Бетон писал(а):Это очередная бредовая ахинея одного единственного чела. Официальная позиция страны совершенно другая и никогда не будет в разрез с правами человека
Ви впевнені про Польшу? Бо у мене великі сумніви останнім часом. Там електорат довбойовів вважає що він нині праве бал. І воно вже максимально не смішно.
stm писал(а):Ви впевнені про Польшу? Бо у мене великі сумніви останнім часом. Там електорат довбойовів вважає що він нині праве бал. І воно вже максимально не смішно.
Ага, куди там до зе-потужного електорату 73%.
Спершу голосують за Зеленського, а потім роблять вигляд, що це взагалі не вони
Бетон писал(а):Это очередная бредовая ахинея одного единственного чела. Официальная позиция страны совершенно другая и никогда не будет в разрез с правами человека
Ви впевнені про Польшу? Бо у мене великі сумніви останнім часом. Там електорат довбойовів вважає що він нині праве бал. І воно вже максимально не смішно.
Ага, куди там до зе-потужного електорату 73%.
Бачите, це ваш інтелект. Зе виграв голосуванням 45% від всіх тих хто може голосувати. А загалом тих, хто не голосував було більше 30%. Це суттєво для тих хто рахує, ви не зважайте. Вам то не пояснити )
Xenon писал(а):❗️Українці призовного віку, які проживають у Польщі, повинні повернутися в Україну, щоб поповнити лави ЗСУ, — міністр оборони країни Косиняк-Камиш.
А ссылка на цитату есть? - а то знающие люди намекают, что это ИПСО ботофермами разгоняется...
Посилання не буде, даю 100% гарантію. Останнь що казав Косиняк-Камиш - було 4 дні назад на тему Волинської різні, там про мобресурс нічого не було.
Ось лінк:
не знаю, як кинути на потрібні кадри, відмотай назад орієнтовно 11 год. 52 хв.(годинник внизу відео).
prodigy писал(а):знав що не втримаєшся, щоб не кинути підозру... не спиймаю особисто, скажу відверто-серед тих відпочиваючих , які кожні 4-5 приїзжають на авто "на моря" і поселяються у будинки (подобово) бачу чоловиків у віці 38-48 (саме те, що тобі потрібно: вже не діти, але ще не старі як я), чи мають вони 3х дітей, або опікунство за інвалідом не цікавився, хто я такий, щоб псувати відпустку
Так в тому то й проблема, що до всі ставляться до цього нормально. Скільки на цьому форумі ухилянтів? Але крім ЛАДа і Бандерлога, ніхто їм слова не скаже. Це нормально, бути ухилянтом, якщо ти толкаєш патріотичні лозунги. То й ховаються всі за ними. Але по факту це дешеве п***. Зрештою, в тебе тоже рильце в пушку. Не сильно, але трошки є.
prodigy писал(а):знав що не втримаєшся, щоб не кинути підозру... не спиймаю особисто, скажу відверто-серед тих відпочиваючих , які кожні 4-5 приїзжають на авто "на моря" і поселяються у будинки (подобово) бачу чоловиків у віці 38-48 (саме те, що тобі потрібно: вже не діти, але ще не старі як я), чи мають вони 3х дітей, або опікунство за інвалідом не цікавився, хто я такий, щоб псувати відпустку
Так в тому то й проблема, що до всі ставляться до цього нормально. Скільки на цьому форумі ухилянтів? Але крім ЛАДа і Бандерлога, ніхто їм слова не скаже. Це нормально, бути ухилянтом, якщо ти толкаєш патріотичні лозунги. То й ховаються всі за ними. Але по факту це дешеве п***. Зрештою, в тебе тоже рильце в пушку. Не сильно, але трошки є.
Якщо для тебе думка ЛАДа важливіша ніж моя, або Shaman'а, то у мене для тебе погані новини - він тебе здасть за будь-якої нагоди
І це ти або Banderlog можете щось писати про ухилянтів, бо ви в ЗСУ, але яке відношення ЛАД має до ЗСУ ?
ЛАД - старий, брехливий парторг, який спить і марить про другу пенсію та "хороших росіян"