Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1324113242132431324413245 ... 14802>
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 20:34

d44 написав:
  Hotab написав:Самі не хочете туди?
Би насильно вас вже не загнати
Резерв стоїть, дані оновлені, 1969 рік народждення, страховий стаж(платив податки) 30 років

Я це зрозумів. Ви можете краще , збивати все, і без кави, , на 100%??
Зробіть краще.Для цього ж багато не треба, лише виявити бажання.
в 40 років отрмують пенсі,

Нема такого. Ви почали брехати

1969 рік народждення

У мене такий рідний брат, трохи старший
Бродив десь в ТРО під Краматорськом рік-два. Вже при штабі в тилу нарешті пригрівся. Але встиг вихопити трохи.

Доречі, якщо підете в групу перехоплення, УБД ж дадуть, а тут ви зразу пенсію (цивільну) достроково ррррраз!!
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 20:42

_hunter написав:
  ЛАД написав:
  _hunter написав:-----------------------------
ЛАД
..........
Не подскажете, откуда разговоры о Калининграде и 50-и годах?
На форуме читаю об этом уже не в первый раз, но больше нигде не встречал.
-----------------------------
снова бан в Гугле? :lol:
https://www.delfi.lt/ru/news/live/kto-n ... t-65889068
Гуглом вы пользоваться научились, а вот понимать прочитанное у вас не выходит. По вашей ссылке нет никаких слов о 50 годах кроме голословного утверждения какого-то аналитика Центра исследования Восточной Европы Лауринаса Кащюнаса.

по моей ссылке - ответ на вопрос. То, что он вам не нравится - увы.

P.S.
Можно же в личку написать - что не нравится. Ну или всю ветку обсуждения удаляйте уже...
Зачем удалять?
Вы меня не постеснялись упрекнуть в неумении пользоваться гуглом.
Повторю вопрос - голословное утверждение какого-то аналитика Центра исследования Восточной Европы Лауринаса Кащюнаса это доказательство аренды/выделения во временное пользование Кёнигсберга на 50 лет?
Без единой ссылки на хоть какой-нибудь документ?
Что тут может нравиться или не нравиться? Личное мнение Лауринаса Кащюнаса просто никому не интересно.
Может, стоит признать ошибку?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 20:45

pesikot написав:

Видно, що пошкодження від шахедів значно масштабніші, ніж від наших дрончиків, які годяться лиш для ефектного запалювання бочок з соляркою чи вибити пару склопакетів в московсіті. Сумно це все спостерігати. Жаль, що на четвертому році війни ми не спромоглися розробити нічого більш ефективного, а просто скопіювати - напевно соромно.
Востаннє редагувалось Schmit в Суб 15 бер, 2025 20:49, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 20:45

The_Rebel написав:
  d44 написав:мені 55, зупинили, пробли по Оберігу, махнули рукою , "та бля.." і побажали щасливого дня. В Резерві данні оновлені але "даннів Оберіг не повні , зверніться до ТЦК для уточненя.."

Ну, то чому ви пред'являєте воїнам, що якщо не перемога і кава в Ялті, то вони вже й слова не мають? Вище постом сказали, що просто зараз їх зміна, а потім типу в наступну ви підете. А вас виходить вже і зараз не беруть. Так усі можуть сказати. Я також можу сказати, у мене зараз бронь, а ось колись там настане і моя черга.
П.с. Я думаю, що враховуючи розклад сил і розміри держав - воїни виконують свою роботу на 100+ процентів, це ж все таки не проти Молдови війна. І навіть не проти Румунії чи Польщі. Якщо врахувати просери вищого керівництва на початку війни, то наші воїни відвоювали Київську, Чернігівську та значну частину Харківської області. А далі вже війна ресурсів де Захід часто по боєприпасам програє в постачанні навіть Північній Кореї.

В Харькове часто наблюдаю попытки сбить шахеды. Эти твари летают чаще всего ночами. Я говорил с ребятами, которые дежурят ночами с пулеметами и АК. И очень расстроился, так как надеялся, что у них есть что-то вроде автоматического прибора для быстрого расчета дальности до цели и упреждения, которое нужно брать при прицеливании по летящему шахеду. Ни хера нет у них. А в голове расчеты такие далеко не каждому дано быстро осуществить. Как следствие они стреляют трассерами чтобы увидеть какие поправки надо сделать, сильно загрязняя стволы пулеметов и тем самым снижая кучность и точность стрельбы в дальнейшем. В таких условиях сбивать шахеды можно лишь за счет удачи и большого опыта. Слава Богу, что сбивают. В противном случае эти шахеды наделали бы слишком много бед. И так уже в городе нет домов, которые бы были без повреждений от прилетов. Но Харьков стоит!!!
buratinyo

Подякував: 2900 раз.
Подякували: 516 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 20:47

buratinyo написав:
  Xenon написав:
На припинення вогню може не 30 днів знадобиться, а трохи більше, – Зеленський.

▪️Найголовніше для США – не йти на російське «але» в темі припинення вогню.
▪️Нехай США тепер змусять рф зробити перший крок, – Зеленський про 30-денне перемир'я.
▪️рф хоче оточити українські війська, але на території України. Ми знаємо про ці плани.
▪️Усі вважають, що Україна перемогла (на переговорах із США у Саудівській Аравії). Усі зацікавлені не у зменшенні, а у посиленні ЗСУ.
▪️Оточення ЗСУ в Курській області – брехня путіна.
▪️Якщо росіяни порушать режим тиші, ми продовжимо захищати нашу Батьківщину, як ми це і робимо зараз.
▪️За будь-яких обставин ми не визнаємо українські окуповані території російськими.

Да, таким президентом может гордится любой народ, любая страна. Держит удар, отступая контратакует - правильная тактика против очень тяжелого соперника.

А какая информация про наш контингент в Курской народной республике? Уже вышли полностью или ...?

з одного боку треба оперувати офіційними даними, навіть якщо знаєш більше :D але я так розумію, відведення військ пройшло, Суджу залишили, хоча якийсь частини в Курській області ще є. єдине зустрів дві різних думки: один каже, що відступ організований, другий - що все-таки трохи притиснули руські. й ще питання, чи втримали б позиції, якби не було цього припинення розвідданних.

оце більш цікаві теми для обговорення. а так враження, що для більшості форумчан головне - як уникнути зустрічі з ТЦК :D

DeepState і Генштаб підтверджують вихід ЗСУ з Суджі
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1641 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 21:59

Вэнс заявил, что в перепалке, которая произошла в Белом доме, виноват Зеленский.

На вопрос журналистки Fox News, планировали ли американцы "играть в хорошего и плохого копа", вице-президент США ответил отрицательно.

"Нет, это не было запланировано. Он (Зеленский - Ред.) разозлился, и все пошло наперекосяк", – сказал он.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 22:01

Wirująświatła написав:
Вэнс заявил, что в перепалке, которая произошла в Белом доме, виноват Зеленский.

На вопрос журналистки Fox News, планировали ли американцы "играть в хорошего и плохого копа", вице-президент США ответил отрицательно.

"Нет, это не было запланировано. Он (Зеленский - Ред.) разозлился, и все пошло наперекосяк", – сказал он.

хтось очікував, що він визнає - це я почав бикувати, до того ж не "по чину"? :D
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 22:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Іран використовує дрони та мобільні застосунки, щоб відстежувати жінок, які не носять хіджаб — звіт ООН

21 сторіччя... якщо ця вісь Китай-Раша-Іран-КНДР не отримає гідну відсіч, звичайне населення дуже добре відчує що таке цифровий концтабір 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 22:12

Жесткое задержание парня полицией в Киеве.
https://t.me/nabludatels/51418
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 15 бер, 2025 22:21

ЛАД написав:
  _hunter написав:
  ЛАД написав:Гуглом вы пользоваться научились, а вот понимать прочитанное у вас не выходит. По вашей ссылке нет никаких слов о 50 годах кроме голословного утверждения какого-то аналитика Центра исследования Восточной Европы Лауринаса Кащюнаса.

по моей ссылке - ответ на вопрос. То, что он вам не нравится - увы.

P.S.
Можно же в личку написать - что не нравится. Ну или всю ветку обсуждения удаляйте уже...
Зачем удалять?
Вы меня не постеснялись упрекнуть в неумении пользоваться гуглом.
Повторю вопрос - голословное утверждение какого-то аналитика Центра исследования Восточной Европы Лауринаса Кащюнаса это доказательство аренды/выделения во временное пользование Кёнигсберга на 50 лет?
Без единой ссылки на хоть какой-нибудь документ?
Что тут может нравиться или не нравиться? Личное мнение Лауринаса Кащюнаса просто никому не интересно.
Может, стоит признать ошибку?

Так тот не удалили. Удалили тот, в котором я упрекнул в неумении вопросы внятно формулировать :lol:
Повторяю ответ: на вопрос "откуда пошел разговор" - ответ в предыдущем посте.
Хотите спорить с личным мнением аналитика Центра исследования Восточной Европы Лауринаса Кащюнаса? - так спорьте с ним, а не тут на форуме Без единой ссылки на хоть какой-нибудь документ.
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 1324113242132431324413245 ... 14802>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість