fler написав:Для бомбардування Миколаєва росіяни використовують ракети, а не артилерію. ЗСУ вдалося відігнати ворога на відстань, звідки його артилерія вже не може працювати по місту. https://24tv.ua/obstrili-mikolayeva-kim ... u_n2065170
Хто мені підкаже, яка це відстань?
москальская арта - 19-25км РЗСО град 20-40 км торнадо 35 км смерч 70-90 км
fler написав:Для бомбардування Миколаєва росіяни використовують ракети, а не артилерію. ЗСУ вдалося відігнати ворога на відстань, звідки його артилерія вже не може працювати по місту. https://24tv.ua/obstrili-mikolayeva-kim ... u_n2065170
Николаев - Херсон 60 км расстояние по воздуху. Чтобы отогнать смерчи за зону досягаемости Николаева, необходимо освободить Херсон с Цюрупинском который теперь Олешки.
Думаю ви спутали Торнадо з Ураганом.
У Торнадо є варіант Г (град) , б'є як Град. І є С (смерч), відповідно б'є на 120 км максимум. В решті десь так.
edvardd написав:москальская арта - 19-25км РЗСО град 20-40 км торнадо 35 км смерч 70-90 км
Думаю ви спутали Торнадо з Ураганом.
У Торнадо є варіант Г (град) , б'є як Град. І є С (смерч), відповідно б'є на 120 км максимум. В решті десь так.
Дякую всім за відповіді. Сидіти мені в Києві, мабуть, ще довго, пару місяців До речі, маю сумніви про напад білоруської армії. Таке відчуття, що Лукаш якось викрутиться, щоб не воювати.
Schmit написав:Послухав. Виходить, когось не задовольнило шасі КРАЗ. Щось подібне було з Нептуном, у результаті проект загальмував на два роки. Думаю, це все брудна політика чи саботаж.
Там взагалі ні слова про КРАЗ нема...
Десь на 27:20 хвилині "...треба помінять всього лиш шасі, артилерійську частину ...". А яке там шасі? Так отож. Зауваження там такі ж, як до Нептуна - "все погано, все треба замінити і переробити". Як на мене - це був саботаж.
Schmit написав:Та добре, може і так. Можна ж було допрацювати недоліки, але ні, краще тепер жебрати. Напевно і Вільхи були погані (тепер просимо Хаймарс), і Стугни (їх замовляли тільки араби), і різноманітні бронемобілі (тепер доводиться переобладнувати прості пікапи), і катери (бо порохоботські), і бронежилети, і боеприпаси....... Хороше виправдання, щоб два роки не включати це все у ДОЗ.
Будь-ласка, прослухайте. Там набагато більше інформації, ніж у Вас питань
Послухав. Виходить, когось не задовольнило шасі КРАЗ. Щось подібне було з Нептуном, у результаті проект загальмував на два роки. Думаю, це все брудна політика чи саботаж.
рюкзаки авакова вспомните-это не политика и саботаж.Это бабки,бабки!!!
sashaqbl написав:Будь-ласка, прослухайте. Там набагато більше інформації, ніж у Вас питань
Послухав. Виходить, когось не задовольнило шасі КРАЗ. Щось подібне було з Нептуном, у результаті проект загальмував на два роки. Думаю, це все брудна політика чи саботаж.
рюкзаки авакова вспомните-это не политика и саботаж.Это бабки,бабки!!!
Українська далекобійна САУ "Богдана" у калібрі 155 мм була повністю готова до держвипробувань ще у 2019 році, але вони почалися лише за три місяці до повномасштабного нападу Росії. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на фейсбук-сторінку голови асоціації оборонних підприємств Сергія Пашинського.
Він нагадує, що українська далекобійна САУ "Богдана" у "натівському" калібрі 155 мм, здатна знищувати ворога на відстані у 42 км, вперше пройшла парадом на День Незалежності у 2018 році. У вересні 2019-го САУ була повністю готова до держвипробувань.
"Далі почався повний саботаж. Тодішні керівники Міністерства оборони та Генерального штабу насмерть блокували подальші випробування. І тільки після призначення Рєзнікова О.Ю. міністром оборони та Залужного В.Ф. головнокомандувачем Збройних сил України відомчі випробування розпочалися. Буквально за 3 місяці до нападу Росії. 25 лютого розробникам "Богдани" надійшло розпорядження – знищити її, щоби САУ не дісталась ворогу. Але мені вдалося врятувати "Богдану", вивезти в тил та передати ЗСУ. Зараз наша далекобійна красуня смажить ворогів!" – розповів Пашинський.
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що наказав військовим взяти на приціл центри прийняття рішень ворогів Мінська. Про це у суботу, 2 липня, повідомив Telegram-канал видання «Sputnik Білорусь».
Лукашенко також розповів, що три дні тому Збройні сили України намагалися завдати удару по військових об'єктах Білорусі. За його словами, всі ракети було перехоплено.
«Нас провокують. Мушу вам доповісти: три дні тому, може, трохи більше, з території України намагалися завдати удару по військових об'єктах на території Білорусі. Але, дякувати Богу, протиповітряними комплексами «Панцир» вдалося перехопити всі ракети, які були пущені Збройними силами України, – сказав Олександр Лукашенко. – Що це таке? Я вас запевняю: жоден солдат Білорусі на території України не воює».
Крім того, білоруський диктатор висловив упевненість у тому, що Захід «вирощує в Україні монстра». Він також заявив, що в минулому Західна Європа «вирощувала монстра на ім'я фашистська Німеччина». https://glavcom.ua/world/world-politics ... 57691.html