stm
А откуда у вас сведения что рашики полностью закрыли границы?
Думають, і це єдина можливість не вилетіти у трубу зі швидкістю світла, зважаючи на стан економіки. Пермь тихо бусікували, протестів не було - це тест який вийшов норм. Але народонасілєніє не має щось здогадатись ) бо коли Пермь, то одиничне, коли бенз по картками це одиничне. А цуцванг повний. І навіть повні імбіцили щось починають підозрювати. Клітка має замкнутися одномоментно ) Ні, є і інший варіант, коли якось Горбачов став замкнений у дворці, це ж не захід його замкнув від влади, а свої. Але це перед розпадом... Ви за 1) чи за 2)? Чи свій варіант? що це було?
stm була в Пермі лічно, чи так телізор сказав? Це було що, перевірка нелегалів, пошук іноагентів методом сита, спортіки допомогала опівіщувати громадян з низькою соціальною відповідальністю? Re: Напад росії і білорусі на Україну
Чому мені не до вподоби оці переможні реляції: 1) я пригадую, як Долярчик у 22 році розказував, що за півроку все скінчиться - нічого не скінчилося, а він вигорів 2) це посилює розкол між військовими і цивільними: у вас там перемога, у нас щоденні втрати, байки про ймовірну завтрашню перемогу аж ніяк не полегшують ситуацію з тим, що я бачу дітей пару тижнів на рік, і конкретні строки служби - навіть в 2 роки, полегшили б це відчуття значно сильніше, ніж завтрашня перемога, навіть з ймовірністю 99%(бо завжди лишаєтсья той один). А по суті питання: закрити кордони можна і без виїздних віз, і це не буде значно спокійніше: просто офіцер ФСБ буде казати конкретній людині, що їй не можна їхати з певних причин - військовозобовязаний, податкова заборгованість і т. д. Щодо бусифікації: я думаю ресурс в них ще достатній, закриття кордонів і бусифікація з обмеженням нецензурованих меседжерів/соцмереж(або просто відключення інтернету) - дає достатній люфт. Наприклад бусифікацію можна проводити там, де нема грошей на контракти. Сама по собі бусифікація стимулюватиме людей на підписання контрактів і всяке таке. Я не бачу перспектив виснаження ерефії цього року. Вони ще спокійно можуть воювати кілька років, як і ми. В цьому плані мене більше турбують наші проблеми, зокрема з пробуксовуванням мобілізації, при цьому держава відсторонюється від мобілізацію. Суспільство відсторонюєтсья від армії. Історія у Львові з вибаченнями - це не про захист бусифікацію. Це про те, що військовослужбовці відчувають себе зрадженими суспільством. UPD.: я не кажу, що ви в корені не праві. Але ви все розгядаєте по оптимальному сценарію. А практика показує, що по крайньому сценарію все проходить доволі рідко. Чудовий приклад - як США обісралися в Ірані. _hunter Так же моряки/летчики достаточно свободно перемещались.
кожні 5 років перший відділ пароплавства переглядав ос і затреджував візу а зо одне криве слово можна було "візу" втратити, чи у нетверезому стані сказав щось помполіту(капітану/стармеху), чи попався "на контрабанді"-замість однії пари джинсів привіз -3-4 (одні на себе вдягнув, а інші простипрнув(щоб не мали вигляд нових) а скіьки спортсменів втрачали візу (напився в готелі, розбив дзеркало) в 17років при вступі до ВИШу заповняли анкету: -має рідню за кордоном -чи були ваші рідні в окупації (всю Україна, 100% була в окупації з 1941-1943, половина до 1944р) якшо напишеш честно-то візи не буде пожиттєво Один хлопець Володя з Вольгоська (Дніпропетровська обл) в дитинстві краєм вуха чув про тітку батька (яку німці в 15 років вивезли у Німеччину у 1943, а там вона зустріла чоловіка у після 1945р поїхали жити до Данії), коли той курсант у 1981р заповняв анкету, не було інформації, чи тітка досі жива, але візу не дали назавджи і закордону він не бачив ніколи, у 1986р потрапив на практику на тх Адмірал Нахімов, на якому потонув разом з іншіми sashaqbl
так вже немає грошей в половіні регіонів фінансова криза
що таке 400к сьогодні в рф коли середня ціна літру бензина а95 в Криму
а на решті теріторії болот 150р тобто це 1200л-1800л бензина вже почались атаки на бензовози-як у фільмі "Безумний Макс" стосовно Долярчика, в житті він з дитинства не був готовим ні до чого(тим більше до війни), маючи відносно нормальні умови служби він згорів (тобто здувся), так само було б на судні у 8 місячному контракті без заходу в Україну, без звязку з рідними (інтернет став звичним для моряків тільки десь з 2010-11),інколи без виходу на берег, як на танкері), це не провина Долярчика, радянські люди (тверді як шанкр) потроху відмирають (тут трохи ідеалізую), а молодь? теж є гарна справжня молодь (яких у війську не багато сьогодні, бо багато з тих, хто пішов у 2022-23р добровольцями, я бачу на портретах (мемориалу памяті героям свого міста, а кожний бачить у свому місті чи селі)
Есть какие то мутные видео в тиктоке(?) про якобы бусификацию в пензе(я их видел в рилсах на фейсбуке) Естественно без спортиков, балаклав, толп бусиков на монгольских номерах с приоткрытой дверью по жилмасивам в силе зондеркоманд, но с поллюцаями, что типа проверяют онлайн чела, не косит ли он на моменте от заброшенной в окно повестки. Повестки то у них на священную войну с Биндерой сейчас ещё выдают? sashaqbl
це ми пишемо не для вас, а для себе бо як нам себе підтримувати, коли повітряні тревоги і атаки всю ніч і з ранку також ви і так все бачите і розумієте, може вам байдуже читати, що тил у вас вірить, турбується, але не всі сьогодні розмовляв з черговими туристами(знов зі Львова), були здивовані, що я знаю про Флєша і взагалі "в темі" того, що і як відбувається(не кидайте тапками, базуючись на картах і повідомленнях від ГШ, deepstate) бо 98% цивільних(окрім тих у кого діти /чоловік на фронті) дивляться тільки на "тривога/відбій" живуть в очікуванні, коли ,на жаль є і такі ватні думки і їх достатньо а решта приїзжають на моря, чи навпаки в Карпати спокійно купаються у морі, танцюють на ДТ, чи взагалі повиїзжали , бо мають канал і регулярно (5-7 разів на рік) відпочивають /подорожують за кордоном. Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПроблема в тому, що треба не "віру" тилу. А допомогу. Наприклад зайняти на певну вакансію... А оці от ваша "віра" - ЦЕ ДЕШЕВЕ ЛИЦЕМІРСТВО. знав що не втримаєшся, щоб не кинути підозру... не спиймаю особисто, скажу відверто-серед тих відпочиваючих , які кожні 4-5 приїзжають на авто "на моря" і поселяються у будинки (подобово) бачу чоловиків у віці 38-48 (саме те, що тобі потрібно: вже не діти, але ще не старі як я), чи мають вони 3х дітей, або опікунство за інвалідом не цікавився, хто я такий, щоб псувати відпустку ми обидва добре знаємо, що чим довше війна, тим більше кількості людей поф*г на неї (окрім випадків, коли самі чи родичі гинуть тут в тилу), і благають в крику немочі над загиблою дитиною "я ж просила Зеленського закрити небо", або власним тілом закривають дитину, як жінка в Сумах тому не бачу ніякого ліцемірства-татальний похуізм (на жаль), який породжує бажання помсти у військових цивільним (ні впеівнений , але виглядає так у випадки з братами Мосійчуками)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||