|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:35
flyman написав:Васал мого васала не мій васал. Тому проходящій мімо проходить далі
Це по понятіях зараз так. В законі не так. А потім всл шукають підтримки-захисту від отаких Тихоходів в фейсбуці))) Допомоги суспільства. Тобто шукають вирішення питань, проблем не в Законі, а в понятіях...
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 17 жов, 2024 13:41, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:40
sashaqbl написав: Успіх написав:Дякую! Та швидше це відпустка перетікаюча у дембель!
Це якось неправильно. Заварив кашу в 19, активно підтримуючи клоуна, а тепер хоч в СЗЧ свалити...
Все правильно! Все по-чесному! Хоча б тому, що я відслужив вірою/правдою 32місяці! І я вже НЕ хочу залишати "на призволяще" двох дітей і хвору дружину без своєї опіки, без свого догляду! Тепер черга для інших повоювати хоча б тих самих 32місяці! п.с. А НЕ правильно - це тримати й далі втомлених/виснажених коней, які вже виорали 100500 гектарів поля! Тепер настав час/настала черга набирати і орати новими/відпочившими жеребцями! Як всі, то всі!©
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 17 жов, 2024 13:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:41
sashaqbl написав: ЛАД написав:ак Казахстан или Узбекистан живут до сих пор?
Тобто всі на кого напала Росія - винні самі?
Неверно. В нападении всегда виноват агрессор. И не всегда даже самая разумная и правильная политика позволяет спастись от агрессии. Но зато неразумная и неправильная политика увеличивает её вероятность. Тут уже не помню кто советовал обратить внимание на то, кому принадлежат многие крупные предприятия в Казахстане. Возможно, будь у нас больше присутствие крупных западных (и китайских?) капиталов, вероятность войны была бы значительно ниже. Кто мешал, например, сдать в концессию или хотя бы продать часть акций нашей трубы? А сейчас я сходу могу назвать разве что Лакшми Миттал.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:43
detroytred написав: flyman написав:Васал мого васала не мій васал. Тому проходящій мімо проходить далі
Це по понятіях зараз так. В законі не так. А потім всл шукають підтримки-захисту від отаких Тихоходів в фейсбуці))) Допомоги суспільства. Тобто шукають вирішення питань, проблем не в Законі, а в понятіях...
З тим тіхаходом взагалі незрозуміло, чого його не пристрелили як стороннього на режимному об'єкті в воєнний час, підстав можна море знайти
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:46
sashaqbl написав: Успіх написав:Дякую! Та швидше це відпустка перетікаюча у дембель!
Це якось неправильно. Заварив кашу в 19, активно підтримуючи клоуна, а тепер хоч в СЗЧ свалити...
Це ви якось неправильно. Кашу заварили гораздо раньше и точно не Успіх. И он честно отрабатывает свои обязанности перед страной - 2,5 года на фронте это не шутки (кстати, у вас, если не ошибаюсь, меньше). После 19 каша только настоялась.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:46
ЛАД написав:Тут уже не помню кто советовал обратить внимание на то, кому принадлежат многие крупные предприятия в Казахстане.
Я один такий... про це наголошую вже роки. Що краще сплатити "партнерам" активами країни, ніж героїчно самим захищати "своє". Але рішення приймають можновладці. Для яких "своє" є дійсно своєю кормушкою...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:49
Faceless написав:З тим тіхаходом взагалі незрозуміло, чого його не пристрелили як стороннього на режимному об'єкті в воєнний час, підстав можна море знайти
Тому що пристрелити-режимнийоб'єкт це по закону, а служать по понятіях... Власне про це і була мова. В отих 10 хв. Активісти-герої дійсно Герої, але ... по понятіях... Понятія ж штука така. Може бути і позитивними, і негативними. Але ключове -- вони ну дуже гнучкі)) і різні. Хто які хоче... Головне продавити. Тихоходи продавили свої... Бо за спиною командувач... (Іншої причини чому він там банкує не може бути). Отже отой тихоход не вперше туди і не тільки завітав. І здивувався раптовому спротиву. Корінець всього у питанні -- чому командувач СВ керує, діє через (або за допомогою) отаких тихоходів? Тобто по понятіям. Ну нехай м'якше: або, як мінімум, чому тихоходів нав'язали командувачу СВ?
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 17 жов, 2024 14:01, всього редагувалось 3 разів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:55
Киев выдвинул Азербайджану и Словакии условие продолжения поставок газа в Евросоюз через свою территорию - Баку и Братислава должны договориться с Москвой о недопустимости обстрелов объектов газотранспортной системы Украины.
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 жов, 2024 13:59
detroytred написав: ЛАД написав:Тут уже не помню кто советовал обратить внимание на то, кому принадлежат многие крупные предприятия в Казахстане.
Я один такий... про це наголошую вже роки. Що краще сплатити "партнерам" активами країни, ніж героїчно самим захищати "своє". Але рішення приймають можновладці. Для яких "своє" є дійсно своєю кормушкою...
Верно. Им краще порезать завод и сдать на металлолом - какой-никакой, а заработок, да и вполне приличный, на заводе металла много, чем отдать этот завод кому-то - государству-то прибыль будет, но собственный карман останется пустым. Самое интересное, что в итоге всё равно расплатимся "активами країни", а не тех "можновладців" - они останутся при своих наворованных.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Чет 17 жов, 2024 14:04
ЛАД написав: detroytred написав: ЛАД написав:Тут уже не помню кто советовал обратить внимание на то, кому принадлежат многие крупные предприятия в Казахстане.
Верно. Им краще порезать завод и сдать на металлолом - какой-никакой, а заработок, да и вполне приличный, на заводе металла много, чем отдать этот завод кому-то - государству-то прибыль будет, но собственный карман останется пустым. Самое интересное, что в итоге всё равно расплатимся "активами країни", а не тех "можновладців" - они останутся при своих наворованных.
Як самий яскравий приклад -- ГТС. Коли вона оцінювалася ще в хуліарди, її треба було навіть не за гривню віддати партнерам, а ще й доплатити їм, щоб узяли. І не було б Потоків... І війни...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|