Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 18372183731837418375>
Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 14:55

stm писал(а):
  Бетон писал(а):Это очередная бредовая ахинея одного единственного чела. Официальная позиция страны совершенно другая и никогда не будет в разрез с правами человека

Ви впевнені про Польшу? Бо у мене великі сумніви останнім часом. Там електорат довбойовів вважає що він нині праве бал. І воно вже максимально не смішно.

Ага, куди там до зе-потужного електорату 73%.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

3
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 14:59

BIGor писал(а):
  stm писал(а):Ви впевнені про Польшу? Бо у мене великі сумніви останнім часом. Там електорат довбойовів вважає що він нині праве бал. І воно вже максимально не смішно.

Спершу голосують за Зеленського, а потім роблять вигляд, що це взагалі не вони

Але ти среагував і це чудово )
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:04

BIGor писал(а):
  stm писал(а):
  Бетон писал(а):Это очередная бредовая ахинея одного единственного чела. Официальная позиция страны совершенно другая и никогда не будет в разрез с правами человека

Ви впевнені про Польшу? Бо у мене великі сумніви останнім часом. Там електорат довбойовів вважає що він нині праве бал. І воно вже максимально не смішно.

Бачите, це ваш інтелект. Зе виграв голосуванням 45% від всіх тих хто може голосувати. А загалом тих, хто не голосував було більше 30%. Це суттєво для тих хто рахує, ви не зважайте. Вам то не пояснити )
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:11

BIGor писал(а):
  _hunter писал(а):
  Xenon писал(а):❗️Українці призовного віку, які проживають у Польщі, повинні повернутися в Україну, щоб поповнити лави ЗСУ, — міністр оборони країни Косиняк-Камиш.

А ссылка на цитату есть? :wink: - а то знающие люди намекают, что это ИПСО ботофермами разгоняется...

Посилання не буде, даю 100% гарантію. Останнь що казав Косиняк-Камиш - було 4 дні назад на тему Волинської різні, там про мобресурс нічого не було.

Ось лінк:
https://www.youtube.com/live/3jKb-uThfrg
не знаю, як кинути на потрібні кадри, відмотай назад орієнтовно 11 год. 52 хв.(годинник внизу відео).
sashaqbl

С нами с: 31.10.19
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:21

sashaqbl писал(а):
  BIGor писал(а):
  _hunter писал(а):А ссылка на цитату есть? :wink: - а то знающие люди намекают, что это ИПСО ботофермами разгоняется...

Посилання не буде, даю 100% гарантію. Останнь що казав Косиняк-Камиш - було 4 дні назад на тему Волинської різні, там про мобресурс нічого не було.

Ось лінк:
https://www.youtube.com/live/3jKb-uThfrg
не знаю, як кинути на потрібні кадри, відмотай назад орієнтовно 11 год. 52 хв.(годинник внизу відео).

Ви кинули лінку на пряму трансляцію. :mrgreen: На 11 год. 52 хв. сюжет про якийсь концтабір.
BIGor

3
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

prodigy писал(а):знав що не втримаєшся, щоб не кинути підозру...
не спиймаю особисто,
скажу відверто-серед тих відпочиваючих , які кожні 4-5 приїзжають на авто "на моря" і поселяються у будинки (подобово) бачу чоловиків у віці 38-48 (саме те, що тобі потрібно: вже не діти, але ще не старі як я), чи мають вони 3х дітей, або опікунство за інвалідом не цікавився, хто я такий, щоб псувати відпустку

Так в тому то й проблема, що до всі ставляться до цього нормально.
Скільки на цьому форумі ухилянтів? Але крім ЛАДа і Бандерлога, ніхто їм слова не скаже. Це нормально, бути ухилянтом, якщо ти толкаєш патріотичні лозунги.
То й ховаються всі за ними. Але по факту це дешеве п***.
Зрештою, в тебе тоже рильце в пушку. Не сильно, але трошки є.
sashaqbl

Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:23

BIGor писал(а):Ви кинули лінку на пряму трансляцію. :mrgreen: На 11 год. 52 хв. сюжет про якийсь концтабір.

Так, на пряму трансляцію. В 11:52 виступає міністр оборони Польщі. Послухай, що він говорить. До кінця виступа послухай.
sashaqbl

Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:29

sashaqbl писал(а):
  prodigy писал(а):знав що не втримаєшся, щоб не кинути підозру...
не спиймаю особисто,
скажу відверто-серед тих відпочиваючих , які кожні 4-5 приїзжають на авто "на моря" і поселяються у будинки (подобово) бачу чоловиків у віці 38-48 (саме те, що тобі потрібно: вже не діти, але ще не старі як я), чи мають вони 3х дітей, або опікунство за інвалідом не цікавився, хто я такий, щоб псувати відпустку

Так в тому то й проблема, що до всі ставляться до цього нормально.
Скільки на цьому форумі ухилянтів? Але крім ЛАДа і Бандерлога, ніхто їм слова не скаже. Це нормально, бути ухилянтом, якщо ти толкаєш патріотичні лозунги.
То й ховаються всі за ними. Але по факту це дешеве п***.
Зрештою, в тебе тоже рильце в пушку. Не сильно, але трошки є.

Якщо для тебе думка ЛАДа важливіша ніж моя, або Shaman'а, то у мене для тебе погані новини - він тебе здасть за будь-якої нагоди

І це ти або Banderlog можете щось писати про ухилянтів, бо ви в ЗСУ, але яке відношення ЛАД має до ЗСУ ?

ЛАД - старий, брехливий парторг, який спить і марить про другу пенсію та "хороших росіян"
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:31

sashaqbl писал(а):
  BIGor писал(а):Ви кинули лінку на пряму трансляцію. :mrgreen: На 11 год. 52 хв. сюжет про якийсь концтабір.

Так, на пряму трансляцію. В 11:52 виступає міністр оборони Польщі. Послухай, що він говорить. До кінця виступа послухай.

На 11 год. 52 хв. сюжет про якийсь концтабір.
BIGor

3
2
Сообщение Добавлено: Пн 13 июл, 2026 15:32

pesikot писал(а):ЛАД - старий, брехливий парторг, який спить і марить про другу пенсію та "хороших росіян"

Проблема в тому, що ухилянти вже нас здали. Навіть ті ухилянти, що ховаються за патріотичними лозунгами.
sashaqbl

#<1 ... 18372183731837418375>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: pesikot, Sasha23 + гостей: 2