|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 05 бер, 2025 21:43
Wirująświatła написав: freeze написав:Почему Зеленский был так категорично против прекращения огня, загадка. Его же коронная фраза предвыборной компании - Просто перестать стрелять. Прекратили обстрелы, и переговаривайся хоть несколько лет по гарантиям, по условиям переговоров, налаживай оборонку, проводи выборы, чтобы стать легитимным, решай что-то с экономикой. После Минска-2 аж семь лет о чем-то переговаривались.
большие сомнения в его адекватности
Я не розумію , а що ви хотіли ? Щоб він не дивлячись на зміну обставин промовив , я казав 24.09.24 "про ближе к окончанию войны, чем думаем" то я про це наголошую ! велики сумніви в вашій адекватності
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 05 бер, 2025 21:45
холява написав:Щоб він не дивлячись на зміну обставин промовив , я казав 24.09.24 "про ближе к окончанию войны, чем думаем"
обстоятельства это что ломка? почему они то появляются, то исчезают? холява написав:велики сумніви в вашій адекватності
я вроде не президент, от моей адекватности/неадекватности чужие жизни не зависят. Знаете что меня не перестаёт удивлять? элементарные вещи объясняю ВЗРОСЛЫМ ЛЮДЯМ. Что требования к пэрэсичному и президенту РАЗНЫЕ. У меня нет 1/1000000 доли тех ресурсов которые есть у Зеленского. Но вам по барабану, вы можете поставить знак равенства между чем угодно, чтобы оправдать некомпетентность вашего любимчика.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 05 бер, 2025 21:53, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 бер, 2025 21:52
_hunter написав: detroytred написав: freeze написав:Тут путаница, переговоры это где-там вдали и непонятно когда, и непонятно с какими реальными уступками. Речь о прекращении огня и прекращение обстрела гражданских территорий, это можно установить хоть с завтрашнего утра. Почему Зеленский был так категорично против прекращения огня, загадка. Его же коронная фраза предвыборной компании - Просто перестать стрелять. Прекратили обстрелы, и переговаривайся хоть несколько лет по гарантиям, по условиям переговоров, налаживай оборонку, проводи выборы, чтобы стать легитимным, решай что-то с экономикой. После Минска-2 аж семь лет о чем-то переговаривались.
Жорін прямо каже --- за перемир'я спокійно будуй бетонні укрплення, лінії оборони. Так, що навіть лише через півроку, не шибко схочеться ворогу поновити БД , знову штурмувати.
Тут очевидная "засада": если обстрелы прекратились -- нужно, наверное ВП отменять?
А обстрелы прекратились ? Дальше можно не читать, все це пустопорожне
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 05 бер, 2025 21:56
Wirująświatła написав: холява написав:Щоб він не дивлячись на зміну обставин промовив , я казав 24.09.24 "про ближе к окончанию войны, чем думаем"
обстоятельства это что ломка? почему они то появляются, то исчезают?
ви маєте на увазі рудий чубчик ? ... я згоден з вами , коли у рудого настрія нема , йому треба казати те що він бажає почути . Ми ще всі за це будемо на виході отримувати чеки ! І в тому числі амери .... вибрати "царапінку " а потім всі разом кидати чепчики у повітря ...
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 05 бер, 2025 22:01
Wirująświatła написав: холява написав:Щоб він не дивлячись на зміну обставин промовив , я казав 24.09.24 "про ближе к окончанию войны, чем думаем"
обстоятельства это что ломка? почему они то появляются, то исчезают? холява написав:велики сумніви в вашій адекватності
я вроде не президент, от моей адекватности/неадекватности чужие жизни не зависят. Знаете что меня не перестаёт удивлять? элементарные вещи объясняю ВЗРОСЛЫМ ЛЮДЯМ. Что требования к пэрэсичному и президенту РАЗНЫЕ. У меня нет 1/1000000 доли тех ресурсов которые есть у Зеленского. Но вам по барабану, вы можете поставить знак равенства между чем угодно, чтобы оправдать некомпетентность вашего любимчика.
може ви дасте пораду як йому (ЗЕ) себе поводити , коли спочатку кажуть я зупиню війну , потім зупиняють допомогу і пропонують стати на куліна (обов'язково у фраці ), і кажуть -МИ З РОСІЯНМИ домовились ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 05 бер, 2025 22:02
холява написав:може ви дасте пораду як йому (ЗЕ) себе поводити , коли спочатку кажуть я зупиню війну , потім зупиняють допомогу і пропонують стати на куліна (обов'язково у фраці ), і кажуть -МИ З РОСІЯНМИ домовились ?
консультация платная.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 бер, 2025 22:09
Прохожий написав: барабашов написав:И когда ... наконец то подешевеет ЭЭ хотя бы для домов, где всё на электрике?
в принципе это решаемо прямо сейчас самостоятельно если есть хозяин в доме особенно если это пентхауз)))
Ви про панелі?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 бер, 2025 22:10
барабашов написав: Прохожий написав: барабашов написав:И когда ... наконец то подешевеет ЭЭ хотя бы для домов, где всё на электрике?
в принципе это решаемо прямо сейчас самостоятельно если есть хозяин в доме особенно если это пентхауз)))
Огласите пути решения Особенно для квартир в 16ти этажках с балконами на север и северо-запад
Переїхать)
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8236 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Сер 05 бер, 2025 22:12
-
konstantin kirovograd
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 05 бер, 2025 22:17
Wirująświatła написав: холява написав:може ви дасте пораду як йому (ЗЕ) себе поводити , коли спочатку кажуть я зупиню війну , потім зупиняють допомогу і пропонують стати на куліна (обов'язково у фраці ), і кажуть -МИ З РОСІЯНМИ домовились ?
консультация платная.
. послухай , не треба включати морозко тут всі завзято на Президента нападки роблять ,навіть не розумія які умови повиставляли Україні . всі думають що ЗЕ повинен зняти штани і лягти ... , але це не так. мені дуже шкода , що така велика і могуча по демократії країна як США знехтувала демократієй , а наші завзяті гойропійці намагаються сховатись від біди за спину України .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-