не знімаю відповідальності з терористів. Але зніміть біле пальто.
Вы не снимаете ответственности с террористов цель которых что в Иудее и Самарии называемой вами Западным берегом,что в Газе,что в Ливане,что в Иране одна - вырезать евреев и уничтожить Израиль - вы их ставите на одну доску с теми кто обороняется от этой мрази и так называемого мирового антисемитского сообщества ,пардон,вы не антисемит,вы как и бандерлог антисионисты. Ослиные соглашения как и попытки умиротворения ХАМАСа и Хезболлы это ошибка за которую было заплачено 07.10.23. Также явной ошибкой был возврат Египту Синая который давно нарушил все Кемп-Дэвидские соглашения и представляет для Израиля потенциальную угрозу. Ошибкой был уход Израиля в 2000г с юга Ливана,сейчас она исправляется. Также Израиль не уйдет с юга Сирии где новоиспеченный президент ,бывший террорист Аль-Каеды недавно устроил резню друзов. Кто там что " прое..ал" будет решать госкомиссия которая,скорее всего,будет создана уже после выборов в октябре. Что там Израиль сп..здил у ПА мне неизвестно - как можно что-то сп..здить у нищего попрошайки живущего за счёт пожертвований антисемитских контор типа ООН ,Катар ,Европа и у которого 200 тысяч человек каждое утро приезжали на работу в Израиль потому,что сами ничего создать неспособны кроме террора.Сейчас эта лавочка закрылась и их заменили на китайцев и индийцев. Убийца Рабина сидит на пожизненном,это еврей.
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 867 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 12:44
shapo написав:Что там Израиль сп..здил у ПА мне неизвестно - как можно что-то сп..здить у нищего попрошайки живущего за счёт пожертвований антисемитских контор типа ООН ,Катар ,Европа и у которого 200 тысяч человек каждое утро приезжали на работу в Израиль потому,что сами ничего создать неспособны кроме террора.Сейчас эта лавочка закрылась и их заменили на китайцев и индийцев.
перечитайте статтю, яку ви вчора чи позавчора начебто прочитали і коментували. shapo написав:Вы не снимаете ответственности с террористов цель которых что в Иудее и Самарии называемой вами Западным берегом,что в Газе,что в Ливане,что в Иране одна - вырезать евреев и уничтожить Израиль - вы их ставите на одну доску с теми кто обороняется от этой мрази и так называемого мирового антисемитского сообщества ,пардон,вы не антисемит,вы как и бандерлог антисионисты.
Якщо я зараз вїбу по цивільним - я буду таким самим як русня. Якщо я віддам наказ вїбати по цивільним - я буду таким самим як русня. І Ізраїльська влада наразі поводиться так само як русня - куди прилетіла бомба - там база Хамас/Хезболи. В чиє авто влучив снаряд - той терорист.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 12:52
sashaqbl написав: shapo написав:але зніміть біле пальто.
Оставте, це безполєзно, ви добєтесь тільки того, що вас запишуть в антисеміти. Хай сидить в польті) Краще хай щось цікаве про їх війну розкаже. Як "резерв" організований як погранична оборона з кібуців. Хіба не цікаво як командують селянами? Озброєння, і як далеко можно з кібуца зі зброєю.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 123 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 12:54
sashaqbl написав: _hunter написав:Ну я же с этого вопроса и начал: _кто?_. Байден? Обама? - между ними кто-то адекватный, вроде был - не помню кто... Или, может быть - сразу Буша - который до Рецессии доуправлялся?..
Ти намагаєшся мені пояснити що гівно трохи менш гівняне, аргументуючи це тим, що навколо одне гівно. Рубіо, Хейлі, Буттідж - якщо брати з кандидатів останніх праймеріз. Але американці, як і українці, умудрилися вибрати найбільшого довбойоба з усіх можливих.
Нет: я пытаюсь объяснить, что мало быть богатым и здоровым - лучше быть ещё и умным и красивым  Так-то лозунг MAGA - никто, кроме Трампа не поднимал. Ни Рубио ни Хейли. А Буттиджедж - это тот, который в Амтрак какие-то чуть ли не десятки лярдов закопал за время своего сидения министром? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 18 тра, 2026 13:01
Banderlog написав: sashaqbl написав:Оставте, це безполєзно, ви добєтесь тільки того, що вас запишуть в антисеміти. Хай сидить в польті) Краще хай щось цікаве про їх війну розкаже. Як "резерв" організований як погранична оборона з кібуців. Хіба не цікаво як командують селянами? Озброєння, і як далеко можно з кібуца зі зброєю.
Вы не антисемит,вы же признались что антисионист,а вот уже рассказать что это такое духу не хватило. Я не обороняю кибуцы и за зелёной чертой не живу,так что помочь ничем не смогу
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 13:05
_hunter написав:Нет: я пытаюсь объяснить, что мало быть багатым и здоровым - лучше быть ещё и умным и красивым. Так-то лозунг MAGA - никто, кроме Трампа не поднимал. Ни Рубио ни Хейли.
Так і дуже погано коли ти тупий. На жаль бойбойоби легко знаходять спільну мову між собою. Довбойоб придумав лозунг мага, довбойоби в повелися. _hunter написав:А Буттиджедж - это тот, который в Амтрак какие-то чуть ли не десятки лярдов закопал за время своего сидения министром?
А що не так? Інфраструктурні проекти - це те, чим держава може активно брати участь в економіці. Але воно звісно не приносить мільйонів друзям, як гра на біржі гучними заявами.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 13:06
Banderlog написав:Оставте, це безполєзно, ви добєтесь тільки того, що вас запишуть в антисеміти. Хай сидить в польті) Краще хай щось цікаве про їх війну розкаже. Як "резерв" організований як погранична оборона з кібуців. Хіба не цікаво як командують селянами? Озброєння, і як далеко можно з кібуца зі зброєю.
Так він нічого не скаже. Він про війну в Газі знає стільки, як і Шаман з Флер про нашу.
-
sashaqbl
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 тра, 2026 13:12
sashaqbl написав: Banderlog написав:Оставте, це безполєзно, ви добєтесь тільки того, що вас запишуть в антисеміти. Хай сидить в польті) Краще хай щось цікаве про їх війну розкаже. Як "резерв" організований як погранична оборона з кібуців. Хіба не цікаво як командують селянами? Озброєння, і як далеко можно з кібуца зі зброєю.
Так він нічого не скаже. Він про війну в Газі знає стільки, як і Шаман з Флер про нашу.
Да куда мне до таких Клаузевицов с познаниями о разных войнах в разных местах одновременно
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 18 тра, 2026 13:14
Сибарит написав: барабашов написав:Бензин 93й(ну или 76й) почём вообще был при Михе(раннем)? 70 сейчас разделить на 30коп или 35?
Бензин стоил от 12 коп. За 72 до 20 за 95. Пирожные от 8 до 15.
в якому році тістечка (пирожні) 8-15? в шкільному буфеті і кондитерській в місті до 1981р різні (трубочка, еклер, корзинка тд) однакова ціна 22 копійки коли був студентом-купував еклери по 1,30руб (це 1981-1986) в 1985р мешкав у готелі росія (москва)-бутерброд з червоною рибою або ікрою -1,0-1,5руб бензин А-93 -4коп літр 1985рік
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3406 раз.
- Подякували: 3369 раз.
-
-
Профіль
-
-
1