fox767676 написав:Нічого не перетвориться, не роздмухуйте наративи Проїпали Петра у 19му, вже не повернеться, скільки сльоз не лийте, не пробачить До самого рпв (ще рік з хвостиком) буде буде ВОЗ
вам все Петро вкладе купи в чобіт
Ні, то вам кожна чинна влада. До Петра ставлення критичне, але його заслуг не применшую. Кращий Гетьман з усіх
fox767676 написав: Дозвольте, як же Ви раніше ̶р̶а̶б̶о̶т̶а̶л̶и̶ ̶в̶ ̶о̶ч̶и̶с̶т̶к̶е̶ пластували в УНСО?
не треба мене осуждати я був молодий і мені треба було гроші. шутка. Будем вважати шо не завжди я був циніком. Була б ця війна 20р тому то вже б був мертвим. А так, я надто старий щоб вмерти молодим. хоч іще буває мугикаю будь іскрою як хочеш бачити багаття
Тож церква це бізнес і Томас дав те що церковний общак залишається в Україні Тобто тепер гроші з церков ( дань) йдуть не в московію, а в Київ. Саме тому треба гнати цих всіх московських патріархатів, а платити дань Києву, а Київ уже нехай платить у Ватикан.
ви платіть куди хочете. Ми ніяким католикам платити не будем і святкувати з ними теж. Скажу вам по великому секрету томосівці ніякого общака не собірають і не обєднали українських православних а навпаки розкололи даж упц кп імєла варфоломея ввіду))) А за церкви то ми ще вернемся й розберемся шо там за активісти в комуфляжі ходять й з пенсіонерами воюють. За безвіз побачим після війни шо ви заспіваєте як вся робоче бидло по європах побіжить.
Соскін казав сьогодні в своєму блозі, що в Румунії їх самий головний батюшка возбудився (але не вдавався в деталі на що саме, може підкажете що за бурління).
не в курсі. Но думаю це повязано з банченським монастирем.
Banderlog написав:Й молись щоб в твою артилерійську бригаду не прийшло розпорядження- надати 50чоловік в піхотну
Та я вже тут казочку розказував, що одну бригаду на Марсі на 98% перевели в піхоту і кинули в бій... з яких половина прийшла 200/300... Кажуть - прямий наказ головнокомадуючого галактики СИРоєжкіна!
п.с. Я тут якось питав, але не отримав відповіді: А якщо написати відмову, що мовляв так і так - мій морально-психічний стан бла-бла-бла... Що, під дулом поведуть?
Думаю, завжди можна відмовитись.... Але питання - чим така відмова "черевата"?
Мабуть, переведуть у якесь задуп`я і почнуть тягати по веелках і може судах...
Можливо, краще прикидатись такими ж дурниками як і вони (які два роки “не знали”, що треба було робити укріплення на фронті).
Бачив у мережі й такий рапорт:
Я вже неодноразово усно повідомляв про різке погіршення стану мого здоров’я, що унеможливлює подальше проходження військової служби. Зокрема, у мене (детально вказати всі симптоми, указати, що саме болить, зазначити про загострення). Мій стан хвороби прогресує, загострюється. Через це можу ненароком учинити будь-яку небезпечну чи аварійну ситуацію не зі своєї вини, що може призвести навіть до жертв. У зв’язку з вищевказаним, та згідно вимог «Положення про військово-лікарську експертизу в Збройних силах України», що затверджене Наказом Міністерства оборони України від 14 серпня 2008 р. № 402, прошу забезпечити надання мені законної можливості проходження військово-лікарської комісії з метою встановлення придатності/непридатності до військової служби, для чого видати мені у встановленому порядку направлення на медичний огляд військово-лікарською комісією; службову характеристику для проведення медичного огляду військово-лікарською комісією та пакет інших необхідних документів.
Перший абзац особливо доречний. Бо навіть простому стрільцю на нуль треба нести понад 30кг (амуніція, автомат, вода, їжа, та навіть і спальник, бо х.з., що там є). І найімовірніше -- по поверхні, а не по підземній траншеї, бо “чуйні” тили і влада не думали останні два роки, що “а може треба би зробити для солдатів якомога безпечніше?”
ВЛК не поможе, бо майже всім пишуть придатність.
А взагалі -- цікаво було би, якби хтось запустив тех.підтримку і рекламку для масового написання рапортів про всі паскудства у війську і на війні, які зумовлені тилами/керівниками... Про все. Від марення ідейних тиловиків про кордони 91р і до мізерних відпусток включно.
ЛАД написав:Безвиз. Получит визу для обычного человека никакой проблемы не представляло. Особенно в последние годы, когда создали территориальные центры (не помню, как они назывались) и отпала необходимость ездить лично в посольства в Киев.
Подтверждаю. В те последние годы перед Майданом визы давали аж бегом, страницы в паспорте кончились раньше его срока действия. Некоторые турагентства просто включали услугу получения визы прямо в стоимость тура и сами ездили в посольства или отправляли тут не знаю - но от тебя только паспорт и деньги. Отличия от процесса выезда в 90х были разительные.
fox767676 написав: Дозвольте, як же Ви раніше ̶р̶а̶б̶о̶т̶а̶л̶и̶ ̶в̶ ̶о̶ч̶и̶с̶т̶к̶е̶ пластували в УНСО?
не треба мене осуждати я був молодий і мені треба було гроші. шутка. Будем вважати шо не завжди я був циніком. Була б ця війна 20р тому то вже б був мертвим. А так, я надто старий щоб вмерти молодим. хоч іще буває мугикаю будь іскрою як хочеш бачити багаття
Ось за таких як Ви зайвого разу мпц-шників не посвариш, раптом порядні люди
Mimohod написав:Та нах ці фортифікації. Не така це війна щоб довго сидіти в бункері. Прилитить або ракета або бомба. Це війна малих мобільних груп і міннування всього що можна. А богиня війни не помінялася. А нам її годувать немає чим. Я більше за бардак в наш вік повної цифровізації. Це сумно.
На нулі у посадці 10солдатів. На .75км, 1.5км -- ще менше. Це по всій ширині лісосмуги.
А якби були справжні укріплення, з багатокілометроврми накритими траншеями і крихітними вузлами, то куди там бити?
Яка ціна ракет? Яка точність? Який діаметр і глибина вирви? За пів року на нулі і два у війську чомусь ні разу не чув про приліт ракет на фронті. Міни б’ють, танки, фосфор -- отака там муть... Ракети -- то “фішка” для тилів.
Bobua написав:ВЛК не поможе, бо майже всім пишуть придатність.
С ВЛК реально происходит кретинизм, видел лично заключение ВЛК - ВИЧ, гепатит B и C, панкреатит, проявление цирроза печени, чувак наркоман со стажем. Вывод ВЛК, пригоден за исключением десантных войск, морской пехоты, ВМС. Я посмотрел на этого кадра, он в санатории не проживет больше двух лет, не то что в ЗСУ.
Bobua написав:ВЛК не поможе, бо майже всім пишуть придатність.
С ВЛК реально происходит кретинизм, видел лично заключение ВЛК - ВИЧ, гепатит B и C, панкреатит, проявление цирроза печени, чувак наркоман со стажем. Вывод ВЛК, пригоден за исключением десантных войск, морской пехоты, ВМС. Я посмотрел на этого кадра, он в санатории не проживет больше двух лет, не то что в ЗСУ.
якщо "повезе" то родині +15М, а платникам податків -15М