Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 10:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Это наши самые бескорытные КСИРовцы
барабашов

Подякував: 294 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 10:36

alex_dvornichenko написав:
  ЛАД написав:А навіщо я тут спорю с шаманом?

И мне интересно. Не захожу день, неделю, месяц, одни и теже люди десятки сообщений в день. Работа наверное такая.
И мне интересно, почему вы не напишете что-нибудь своё.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 10:48

барабашов написав:А если, допустим, после некоторой утилизации М18/70 на этой территории, и завоза миллиона индусов с берегов помойки Варанаси, на вас эти новые граждане в вышиванках и с чубчиками нападут вечерком с целью зачатия новых воинов индоказачества, то вы от них будете обороняться или будете с ними воевать?

Я розумію, що досвід продіджи вас вразив, це індуси 50+, мій досвід у Тайланді молодий джентльмен з максимально пристойним британським англійським, розповів що статуя будди на горі в Індії має більше сходинок, ніж тут. Потім я відгребла від свого візаві, якого не втомлювала своїми флтосесіями, а відпустила нагору, що мене на 15 хвилин залишишь і я вже з іншим ) далі 24 річний індус на англійській (менш пристойний, бо це кошти і таки освіта) мене кликав до себе від обстрілів, казав що орки п.і.д.а.р.а.с.и
Кожне покоління має свій досвід. Але кожен 20 річний заслуговує на крила, а не пенсіонера поряд, який виламає їх зі свого досвіду життєвих поразок )
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:00

50+ похожие на Митхуна Чакроборти к нам не приедут
Точнее они приезжали учиться на шару и зачастую в СССР(типа котировались у них такие дипломы)
А сейчас они тоже приезжали до 22года учиться на шару на врачей, потому что в Лондонх это безумно дорого.
Каста у тех кто вообще приезжал немного иная в отличии от возможного сброда, который вербуется сейчас к нам на 35кгрн от нищеты.
И наверняка арабы таких и видеть не желают. Там их тоже миллион есть, рядом, через заливчик.
барабашов

Подякував: 294 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:27

ЛАД написав:Стане.
Колись.
В Німеччині він стає критичним вже майже зараз.
Рівень життя в промислових центрах, як розумію, вже достатній, щоб приваблювати тих же банглаешців і багатьох інших азіатів. Не кажучи вже за африканців. Там, на мій погляд, проблема в іншому (як і у нас) неготовність населення до мігрантів

Є гарний сайт:
https://www.populationpyramid.net/
Картинки показують що ви не дуже праві. зараз ситуація приблизно однакова, але тенденція на погіршення в Китаї значно вища: населення передпенсійного віку більше, дітей менше, статевий склад населення невірномірний.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:30

ЛАД написав:Якщо співвідношення таке, як ви пишете: "Американський дрон за 5 тис. $ по ефективності цілком заміняє 10 наших вартістю в 1000 доларів", - то це явна перевага.

Ви не зрозуміли. 5 тис. - це ж дешевий. Це ціна кабанчика. З перевагою по дальності, точності і БЧ.
Я б ще міг розповісти про тривалість життя "Богдани" на фронті, але не буду.

ЛАД написав:До речі саме тому я сумнівався в нащих можливостях зайняти достойне місце у мировому виробництві дронів, про що тут деякі писали. Мовчав на цю тему, щоб не нариватися на зайві звинувачення в "російських наративах" та "презирстві до України".

А дарма. В нас були шанси вийти на ринок озброєнь. Принаймні в ніші Росії/КНР ми могли відгризти доволі значний шмат. Та й якісь крихти з ринку Європи/США могли підібрати. А для нас це багато.
Але на даний момент ми все просрали завдяки довбоїбізму влади.
Востаннє редагувалось sashaqbl в П'ят 29 тра, 2026 12:05, всього редагувалось 2 разів.
sashaqbl

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 11:52

Ну, що, НАТО не готове ні до яких бойових дій від слова зовсім? Всі тільки хочуть, щоб ми за них воювали і стояли живим щитом? А навіть дрона, що летить по їхніх будинках, збити не можуть чи бояться... Як путлер піде сухопуткою, планують здаватись цілими країнами?
hxbbgaf

Подякував: 1687 раз.
Подякували: 2400 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 12:02

hxbbgaf написав:Ну, що, НАТО не готове ні до яких бойових дій від слова зовсім? Всі тільки хочуть, щоб ми за них воювали і стояли живим щитом? А навіть дрона, що летить по їхніх будинках, збити не можуть чи бояться... Як путлер піде сухопуткою, планують здаватись цілими країнами?

Не планують. Все буде як буде. Я - злий оптиміст)
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 12:11

Калас: Деокупація Придністров'я як умова діалогу

hxbbgaf написав:Ну, що, НАТО не готове ні до яких бойових дій від слова зовсім? Всі тільки хочуть, щоб ми за них воювали і стояли живим щитом? А навіть дрона, що летить по їхніх будинках, збити не можуть чи бояться... Як путлер піде сухопуткою, планують здаватись цілими країнами?

Калас: Деокупація Придністров'я як умова діалогу
flyman

Подякував: 1646 раз.
Подякували: 2886 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 29 тра, 2026 12:13

Україна отримає далекобійні ракети "повітря-повітря" Meteor
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/755820-viyna-v-ukrajini-ukrajina-otrimaye-dalekobiyni-raketi-meteor-zelenskiy

А це вже цікава новина. Є шанс, що КАБів поменшає.
sashaqbl

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: vt313 і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми