Гарно написано, хочу підкреслити як люди певних слоїв думають про інших, мабуть сьогоднішні новини зачіпають за живе. Вся Україна чекає щоб 'кодлу' залишилось не довго, добре було б і з решіткою на двері, але і тапком під з**д вистачить.
кажуть, що на плівках міндіча можна прочитати ті думки вголос
Banderlog написав:сказав би я тобі до чого ви близько))) не баісь, поки я в армії мені можно багато, що з того шо тобі нізя. Від вживання наркотиків, продажу дрібних партій до пяного хуліганства і домашнього насильства) чи ти думаєш шо якщо прєдположим тобі при зустрічі носа зламаю мені дадуть 3 роки тюрми?))) Якби воно так було багато хто замість іти в сзч розбив би вітрину і сів би на півроку в сізо. Чи уколовся і в наркодиспансер.
так може ось чого дружина дітей з тобою не відпустила? звісно, де РПЦ, то там й Домострой, як же по-іншому.
а з приводу п'яного хуліганства - то обережніше, бо поки зберешся, можеш впасти й собі щось поламати
Та я то можу і впасти) Я тобі пишу що по дрібних статтях військовослужбовці під час війни неосудні
Це хто тобі таку маячню сказав ? Якщо ти, комусь у цивільному місті, зламаєшь носа, то згодом отримаєшь строк.
Будешь не сметану красти, а дієтичні супи їсти та шити рукавиці )
Banderlog написав: сказав би я тобі до чого ви близько))) не баісь, поки я в армії мені можно багато, що з того шо тобі нізя. Від вживання наркотиків, продажу дрібних партій до пяного хуліганства і домашнього насильства) чи ти думаєш шо якщо прєдположим тобі при зустрічі носа зламаю мені дадуть 3 роки тюрми?))) Якби воно так було багато хто замість іти в сзч розбив би вітрину і сів би на півроку в сізо. Чи уколовся і в наркодиспансер.
так може ось чого дружина дітей з тобою не відпустила? звісно, де РПЦ, то там й Домострой, як же по-іншому.
а з приводу п'яного хуліганства - то обережніше, бо поки зберешся, можеш впасти й собі щось поламати
Та я то можу і впасти) Я тобі пишу що по дрібних статтях військовослужбовці під час війни неосудні.
так ти тут натякаєш, що не крадеш, просто береш те, що погано лежить чи як ти там корумпуєш?
Banderlog написав: хто казав що красти треба? ) це коли миєш снаряди, мож сосиски красти, чи гільзи від снарядів для виробництва сувенірів))) ну на крайняк розчинник.... соляру нє, соляру вкрадуть без тебе. ти собі думав я тут буду клювом щолкати іще 10 років?))) Бо я за європейські цінності? Чи мож проти корупції? )
а у військовий час це не дрібні статті, це тобі не носа зламати. в радянські часи було просто, до найближчої стіночки...
ага ізвінєнія) і суд офіцерської честі) на вулицю вийди з підвала чудік. І поінтересуйся в юриста, що буде якщо обичний солдат порушить закон. В штрафбат попаде? В дисциплінарний батальйон?