|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:00
Успіх написав: Hotab написав:Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок). Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?
Пропоную, щоб Фейслес приймав ставки! Ставка 50 000гривень донат на ЗСУ! Ну, є сміливці поставити?Як доказ, можу через місяць/два фото карточки з написом Успіх на фоні Львівського вокзалу, чи іншого місця у Львові за бажанням донатчика! 
Краще криптою. Будуть бажаючі - пишіть 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:11
Faceless написав:Успіх написав: Hotab написав:Сьогодні вечірнє шоу успішного успіха? (а то я не осилю всі 12 сторінок). Де приймають ставки, що наш мультик після відпустки з піонерським вогником повернеться в частину?
Пропоную, щоб Фейслес приймав ставки! Ставка 50 000гривень донат на ЗСУ! Ну, є сміливці поставити?Як доказ, можу через місяць/два фото карточки з написом Успіх на фоні Львівського вокзалу, чи іншого місця у Львові за бажанням донатчика! 
Я придумав, як Хотабові доказати, але ж він і так сцить 50Кгрн потім кинути на донат на ЗСУ! Я можу викласти фото зі своїми медальками, які я колись тут викладав на фоні, наприклад, Львівського Оперного театру!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:11
Успіх написав:Що ж ви такі не уважні?
Я щось не бачу, що ти спробував усі шляхи подачі рапортів. З твоїх повідомлень я зрозумів, що ти подав рапорт командирові без попередньої реєстрації та спробував Армія+. Окрім цього є інші шляхи подачі рапорту (зареєструвати й віддати командирові, СЕДО, Укрпоштою на адресу в/ч, власноруч завітати до в/ч). Ну обрав самостійний дембель, то хай щастить.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:12
Успіх написав: Faceless написав:Успіх написав:Пропоную, щоб Фейслес приймав ставки! Ставка 50 000гривень донат на ЗСУ! Ну, є сміливці поставити?Як доказ, можу через місяць/два фото карточки з написом Успіх на фоні Львівського вокзалу, чи іншого місця у Львові за бажанням донатчика! 
Я придумав, як Хотабові доказати, але ж він і так сцить 50Кгрн потім кинути на донат на ЗСУ! Я можу викласти фото зі своїми медальками, які я колись тут викладав на фоні, наприклад, Львівського Оперного театру!
Як це доведе, що ви - це ви, і що ви в сзч чи ні?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:16
Успіх
А чого ти не закарпатцям, чи Бітону, Флаю , барабану , хантеру та іншим "воякам" не пропонуєш те саме ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:18
холява написав:Успіх А чого ти не закарпатцям, чи Бітону, Флаю , барабану , хантеру та іншим "воякам" не пропонуєш те саме ?
Я там у заголовку теми написав - запрошую всіх!!! Що означає - пропоную всім таке парі!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:23
Faceless написав:Як це доведе, що ви - це ви, і що ви в сзч чи ні?
Думаєте мені хтось дасть чужі медальки фоткати? Можу з періодичністю, наприклад 1 раз на тиждень такі фото робити, чим докажу, що я постійно у Львові! + можу на листочку писати щоразу нове число яке скаже "донатчик" 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:23
Faceless написав:Hotab написав:detroytred Нам хтось піджене бімбу ядрьону? Хто? Хіба з дозволу США , чи самі США.
Брудну ваще елементарно зробимо
І рясно позасипати ними всі східні кордони 1991р. А я от якраз на днях роздивлявся карту і думав у які крайні точки офіц.укр.територій бахнути, аби москвини вигребли по максимуму. А брудними можна ж хоч через кожен км кордону насипати. Радіус невеликий же ж. Але шастать вже не так приємно буде москвинам. Але: 23 жовтня 2022 року російський міністр оборони Шойгу по черзі провів телефонні перемовини з міністрами оборони: Себастьяном Лекорню (Франція), Хулусі Акаром (Туреччина) та Беном Воллесом (Велика Британія). Він намагався залякати їх вигадкою російської пропаганди історією про підготовку Україною провокації у вигляді застосування «брудної бомби». Російські засоби масової дезінформації, на додачу, лякали вигадкою про імовірне застосування Україною малопотужної ядерної зброї[4]. Трохи згодом лякалку про «брудну бомбу» Шойгу розповів у телефонній розмові міністрам оборони Раджнатху Сінгху (Індія) та Вей Фенхе (КНР)[5].
І про строки у війську. Як починав Гнезділов...: Демобілізація / встановлення термінів служби "Мобілізований військовослужбовець досі не знає, скільки йому тримати фронт. І розмови про рівнозначну важливість тилу тут недоречні: не повірите, але більшість з нас, фронтовиків сьогодні, у мирний час теж тримала так званий «економічний фронт». Тож, повірте, після демобілізації ветерани знов зможуть витримати «тяжкі бої за економіку». Треба більше «бійців економічного фронту», які не обмежені в правах і свободах? Демобілізуйте тих, хто відвоював 24 місяці — беріть тих, які сьогодні думають, як ухилитись від обовʼязку." Сергій Гнезділов , військовослужбовець ЗСУ Воєнна доктрина: «Воюватимуть усі» hromadske.ua 7 січня о 14:45 ·
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:30
Bobua
Воно , це брудне буде для всіх ! ........І для нас і для сусідів . Наслідки я навіть не передбачаю .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Чет 17 жов, 2024 21:37
Bobua написав:І про строки у війську. Як починав Гнезділов...: Демобілізація / встановлення термінів служби "Мобілізований військовослужбовець досі не знає, скільки йому тримати фронт. І розмови про рівнозначну важливість тилу тут недоречні: не повірите, але більшість з нас, фронтовиків сьогодні, у мирний час теж тримала так званий «економічний фронт». Тож, повірте, після демобілізації ветерани знов зможуть витримати «тяжкі бої за економіку». Треба більше «бійців економічного фронту», які не обмежені в правах і свободах? Демобілізуйте тих, хто відвоював 24 місяці — беріть тих, які сьогодні думають, як ухилитись від обовʼязку." Сергій Гнезділов , військовослужбовець ЗСУ Воєнна доктрина: «Воюватимуть усі» hromadske.ua 7 січня о 14:45 ·
Але ніхто на державному рівні на це не відреагував/не сказав хоча б, що "до кінця року ми розглянемо і приймемо закон про демобілізацію! Про 36міс! Або про 50міс" Та що там на державному рівні... Тут, навіть, форумчани не хочуть про це балакати/шукати РАЗОМ вихід з цього безкінечного тунелю! Але, це мене вже не стосується - я прийняв рішення звільнити сам себе! Все буде Успіх!© 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4