|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 10:35
Shaman писал(а):ще раз - країна війна, наче знаєш. тому порівнювати з часами Яника - трохи некоректно умови воєнного стану. так поліція тобі набирає поповнення - чи ти вже активно за ухилянтів топиш? така собі шиза. до речіЮ ухилянти не мають право виїзду - гадаєш чого вони з підвалів пишуть, й сонце лише в оконці бачать. .
ухилянти є різні і ті хто в підвалах і "заброньовані" 1. Ми порівнюєм з рф в якій теж війна. Ти ж про можливі візи в них написав? 2. Поліція разом з тцк обілечує пасажирів... якби вони діяли в межах законодавства то й питань до них і не було б. Окрім того залучення до груп обілечування тітушок, мяко кажучи незаконне. Мобілізацію треба проводити нацгвардією і перекривши лазєйки з "бронюванням". А ці тітушки мали б бути бусифіковані першими.
-
Banderlog
-
-
- С нами с: 24.06.14
-
-
-
-
2
1
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 10:47
Banderlog писал(а):1. Ми порівнюєм з рф в якій теж війна. Ти ж про можливі візи в них написав?
Я написала. Ви думаєте що можливо як у 2023 випустити 600тис у свободний піший перетин? це лише у Грузії, ще були вильоти поважних авіа особистих у Турцію і ОАЕ і вважаю їх було не менше. Але є велика різниця, тоді ніхто не казав про війну, а казали про сво і гроші ще були у банках. Тоді лише закрили перекази і зняття у валюті. А зараз потрібно так щоб були всі на місці, абсолютно всі. За рахунок заможних нині буде фінансуватися як війна, так і погане існування регіонів ) ну а бідним і не дуже дорога на взяття Києва за 3 дні. Щоб вибір був як у грошах так і м'ясі є варіант - виїзні візи, ЛАД жив тоді коли воно вже було, і нічого каже гарно, нікому і не хотілося їхати нікуди ) всі знали що захід загниває. І потім був 90 рік ))) ЛАД досі думає що то якось раптово трапилось, а не було закономірність такої х... системи ) всі на росії все ще не розуміють, що то коїться, це явно перегиби на місцях, і путін просто не знає як їм не тойво, а якби взнав так одразу би стало тойво )
-
stm
-
-
- С нами с: 04.03.15
-
-
-
-
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 10:56
stm А откуда у вас сведения что рашики полностью закрыли границы?
-
барабашов
-
-
- С нами с: 16.06.15
-
-
-
-
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 11:19
барабашов писал(а):stm А откуда у вас сведения что рашики полностью закрыли границы?
Думають, і це єдина можливість не вилетіти у трубу зі швидкістю світла, зважаючи на стан економіки. Пермь тихо бусікували, протестів не було - це тест який вийшов норм. Але народонасілєніє не має щось здогадатись ) бо коли Пермь, то одиничне, коли бенз по картками це одиничне. А цуцванг повний. І навіть повні імбіцили щось починають підозрювати. Клітка має замкнутися одномоментно ) Ні, є і інший варіант, коли якось Горбачов став замкнений у дворці, це ж не захід його замкнув від влади, а свої. Але це перед розпадом... Ви за 1) чи за 2)? Чи свій варіант?
-
stm
-
-
- С нами с: 04.03.15
-
-
-
-
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 11:27
stm писал(а): барабашов писал(а):stm А откуда у вас сведения что рашики полностью закрыли границы?
Думають, і це єдина можливість не вилетіти у трубу зі швидкістю світла, зважаючи на стан економіки. Пермь тихо бусікували, протестів не було - це тест який вийшов норм. Але народонасілєніє не має щось здогадатись ) бо коли Пермь, то одиничне, коли бенз по картками це одиничне. А цуцванг повний. І навіть повні імбіцили щось починають підозрювати. Клітка має замкнутися одномоментно ) Ні, є і інший варіант, коли якось Горбачов став замкнений у дворці, це ж не захід його замкнув від влади, а свої. Але це перед розпадом... Ви за 1) чи за 2)? Чи свій варіант?
stm була в Пермі лічно, чи так телізор сказав? Це було що, перевірка нелегалів, пошук іноагентів методом сита, спортіки допомогала опівіщувати громадян з низькою соціальною відповідальністю?
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Пн 13 июл, 2026 11:28
stm писал(а):Думають, і це єдина можливість не вилетіти у трубу зі швидкістю світла, зважаючи на стан економіки. Пермь тихо бусікували, протестів не було - це тест який вийшов норм. Але народонасілєніє не має щось здогадатись ) бо коли Пермь, то одиничне, коли бенз по картками це одиничне. А цуцванг повний. І навіть повні імбіцили щось починають підозрювати. Клітка має замкнутися одномоментно ) Ні, є і інший варіант, коли якось Горбачов став замкнений у дворці, це ж не захід його замкнув від влади, а свої. Але це перед розпадом... Ви за 1) чи за 2)? Чи свій варіант?
Чому мені не до вподоби оці переможні реляції: 1) я пригадую, як Долярчик у 22 році розказував, що за півроку все скінчиться - нічого не скінчилося, а він вигорів 2) це посилює розкол між військовими і цивільними: у вас там перемога, у нас щоденні втрати, байки про ймовірну завтрашню перемогу аж ніяк не полегшують ситуацію з тим, що я бачу дітей пару тижнів на рік, і конкретні строки служби - навіть в 2 роки, полегшили б це відчуття значно сильніше, ніж завтрашня перемога, навіть з ймовірністю 99%(бо завжди лишаєтсья той один). А по суті питання: закрити кордони можна і без виїздних віз, і це не буде значно спокійніше: просто офіцер ФСБ буде казати конкретній людині, що їй не можна їхати з певних причин - військовозобовязаний, податкова заборгованість і т. д. Щодо бусифікації: я думаю ресурс в них ще достатній, закриття кордонів і бусифікація з обмеженням нецензурованих меседжерів/соцмереж(або просто відключення інтернету) - дає достатній люфт. Наприклад бусифікацію можна проводити там, де нема грошей на контракти. Сама по собі бусифікація стимулюватиме людей на підписання контрактів і всяке таке. Я не бачу перспектив виснаження ерефії цього року. Вони ще спокійно можуть воювати кілька років, як і ми. В цьому плані мене більше турбують наші проблеми, зокрема з пробуксовуванням мобілізації, при цьому держава відсторонюється від мобілізацію. Суспільство відсторонюєтсья від армії. Історія у Львові з вибаченнями - це не про захист бусифікацію. Це про те, що військовослужбовці відчувають себе зрадженими суспільством. UPD.: я не кажу, що ви в корені не праві. Але ви все розгядаєте по оптимальному сценарію. А практика показує, що по крайньому сценарію все проходить доволі рідко. Чудовий приклад - як США обісралися в Ірані.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
|
|
+ Добавить тему