budivelnik написав:Якщо галочку поставив, а реально на момент коли ставив громадянство іншої країни є - то це для німців що булочка з маслом... З моменту коли поставив галочку=надав фальшиві данні - тебе можуть залишити без німецького громадянства+ впаяти пару років буцегарні+ після відбуття терміну -депортувати.
Я не вивчав детально, але не так давно була інформація, що Німеччина планує дозволити подвійне з Україною. Але якщо і ні, то думаю, що це не так відбувається. Треба буде підписати зобов'язання вийти з іншого громадянства при отриманні німецького. А потім можна ще й пояснити, що були об'єктивні причини з попереднього громадянства не вийти.
можливість ураження тихохідної цілі, яка йде в автоматичному режимі і навіть (частенько) не має спостереження за навколишніми водами вночі
спостереження завжди є, тільки на приклад в Балтійському морі є риболовні судна (звісно що їх тільки сотні, а не десятки тисяч як у Південній Кореї, Японії, а особливо Китаї (з 2010р всі риболвні судна забовязані мати працюючий транспондер, що була можливість відрізняти де судно, а де риболовна сітка з буйком (якій відображається на екрані радару) існує велика вірогідність, що на судні на помітять наближаючийся морський дрон (бо на такі малі цілі ніхто не реагує, мабуть рибалка пливе, або моторна(чи парусна) яхта (яких там вдосталь)
Інтернет є , обійти суда з включеним транспондером і підібратись до танкера ( в якого він також включений) спереду по курсу , щоб не бебік на нього а танкер на бебіка - ніби й не велика муція , в останні 100 метрів підкоригує , а сам може бути в очікуванні напівзатоплений щоб не відсвічувати візуально) От так вразити щоб реально затопити (пустий мається на увазі) - як я розумію певна проблема.
budivelnik Мені якось більше хочеться розглянути інший сценарій: 1. Трамп офіційно пропонує заморозку 20 січня. 2. Хуйло його посилає. 3. Трамп включає план Б і нормально підтримує Україну. 4. ЗСУ перемагають.
budivelnik написав:Якщо галочку поставив, а реально на момент коли ставив громадянство іншої країни є - то це для німців що булочка з маслом... З моменту коли поставив галочку=надав фальшиві данні - тебе можуть залишити без німецького громадянства+ впаяти пару років буцегарні+ після відбуття терміну -депортувати.
Я не вивчав детально, але не так давно була інформація, що Німеччина планує дозволити подвійне з Україною. Але якщо і ні, то думаю, що це не так відбувається. Треба буде підписати зобов'язання вийти з іншого громадянства при отриманні німецького. А потім можна ще й пояснити, що були об'єктивні причини з попереднього громадянства не вийти.
Питання не в громадянстві Питання в можливості надурити щоб отримати дві і більше пенсій... Моя позиція проста і відповідає приказці З брехнею світ пройдеш - назад не повернешся...
Тобто Надурити зможуть не всі, а скористатись з того що надурили так само зможуть не всі з тих хто зумів надурити.
Дюрі-бачі написав:budivelnik Мені якось більше хочеться розглянути інший сценарій: 1. Трамп офіційно пропонує заморозку 20 січня. 2. Хуйло його посилає. 3. Трамп включає план Б і нормально підтримує Україну. 4. ЗСУ перемагають.
Питання не в громадянстві Питання в можливості надурити щоб отримати дві і більше пенсій...
Еще раз: откуда взялось "надурити"? -- человек занес в ДВА банка сумму денег. Он из ДВУХ банков получает проценты. Кого и как этот деловек "надурити"?
Дюрі-бачі написав:По стажу це і є страхова. Обмеження не діють на накопичувальну пенсію, якої нема в Україні. Типова ситуація тих років: в Україні пенсія була 50 гривень (10$), а в мадярів - 25 тис. форинтів (120$). І до 2003 року пенсіонер отримував обидві, а потім із мадярської почали вираховувати суму української і платити на 2-3 тис. форинтів менше.
А зараз мадярська пенсія 28,5 тис. форинтів (75$), а українська - 2700 грн (65$), відповідно мадяри майже нічого не доплачують
подскажите сколько лет стажа в вашем конкретном примере пенсии 2700?
Дюрі-бачі написав:budivelnik Мені якось більше хочеться розглянути інший сценарій: 1. Трамп офіційно пропонує заморозку 20 січня. 2. Хуйло його посилає. 3. Трамп включає план Б і нормально підтримує Україну. 4. ЗСУ перемагають.
Я хіба проти? Просто для того щоб пуйло трошки менше кочевряжилось - йому треба показати що хороших для нього варіантів в нього нема- від слова ВЗАГАЛІ.
При чому зверніть увагу Те що я описував - це якщо нас змусили капітулювати під тим чи іншим соусом. Тобто мій варіант це холодний душ для тих хто хоче нас нагнути. Все одно не вийде А хочуть в Європі ще одне вогнище- вони його отримають
Простий приклад Ізраїль-Араби вчора буянили в Амстердамі (де Африка, де Ізраїль і де Амстердам...) А тут діаспори українців у всіх східноЄвропейських країнах + Іспанія ( бо Німці і Франція там менше) - і що підуть на те щоб вогнище горіло в Європі і всі спортивні чи творчі заходи повинні будуть розділяти часово і територіально українців і педераційників?
_hunter написав:Я подозреваю, что (как и в случае с теми вашими "чехами") - типичный нарид тех годов толи не разобрался в вопросе - то ли одно из двух
При переезде [на ПМЖ] пенсию можно получать по двум принципам: /// Пропорциональный принцип - каждая договаривающаяся сторона назначает и выплачивает пенсию за соответствующий страховой (трудовой) стаж, приобретенный на территории государства этой стороны.
Я думаю, что они хотели получать _социальную_ пенсию в той стране, куда переехали, т.к. на страховую (трудовую) там не заработали. А с социальной пенсией всё понятно -- выплачивать не откажутся (если гражданство имеется), но размер уменьшат на размер той пенсии, которую платит прежняя Родина. Потому что социальная -- это чтобы обеспечить какой-то необходимый минимум за счёт всего общества тем, у кого другого выхода нет, а больше минимума -- тогда самому надо подсуетиться. А вот если удастся заработать и там, и тут, то почти уверен, что действительно будут выплачивать обе, без вычетов.