Вона не упущено
Вона враховує баланс....
Якщо удар по населенню вбиває 6 осіб в добу, але при цьому виснажить економіку що Війна ( яка забирає 100 осіб в добу) закінчиться на ОДНУ добу швидше, то це ВРЯТУЄ 94 особи....
Тому не тобі мене судити.
Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВона не упущено Вона враховує баланс.... Якщо удар по населенню вбиває 6 осіб в добу, але при цьому виснажить економіку що Війна ( яка забирає 100 осіб в добу) закінчиться на ОДНУ добу швидше, то це ВРЯТУЄ 94 особи.... Тому не тобі мене судити. Я не можу осягнути глибини глибин моїх опонентів
А також повязати як розміщення мого магазину впливає на рішення пуйла.. Але можу привести одну таку легеньку пропорцію 1 За рік педерація витрачає приблизно 100 млрд доларів на Війну з Україною 2 За ці гроші приблизно в рік педерація на фронті і в тилу вбиває 40 000 УКРАЇНЦІВ... 3 Сімдесят ракет які вбили 40 осіб коштують для педерації .. -«Іскандер-М»: орієнтовна вартість становить приблизно $3,2 млн до 30- штук місяць -«Кинджал» (аеробалістична ракета): оцінюється в середньому до $10 млн за одиницю, а виробничі темпи становлять від 2 до 6 ракет на місяць Тобто більше 300 млн доларів. Далі математика В середньому на вбивство ОДНОГО УКРАЇНЦЯ москалі витрачають 100 млрд / 40 000 = 2,5 млн на особу А якщо вони роблять це саме балістичними ракетами то 300 млн / 40 осіб = 7,5 млн... Можна бути якими хоч человеколюбами і берегти своє життя за кордоном... але це не змінить діяльність росії. Тому Якщо ми хочемо В ТРИ рази зменшити НАШІ втрати то для цього не треба переконувати педераційників щоб вони перестали бити по населенню. З іншого боку-я двома руками за щоб нам дали Петріотів в рази більше ніж є балістики в педерації... але знов у ж від того зо що голосую я і де знаходиться мій магазин -передача Петріотів не залежить.. Я так само двома руками за те щоб педерація зникла з лиця Землі якнайшвидше... але знову , навіть переміщення мною магазину у Вишневе-це на превелики жаль не змінить рішення пуйла. пс якщо шубномайстер може гарантувати що пуйло запросить миру після того як згорить мій магазин ( або пуйло виставить таку умову) -я особисто обіллю його бензином.... ППС я не приймаю рішення як і що захищати , точно так само як наші ППО не приймають замість педераційників рішення куди бити.. Тому звинувачувати мене в тому що долбойоби з педерації бють по людях, можуть тільки такі самі долбодятли як і педераційники
90+ ) Бігор, як там ціни на нерухомість у Кракові? ) до 90+ в аренді успішно будете? А чистку зубів хоч робили? Це Летусрок каже супер показник переїзду закордон ) В Финляндии после эвакуации граждан из территорий, оккупированных СССР, граждан подселяли к согражданам, и даже заставляли едой делиться. При всей наигранной «заботе» наших сограждан о других, я как-то не замечаю, чтобы они пускали кого-то к себе в дом. Мои сотрудницы просто закрыли квартиры и свалили жить своей жизнью, иногда наведываясь проверить как там квартира, в которой кто-то мог бы жить вместо какого-то спортзала.
Я с Вами абсолютно согласен. Вынужденная иммиграция - не подарок. Но давайте посмотрим на двух граждан Украины. Одна моя сотрудница ещё в самом начале переезда сокрушалась о том, что живёт в небольшом городке, который после Киева кажется селом. Метро там нет и торговых центров. Вот, у человека проблемы. Ни на каких учётах она не стоит, никто ей не грозит арестовать счета, прострелить колени или отобрать паспорт. Она такую дичь в свой адрес просто не слышит. Ни про какие-то обязанности или непонятные долги. В это же время её коллега слышит всю эту дичь. Из Украины он либо не может выехать либо не может приехать даже на похороны родственника в Украину, так как для него это будет билет в один конец. Поэтому, да, в моём понимании граждане без обязанностей и долгов просто чилять. Они просто живут своей жизнью. Re: Напад росії і білорусі на Українуне маю уяви де ви цих жінок зустрічали, бо люди дуже різні(молдованки і румунки також, як і євреї, різний рівень освіти, IQ, достатку) мені взагалі байдужа тема еміграції, я маю свою думку стосовно цього і знаю ,якщо емігрувати, то це треба було робити (до США)35-40 років тому(крайній термін початок 2000хх), а не 2022-2026 Я правильно понимаю: Ты сидишь где-то на западе страны и ждёшь развала педерации?? Приезжай, развали её
Сейчас этот форум просматривают: Google Adsense [Bot], kyk, Кочевник + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||