jump написав: Суд визнав право свідка Єгови не проходити військову службу під час воєнного стану Суд виправдав громадянина, який звинувачувався в ухиленні від військової служби
За ухилення дають 3 роки. А за *дифірамби очільнику Кремля, жити у Росії краще, ніж в Україні, ностальгував за Януковичем, поширював дезінформаційні наративи щодо Збройних сил України. погрожував одразу здатися у полон і видати росіянам позиції ЗСУ*;
Призовнику по мобілізації суд дав 1 рік умовно. Цікаво: а призвали-то чи ні?))
jump написав: Суд визнав право свідка Єгови не проходити військову службу під час воєнного стану Суд виправдав громадянина, який звинувачувався в ухиленні від військової служби
За ухилення дають 3 роки. А за *дифірамби очільнику Кремля, жити у Росії краще, ніж в Україні, ностальгував за Януковичем, поширював дезінформаційні наративи щодо Збройних сил України. погрожував одразу здатися у полон і видати росіянам позиції ЗСУ*;
Призовнику по мобілізації суд дав 1 рік умовно. Цікаво: а призвали-то чи ні?))
як ви розумієте поняття шоковий стан людина не усвідомлює своїх дій , тому це важливо
36 міс. чітко пов'язані з перебуванням на нулі 12 міс. На нулі.
А участь у БД (*2)--- лише для коєфіцієнту вислуги. Хоч для чого. Помножити на 2. Їх можна і тиловикам для 48 загальних мати. Наприклад, 1 міс. БД колись мав, то ще один місяць у загальну вислугу додаєш.
Вже більш менш все наявне стає. Що накалякали в проекті.
Там самий цимус це з "тещами інвалідами". Якщо уважно прочитати. Це купа людей втратить відстрочку...
З кумедного - це заборона виїзду за кордон судом. За порушення обліку. Наче й так зараз не заборонено))
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 25 січ, 2024 19:54, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Ні, Успіх, ні. Під 36 міс. Ви не підходите! Бо там умова - 12 міс. на нулі. Саме на нулі. А не в безпосередній участі у БД.
У Вас 13 міс. БД. А от співпадають вони з перебуванням на нулі (хоча б 12 з них) --- ? Дивіться самі.
Я розумію, про що ви пишете...
Але хочу просто сказати, чи навіть, крикнути: "У нас були 200ті і 300ті, і ще пловина/більша половина контужених... - то що, це все від сильного вітру?!!!"
Цим☝️ я також хочу втикнути тим, які тут мені витикають, що мовляв "Успіх 23міс лежить на печі біля старлінку і їсть калачі!" Ходіть сюди - гризнете моїх калачів!!!
достатньо визнати свою помилку що між Державами немає стану війни і тому рішення ВЛК є незаконною . Людину фактично викрали . Примусово доправили до ТЦК . Відношення до громадянина України як до гівн@ . Немає виправданнь діям співробітникам ТЦК які обмежують законні права і фактично будь-яку людину , громадянина України, можуть обмежити і надати незаконний статус , який можливо виправити лише за Рішенням суду .
Пане" pesikot" В нього є протоколи (МО)згідно яких він у документальний спосіб довів що хлопець не має відсрочки від служби . Закони затвержені Мін Оборони . Він просто констатує .
не поверите, но ВПП по земле перемещаться не умеют -- летел, начал разворачиваться, но не успел.
Чистокровный рашезвездеж. 60 км на северо-восток от аэропорта, направление полета от аэропорта. Это куда он разворачивался? Это какая схема захода такая? В прифронтовых аэропортах заходят на посадку с предельной высоты и сходу, не выкручивая пируэты на 60 км в направлении ОТ него. И даже в неприфронтлвых не выкручивают.
Это сильно принципиально? -- штурман был пьян (сильно) и летел такой "прямой". 60 км -- это сколько? -- минут 10 полета?