budivelnik написав:
Bobua написав:О як гарно.
Вимога до демобілізованих “платити податки” -- стає дедалі простішою...
Дявол в деталях
Є ті хто при середніх 5000 по країні - платять 30 000 - цих мобілізовувати як Ви розумієте економічно не доцільно
Є ті, хто після демобілізації збирається платити по 2000 - цих як Ви розумієте демобілізовувати економічно неефективно
І останнє
Мобілізовувати тих хто платить 30000 на заміну тим хто буде платити 2000 - це відразу погіршить економічний стан ЗСУ і не покращить кількісний.
Тому питання
Ви хочете щоб ЗСУ стало гірше а ворогу краще?
Чи ви просто ще не визначились Вам куди до розумних чи до красивих?
Це вже до Умерова.
Хай додасть колонку в ел.табл. І кожному в країні допишуть податки по ІПН. І сумарні за все життя від 18(?). І середньорічні. І яку частку податки становлять відносно видимих на ІПН активах. І ще би перемножити все це, аби знайти у кого “джекпот” по мінімумах. До речі, корисний був би це реєстр для пошуку корупціонерів (або їхніх родичів), бо зараз чомусь порпаються вручну і всліпу. Ніби кроти...
А потім все це дати Заходові -- хай допише ще й активи у своїй юрисдикції. Ще один корисний коеф. вийде...
Ви там де в таблиці будете, якщо ПДВ таки відберуть і розкидають по всіх, відповідно до їхніх офіц.зарплат (==витрат)? Бо треба ж “розраховувати на краще, але ж і готуватись до гіршого”, чи не так? Тоді, можливо легше проходимуть стадії “гніву, розпачу, апатії, прийняття...”
І з бюджетниками неясно як буде. Ніби і несправжні податки, і ніби є “броня”...
Але 20млн мобілізац.ресурсу, з явно меншими за мої податками, як бачу є:
Наприклад
В Україні є на особу
група1 -20 млн населення з капіталом 0-0,5млн грн( сюди входить вартість житла
група2- 10 млн населення з капіталом 0,5-1 млн грн( також з житлом)
група3 -5 млн населення з капіталом 1-2 млн
група4 -2 млн населення з капіталом 2-5 млн
група5- 1 млн з .....5-10 млн
група6- 0,5 млн з ....10-100 млн
група7- 0,1 млн з.....більше 100 млн грн
Можливо деякі тратять все й одразу як дурні. Але ж не всі...
Чому я на війні вже майже 19міс, а вони ні одного?
І найкраще було би почати копати з ІПН, які взагалі нічорта за своє життя не платили в держ.бюджет.
Хоч би їх почати блокувати всюди де вдасться...
Та й узагалі -- має колись голос на виборах почати залежати від податків, від участі у війні, у відтворенні нації... і т.п.
1 мільйон податків (з урахуванням інфляції) -- 1 голос, а якщо рівень життя в сто разів вищий рівня сплачених податків -- множимо той голос на 1/100.
1 вибух у війську чогось чужого поблизу, на нулі (== біля арти), чи хай на 10км, із гучністю 123дБ -- 0.00123 голосу.
1 місяць на нулях і нервах -- 1 голос.
1 вбитий на нулі -- розділити 1(10?) голос по заповіту.
1 рік хай і в тилу передової -- 1 голос.
1 дитина у жінки без податків і без участі у війні -- 0.5 голосу.
1 дитина-геній, рятівник нації і т.п. Бандери, Кримські, Ганді, Ататюрки і деГолі -- множимо голоси тата й мами на сто.
Є менше 1/2 голосу -- чекай поки виросте, нічого з тими крихтами бабратись на виборах...
Все одно не хотіли пересічні ходити на вибори -- от і не довелось би напружуватись.
Water написав:
Bobua написав:
Water написав:quote="5625327:Bobua"]І мені теж є що втрачати на лів.березі. Зем.ділянка.
Але хіба не краще мислити тверезо і допускати втрату частини активів, аніж втратити всі[/quote
А якщо усі активи на лівому березі, до того ж нерухомість знищена, земля окупована. Тоді шо?
Життя, здоров`я, гроші (готівк. і банк.), рухомість -- це більша частка, чи менша?
Бажаю тобі ніколи не відповідать на це питання.
Основне: у цій людини більше немає дому, можливо більше ніколи не повернеться до свого рідного міста, ніколи не побачить деяких родичів. Але людина не просто вірить в ЗСУ, а робить усе для перемоги.
Питання нескладне, взагалі-то...
У мене активи в ел.таблиці і я бачу їхні відносні частки.
Важче оцінити втрату здоров`я внаслідок війни. Бо не відпускають із ЗСУ і не можу визначити як вплине поранення на походи в гори...
Поранення, до речі, було наслідком того, що ми вже вдвічі перевищили свої 3міс на нулі, та ще й сиділи в убогих, неглибоких ямках, задля комусь там потрібних(чи ні!?) 1.5-2км.
Життя оцінити теж можливо -- воно щонайменше рівне всім тим активам (мультиплікатор), які так і не вдасться витратити на власний розсуд..., і які витрачатимуть родичі (якимсь неправильним способом).
Дюрі-бачі написав:
Bobua написав:Глибоко вкопуватись. Відступати за потреби збереження життів...
І зробити війну дуже дорогою для москвинів. 100:1.
І кожного місяця москвини мали би розуміти, що в України додалось ще 200тис навчених солдатів. І що спроба увірватись в будь-яке місто буде подібною до нападу на натовп зомбі в апокаліс.фільмах. От хіба що “зомбі” будуть з автоматами, і в укриттях, і всюди, всюди...
Для прикладу -- колона москволоти в умовній Бучі не вбиватиме цивільних, а тупо розчиниться і піде на добрива...
...
Але якщо воювати чомусь майже нікому, то не можна ж розтягувати цей мізерний ресурс до нескінченності (у просторі й часі).
От мильна булька -- велика, красива, росте! А потім “бульк!” -- і нема...
Це фантастика. План сидіти в обороні і чекати поки у москалів закінчиться гроші працював би, якщо б Захід нормально давив санкціями (та банально хоча б за порушення цінової стелі на нафту, продаж чіпів і т.д., вносив в чорний список компанії і Райфайзен/ОТП повідключав від Свіфту), але, нажаль, реальність показує, що санкції працють 3-6 місяців, а потім налагоджується їх обхід.
Саме відсутність серйозних проблем в економіці дає можливість москалям дуже швидко вчитись у нас і переймати кращі практики. Вже давно нема колон техніки без солярки, а є дрони і РЕб проти наших дронів.
Ні.
Саме відсутність у москвинів втрат стократно більших аніж у нас, вкупі з вичерпаним мобілізац.резервом у нас, і вкупі з тиловими настроями у нас “а давайте будем бити поліцейських й тецека..., хахаха..., от такі ми камікадзики..., гигиги...”