Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1829318294182951829618297 ... 18332>
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 06:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Росія вдарила по Києву: зростає кількість загиблих – фото, відео

Семеро людей загинули внаслідок російської атаки на Київ вночі проти 6 липня. Станом на 5:20 кількість поранених становить 24 особи. Про це повідомив голова міської військової адміністрації Тимур Ткаченко.

Він уточнив, що в Дарницькому районі було влучання уламків в 25-поверховий будинок на рівні четвертого поверху. На верхніх поверхах залишаються заблоковані люди. У цьому будинку виявили двох загиблих.

Окрім того, у Дарницькому районі сталося загоряння на 24 і 23 поверхах 30-поверхового житлового будинку. Рятувальники проводять евакуацію мешканців.

У Подільському районі, внаслідок влучання уламків у 21 поверховий будинок сталося часткове руйнування між 3 та 4 поверхами.

В Оболонському районі сталося загоряння складської будівлі. Було також влучання на території нежитлової забудови.
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 07:28

stm писал(а):Проявляю антисеметизм як можу )

Ещё добавлю немного в копилку антисемита

https://youtu.be/jqPr4Tv4xY8?si=QcP_sbYnlZcnOPbo
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 08:12

Вночі був один із найгірших обстрілів, — Ваньок

Жодна балістична ракета Іскандер-М та жодна ракета Циркон НЕ були збиті.

Как говорил классик - "У каждой ошибки есть имя и фамилия"...
_hunter

С нами с: 22.03.15
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 09:03

_hunter от якого вони зупиняють поїзди? Ніби пасажири в метро ховаються... :lol:

После массированного удара России по Украине утром 6 июля в стране зафиксированы серьёзные задержки пассажирских поездов.

По состоянию на утро опаздывали как минимум 14 рейсов, при этом самые длительные задержки превышали восемь часов. В частности, поезд Львов — Запорожье выбился из графика на 8 часов 21 минуту, Днепр — Ивано-Франковск, на 8 часов, Днепр — Львов, на 7 часов 43 минуты, а состав Запорожье — Киев, на 7 часов 19 минут.

Кроме того, ещё около десяти поездов на маршрутах из Запорожья, Днепра, Харькова, Львова, Кривого Рога, Хелма, Трускавца, Мукачева и Солотвино задерживались от одного до почти шести часов.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 09:07

_hunter писал(а):
Вночі був один із найгірших обстрілів, — Ваньок

Жодна балістична ракета Іскандер-М та жодна ракета Циркон НЕ були збиті.

Как говорил классик - "У каждой ошибки есть имя и фамилия"...

О! А то я про вас згадувала. Докладую: можу і надалі займатися нацизмом і антисемитизмом. На ваш допис дивлюсь не менше адекватного ніж Шапо з частим безсонням, бо я дещо помята, а він у свому віці (так це ейджизм у чистому вигляді) потім цілий день як огірок. ) Зла на 3,14*** за це, і за ракети також, до влади і ппошніков ніяких претензій, а прохання і надалі розробляти найкращі у світі операції ) у свою чергу розумію, що найкраще допомогти не словом, а доларом, а краще мільоном доларів, тим хто менш інтелектуальний, але платоспроможний ) мільйонами не можу але з подружками у нас домовленість, як з блондинками, з ними простіше, АндрійМ неспроможний на гендернорівноправний помісячний донат, тому х2 при обстрілах йому як функція взагалі недоступні... як ваші батьки? Як мені їм краще допомогти, ви ж це знаєте. Ви ж поцікавилися як вони і одразу нам про всі незбиті взагалі ракети написали першим ділом. А Шапо о 5 ранку буде не з чухнею боротися, а з найважливішим - моїм антисеметизмом )))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 10:00

Re: Напад росії і білорусі на Україну

stm писал(а):А Шапо о 5 ранку буде не з чухнею боротися, а з найважливішим - моїм антисеметизмом )))
І моїм антисимізмом( в привязці до шапо антиказахізмом)....
А казах буде надувати щоки і щось белькоті про те що понаєхаших в Австралії як виявилось не дуже то й люблять , але до його дірявої башки якось не дійде - 100 000 євреїв могли так гарно заховатись на території Австралії (12 Україн =7,7 млн км2) що ніякі бушмени з кенгуру їх би там не знайшли....
а совок лад буде нам розповідати що удари по Києву це чухня, бо Україна винувата і треба здаватись....
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 10:05

Banderlog писал(а):_hunter от якого вони зупиняють поїзди? Ніби пасажири в метро ховаються... :lol:

После массированного удара России по Украине утром 6 июля в стране зафиксированы серьёзные задержки пассажирских поездов.

По состоянию на утро опаздывали как минимум 14 рейсов, при этом самые длительные задержки превышали восемь часов. В частности, поезд Львов — Запорожье выбился из графика на 8 часов 21 минуту, Днепр — Ивано-Франковск, на 8 часов, Днепр — Львов, на 7 часов 43 минуты, а состав Запорожье — Киев, на 7 часов 19 минут.

Кроме того, ещё около десяти поездов на маршрутах из Запорожья, Днепра, Харькова, Львова, Кривого Рога, Хелма, Трускавца, Мукачева и Солотвино задерживались от одного до почти шести часов.

Скорее всего - такой же нехитрый способ перекладывания ответственности "если что" как и с ОТ в городах.
Возможно еще и какие-то товарняки гоняют - не хотят, что бы "под ногами путались" поезда пассажирские...
_hunter

С нами с: 22.03.15
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 10:06

особи які (не)діяли згідно закономірностями

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):які самі герої вам не подобаються - Бандера? Мазепа? Петлюра? н

Чесно кажучи я досі не розумію навіщо робити героїв із невдах. Мета в них була хороша, але засоби для спроби її досягнення - погані

особи які (не)діяли згідно закономірностями
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 10:07

shapo писал(а):...
С пятой графой ты тоже отстал - еврейство в нынешнем антисемитском мире называющие себя антисионистским уже не преимущество,а СССР давно кончился и из Украины выпускают всех желающих кроме мужчин 18-60

випускати то випускають, але без п'ятої графи не пускають до Ізраілю :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пн 06 июл, 2026 10:07

stm писал(а):О! А то я про вас згадувала. Докладую: можу і надалі займатися нацизмом і антисемитизмом. На ваш допис дивлюсь не менше адекватного ніж Шапо з частим безсонням, бо я дещо помята, а він у свому віці (так це ейджизм у чистому вигляді) потім цілий день як огірок. ) Зла на 3,14*** за це, і за ракети також, до влади і ппошніков ніяких претензій, а прохання і надалі розробляти найкращі у світі операції ) у свою чергу розумію, що найкраще допомогти не словом, а доларом, а краще мільоном доларів, тим хто менш інтелектуальний, але платоспроможний ) мільйонами не можу але з подружками у нас домовленість, як з блондинками, з ними простіше, АндрійМ неспроможний на гендернорівноправний помісячний донат, тому х2 при обстрілах йому як функція взагалі недоступні... як ваші батьки? Як мені їм краще допомогти, ви ж це знаєте. Ви ж поцікавилися як вони і одразу нам про всі незбиті взагалі ракети написали першим ділом. А Шапо о 5 ранку буде не з чухнею боротися, а з найважливішим - моїм антисеметизмом )))

Вы что,реально искренне верите,что от болтовни на этом форуме на любую тему в любое время в стране или мире может хоть что-то измениться?
Ладно,Шапо безработный пенсионер который может спать когда и сколько угодно,но как такая помятая женщина строчащая тут ахинею по ночам может выполнять потом хоть какие-то функции днём для меня загадка.
Не бережете вы себя,ох не бережете
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
  #<1 ... 1829318294182951829618297 ... 18332>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор