|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 чер, 2024 21:35
fler написав:Дуже шкода, що ви досі не зрозуміли, що солов'їна - то наша зброя.
Дякую. Зараз скажуть шо в ЗСУ спілкуються и по-русски. Так, спілкуються. Саме хрінове, одного разу серед ворогів на блок-посту я зустрів людину, яка розмовляла українською. І це не просто гугл-переклад, це дійсно була наша мова.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 224 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 21:36
yanyura написав: Water написав: Hotab написав:ЯнаЮра зараз під окупацією. Він чимало розповідав.
Особисто я йому казав виїжджати, але він каже: вік вже не той, та й хто з патріотів залишиться, якщо не я.
Врать только не надо. Ответ был совсем другим, но через несколько часов он был удален кем-то из модераторов.
Можливо іншими словами, але суть була така. Чи я помиляюсь?
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 21:42
vitaliiangel написав:Кого притесняли в русскоязычном Харькове? А бомбят больше всего его и русскоязычную Одессу. нужен внутренний враг которого вы будете ненавидеть. Идеально подходит русскоязычный украинец.
Саме на цьому питанні і будувалась москальська пропаганда, саме вони рятують російськомовний Харків, Одесу, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв. Ще раніше врятували Крим та Донбас. Стосовно російськомовного українця я можу сказать шо його врятує, але не буду.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:00
fler написав:Військові кажуть, що ̶п̶і̶д̶а̶р̶и̶ кацапи добре відгребли на Харківщині. Чому я не сумнівалася 
Для чого всім тут писати те що по тв марафону крутять цілодобово?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:02
Water написав:Можливо іншими словами, але суть була така. Чи я помиляюсь?
О патриоте или патриотизме там не было и намека. Если коротко о том посте, то там, что на свою пенсию + 2 тыс. грн (только на 6 месяцев) питаться и снять даже маленькую комнату в райцентре не смогу, на любую работу в 70+ не возьмут, а жить бомжом или в комнате на 4-х (вариант в спортзале на 100+) человек меня не прельщает. О жизни в оккупации только после нашей победы.
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:06
yanyura написав: Water написав:Можливо іншими словами, але суть була така. Чи я помиляюсь?
О патриоте или патриотизме там не было и намека. Если коротко о том посте, то там, что на свою пенсию + 2 тыс. грн (только на 6 месяцев) питаться и снять даже маленькую комнату в райцентре не смогу, на любую работу в 70+ не возьмут, а жить бомжом или в комнате на 4-х (вариант в спортзале на 100+) человек меня не прельщает. О жизни в оккупации только после нашей победы.
А ви знали що пам'ятник архітектури не підпадає на є-відновлення??? В Одесі безліч такої архітектури & яку держава не має законного бажання надати допомогу після повітряних ....
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:13
Ірина_ написав:2. Чи потрібно буде йти до ТЦК після 18 червня для отримання паперового військово-облікового документа при наявності QR-коду в електронному застосунку Резерв+, який є його аналогом?
Скоріше за все, за паперовим документом можна не йти, але не факт, що в Оберегові актуальні дані й тому їх прийдеться виправляти через візит у ТЦК  Скажемо так. В Оберегові є відмітки коли справа була оцифрована (скоріше за все, в останній раз оновлювалася), коли людина фізично відвідувала ТЦК, коли людина оновлювала дані через деякі канали.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:30
sens написав: fler написав:Військові кажуть, що ̶п̶і̶д̶а̶р̶и̶ кацапи добре відгребли на Харківщині. Чому я не сумнівалася 
Для чого всім тут писати те що по тв марафону крутять цілодобово?
Вибачте, не дивлюся телемарафон. Ще можу додати, що на днях чергові українські військові розробки пройшли випробування нашими фронтовиками. Те, що відібрано, піде в серійне виробництво та буде профінансовано державою. Що саме тестували не скажу, але це таке, чого раніше у нас не було, а в кацапів, на жаль, є. Тепер буде і в нас, не гірше їхніх.
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:39
АндрейМ написав: sashaqbl написав:Так, це було трішки завуальовано(якщо ...то). Але по факту, назвав.
Так, це було недолуго, і я не розумію чому Зеленський вважає, що йому все дозволено і все пробачиться, але він не називав Трампа лузером. Він хотів зіграти на величезному его Трампа - невже той хоче бути лузером, якщо примусить України віддати території заради мирної угоди. Тобто, він намагається вкласти в голову Трампа, що програш України буде його програшом, і у світі на нього будуть дивитися як на лузера. Звичайно, він не мав права так казати, на мою думку. Зеленський, мабуть, думав, що розмовляє мовою Трампа, і що той його зрозуміє (і я думаю, що так і є).
С Вашим анализом примерно согласен, но у Вас какое-то противоречие. С одной стороны, "хотів зіграти на величезному его Трампа, ... думав, що розмовляє мовою Трампа, і що той його зрозуміє (і я думаю, що так і є)". А с другой стороны, "це було недолуго, ... вважає, що йому все дозволено і все пробачиться".
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 03 чер, 2024 22:53
sashaqbl написав: АндрейМ написав:Так, це було недолуго,
на цьому можна закінчити. І слова "Зеленський" і "думав" не варто вживати в одному реченні.
Вы уверены, что можете об этом квалифицированно судить? И в том, что никто не скажет так о вас?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-