|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 19 лис, 2024 20:50
ЛАД написав: fox767676 написав:........... Это надо развернуть вспять вектор идеологии последних 40 лет. когда гнобился любой коллективизм, социализм, патернализм , а вместо этого каждый сам за себя, кружевные трусики, "держава в смартфоні" (смартфоне беженца) Шансы исправить то что пишет подполковник исчезающе малы, в 2022 были выше чем сейчас, в 2025 будут ниже чем сейчас
Думаете, это реально? Попробуйте доказать это какому-нибудь владельцу магазина, гордящемуся своими достижениями (справедливо) и суммами уплаченных налогов и считающим, что "бедные" люди бедны только из-за лени и собственной "недолугості". И плюющемся при упоминании слов "коллективизм, социализм, патернализм". Тут уже звучат обвинения амерской демпартии чуть ли не в попытках создания "советской системы" на святой американской земле. Если мы раньше воспринимали Швецию чуть ли не как образец и идеал, то теперь для нас идеалом стал дикий капитализм 200-летней давности.
Я нічого не маю проти того що людина має якісь свої переконання- навіть коли ці переконання совкові. Але коли починаються СОВКОВІ маніпуляції - мене починає підкидати Давайте розглянемо 1 Спочатку СОВОК з 1922 по 1955 ( 33 роки ) спочатку завів з капіталізму в кріпацтво.. а потім це кріпацтво закріпив... Хтось зможе знайти відмінності між кріпаком і колгоспником? крім назви ? Я наприклад не можу і перший і другий був привязаний до села де працював і перший і другий не мав паспортів, і перший і другий залежав від керівника( в одного це був голова колгоспу в другого дворянин/землевласник. 2 Таким чином суспільство з 1917 потрапило в 1840 .. і після цього совок впав. 3 І що треба було робити в 1840? Правильно -починати все спочатку Тому Шведи в 1955 не опинились в ситуації 1840 року... вони були на 100 років далі... Тепер ми повинні пройти за в 2 рази коротший термін - в 2 рази довший шлях щоб догнати шведів. І хто винуватий в тому що совки вели не в ту сторону? Власник магазину продаючий кружевні труселя чи ті хто підтримує вчення членіна/сраліна/пуйла ? ЛАД написав:Насчет поколений Украина в воронке демографической пропасти. .
Завдання совків в душі, які навіть собі не признаються що вони совки - бо соромно.. це налякати всіх присутніх намалювавши страшну картину майбутнього ,яка на їх думку з ними не повязана. Писав, пишу і буду писати 1 Якщо густина населення знаходиться в межах 30-100 осіб на км2 ( для Української території це 20-60 млн населення) - це НЕ ПОГІРШИТЬ і НЕ ПОКРАЩИТЬ наше майбутнє 2 Навіть якщо в рік буде народжуватись по 280 000 то при середній тривалості життя 65 років це буде становити 18 млн осіб на території сьогоднішньої України... Тобто для страхопудів і на пальцях Щоб кількість впала до 18 млн треба щоб 60+ років у нас народжувалось стільки ж скільки народжується зараз... 3 Просте пояснення на пальцях - чому кількість не впливає( якщо не виходить за межі нормальної густини)... Кожен хто працює - в першу чергу працює на те щоб задовільнити СВОЇ потреби і у 95% населення все ними створене - ними ж і проїдається в процесі їхнього життя, просто є періоди коли вони дотаційні (дитинство і старість) є коли профіцитні (працездатний відрізок) Тому Яка нафік різниця скільки в Україні людей? Якщо цієї кількості вистарчає для того щоб обробити необхідні для проживання площі?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 лис, 2024 21:54
tester7336 Давайте вернёмся к теме коррупционеров. Вы ведь следите за каждым делом, а не просто носите на форум сообщения тоннами?
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 21:58
На Дніпропетровщині затримали депутата, який викрав військового і вимагав у нього $2,5 мільйона
На Дніпропетровщині викрили угруповання на чолі з місцевим депутатом. Вони викрали підприємця, який мобілізувався до лав ЗСУ, та вимагали в нього 2,5 мільйона доларів.
Про це повідомили в Офісі генерального прокурора та Службі безпеки України.
За даними слідства, підозрювані вимагали гроші у підприємців, а в разі відмови платити «данину» — викрадали потерпілих, катували їх та погрожували вбивством.
Правоохоронці розповіли про випадок, коли рекетири «вибивали» 2,5 мільйона доларів з місцевого підприємця, який на початку повномасштабної війни мобілізувався до лав ЗСУ і зараз захищає країну на передовій.
Підозрювані на трьох автомобілях «підрізали» авто військового і викрали його прямо посеред дороги, коли він їхав до місця базування свого підрозділу. Далі рекетири вивезли потерпілого в лісопосадку за місто, де протягом години били й погрожували вбити.
Потім вони увʼязнили військового у заздалегідь підготовленому закритому приміщенні й після тортур відпустили, щоб він знайшов та передав їм гроші, а також переоформив частину належних йому корпоративних прав на чинний бізнес.
Співробітники СБУ затримали лідера групи, коли він знову погрожував військовому вбивством.
Під час обшуків в учасників угруповання вилучили вогнепальну зброю та готівку, ймовірно, отриману незаконно.
Депутату повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі, що супроводжувалось заподіянням фізичних страждань потерпілому, та вимаганні. Це ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу України. Його також взяли під варту з альтернативою внесення застави у розмірі 1,2 мільйона гривень. Не погоджуючись з таким рішенням суду, прокурор подав апеляційну скаргу.
Наразі встановлюють інших причетних до злочину. Зловмисникам загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:01
stm написав:Давайте вернёмся к теме коррупционеров.
"давайтє бєз давайтє": Лише 1,5% корупціонерів сіли до в'язниць за час повномасштабного вторгнення
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:01
stm написав:Так и вопрос был сформулирован не очень, не находите? Давайте вернёмся к теме коррупционеров. Вы ведь следите за каждым делом, а не просто носите на форум сообщения тоннами?
вопрос был не в бровь а в глаз. вы написали что должны остаться только те кто за общее дело жизнь не пожалеет. значит все остальные должны свалить (не важно куда и каким способом) потому я вас и спросил - вы замахнулись на "святое" что собрались его свалить? я очень опечален что вам нужно разжевывать 
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:09
tester7336 написав: stm написав:Так и вопрос был сформулирован не очень, не находите? Давайте вернёмся к теме коррупционеров. Вы ведь следите за каждым делом, а не просто носите на форум сообщения тоннами?
вопрос был не в бровь а в глаз. вы написали что должны остаться только те кто за общее дело жизнь не пожалеет. значит все остальные должны свалить (не важно куда и каким способом) потому я вас и спросил - вы замахнулись на "святое" что собрались его свалить? я очень опечален что вам нужно разжевывать 
Я зато не печалюсь что кроме перепечатывания чужих трудов расследования на большее Вас не хватает. Понимаете, когда что-то действительно "болит" человек следит, пытается разобраться в чем проблема, может сформулировать как на его взгляд это что-то проблемное исправить. А не пишет каждый день о чужих расследованиях. Что это за копипаст? С выделением большими жирными буквами чужих трудов  опять же завтра Вы ж и не вспомните эти жирные буквы ибо копипаст новых пора делать, верно?
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:16
stm написав: tester7336 написав: stm написав:Так и вопрос был сформулирован не очень, не находите? Давайте вернёмся к теме коррупционеров. Вы ведь следите за каждым делом, а не просто носите на форум сообщения тоннами?
Я зато не печалюсь что кроме перепечатывания чужих трудов расследования на большее Вас не хватает. Понимаете, когда что-то действительно "болит" человек следит, пытается разобраться в чем проблема, может сформулировать как на его взгляд это что-то проблемное исправить. А не пишет каждый день о чужих расследованиях. Что это за копипаст? С выделением большими жирными буквами чужих трудов  опять же завтра Вы ж и не вспомните эти жирные буквы ибо копипаст новых пора делать, верно?
т.е. по поводу вашего утверждения ответа по существу не будет? я разочарован что вас хватает только на обсуждение личных качеств собеседника.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:36
tester7336 написав:т.е. по поводу вашего утверждения ответа по существу не будет? я разочарован что вас хватает только на обсуждение личных качеств собеседника.
Моё утверждение что потенциал страданий за всё хорошее - это первый шаг. Второй шаг, как пример, наочный, не задавать многозначительное "а раньше не знали? Почему сейчас?". У меня банальный вопрос к Вам. Вы наперед знаете какой из ваших коллег совершит преступление и когда? Или всех незаконников своего города в лицо? Отвечу на ваши вопросы "Не сейчас даже жертва обратилась в соответствующие органы и написала заявление. Было открыто уголовное дело, статьи вы можете посмотреть в своем копипасте. Прокурор счёл доказательства расследования достаточными для обращения в суд. Ещё будет суд". Если Вас интересуют сроки каждого пункта, в чём я очень сомневаюсь. Судя по вашему возмущению прокурор должен просто пускать пулю в лоб сразу, потому что каждый депутат, глава МСЕК, военком - 100% коррупционер, глава ОПГ. При этом вы не 95квартал. А вся "боль" за жертву заканчивается с рассветом и новым копипастом, новая "боль" гораздо интересней старой "боли".
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:42
я ще в серпні писав що патужний буде генерувати всі ці свої нові плани, та той час у нас був лише один мирний план (той що після поїдання ікорки в швейцарії). але не очікував, що буде так примітивно все, напр. ціль по далекобійним дронам схоже вирахували як: рекордна кількість шахедів в жовтні = 2000 * 12, тому треба щоб у нас було не менше - пишем 30 000 в черговий якийсь план... культурні рамштайни "нема сечі" навіть коментувати. був шанс нашого військового підсилення штатами за рахунок того що "недоговороспособною" буде лише одна сторона (уйло), але цей шанс "таєт на глазах"...
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 лис, 2024 22:51
stm написав: tester7336 написав:т.е. по поводу вашего утверждения ответа по существу не будет?
Моё утверждение что потенциал страданий за всё хорошее - это первый шаг.
а вот что мы обсуждали. а то вы походу вообще забыли. tester7336 написав: stm написав:ПС: в Украине, как и в Израиле, должны оставаться люди для которых высшая цель более важна собственной шкуры )
хотелось бы уточнить что в вашем понимании высшая цель. а то я не пойму вы сейчас замахнулись на самое святое? по крупному - на 95й квартал? или по мелочи - судьи, прокуроры, мсэки и прочая шалупонь?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-