Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 86458646864786488649 ... 14678>
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 16:56

detroytred написав:
  Banderlog написав:
І іще. Дехто бере 100тисяч по бр на перевірку позицій які ти копаєш :lol: а так як таку роботу нізя довірити одному, щоб виключити корупційну складову там перевіряє комісія .

Популярність посад у війську дуже відрізняється одна від одної.
"У нас на штабні посади конкурс, здається, 70 людей. Черга стоїть. На другому місці — IT, на третьому — БпЛА, на четвертому — прес-служба. На десятому — піхота", - розповів "Громадському" керівник рекрутингової агенції Lobby X Владислав Грезєв.
https://www.unian.ua/war/mobilizaciya-v ... 92746.html

70 чол. на місце на штабні посади?
Чи взагалі 70 чоловік на штабні посади?
Наче каже, що на місце.
Так тоді я не уявляю, як туди пересічний потрапити може)))

будівельник правий, резерв є, якщо конкурс 70 на місце
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 16:58

ЛАД написав:С э-э не вижу смысла, только покупать газовую туристическую плитку. Генератор в многоэтажке ставить не буду, а какой-то накопитель энергии для эл-плиты - не представляю.
Тепло, надеюсь, у меня будет - в доме крышная котельная. Разве что газопроводы разрушат. Ну, тут уж ничего не поделаешь.

++
Для електроплити накопичувач не вийде, це занадто дорого, але під якусь мультиварку, наприклад, автомобільну на 12\24\220В (можна подивитися "автомобільна мультиварка") вони споживають 120\240 Вт, за півгодини можна приготувати\розігріти.
В принципі 100 ватна понель на вікно + USB mppt контроллер, дозволить заряджати телефони\пауєрбанки навіть взимку, якщо буде сторона південь-захід.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Суб 15 чер, 2024 16:59, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 16:59

fox767676 написав:......
дедукция сэр
или как говорили до исторического материализма
Мене, мене, текел, упарсин

А вы уже научились отличать дедукцию от индукции?
Это хорошо.
Ещё бы логику подтянуть.
продовження війни тільки збільшує шанси що ви з ладом опинитись у окупації чи загинете
продовження має сенс тільки в тому щоб відстояти максимальний рівень суверенітету для контрольованих територій

Или вы предвидите заметное уменьшение "контрольованих територій"?
Не подскажете, чем вы их ограничиваете - правобережьем или предгорьями Карпат?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:11

thenewepic написав:
  ЛАД написав:А можно было даже просто пойти на предоставление независимости Донбассу. Возможно, это было бы даже лучше. В каких границах - провести референдум

ви вдаєте, чи серйозно не розумієте, що в такому разі на черзі були б Харківська, Одеська та інші південно-східні області?

Не розумію і не згоден.
В результате чего?
Нападения Путина или внутренних процессов?
Шансы на это были и в 2014. Но удержались. И до 2022 удерживались.
Дальше всё зависело от нас.

ок. Давайте інакше. Я напишу певні тези, а ви, будь ласка, напишіть, з чим саме не згодні і чому (якщо не згодні, звичайно).
.....

Простите, не знаю, как ответить.
Расписывать по каждой фразе или даже подробнее (там есть фразы, с которыми я частично согласен, частично нет)?
Так это слишком длинно. Как иначе?
Кроме того, не понимаю, а что можно спорить с фактом, что, например, "ніякої війни, Крим був український"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:11

Schmit написав:
  Дюрі-бачі написав:ИМХО якщо ми зараз погодимось на заморозку, то через кілька років наc буде чекати третій раунд - битва за Одесу і вихід москалів до Придністров'я

Це якщо ми тих кілька виграних років знову тілький дороги будуватимемо.
Тут питання в іншому, скільки років ми взагалі ще протримаємось без заморозки?

в той час як південь просто здали, то на сході 1 райцентр за півроку, питання яку вибере влада стратегію, 1 чи 2 та як буде пояснювати
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:13

ЛАД написав:
  vitaliiangel написав:
  ЛАД написав:............
Если вы сели играть... пусть в покер и хотели выиграть миллион, а выиграли всего 100 тыс., это проигрыш?

Если перед этим вы всем сообщили что вы супер игрок 2й в мире и вообще никогда не проигрываете? Конечно проигрыш. Только он измеряется не деньгами а потерей рейтинга/репутации, полученным клише "брехло". Многие вещи не измеряются деньгами. Точнее измерить то можно, но надо будет включить все недополученные прибыли в течении LTV.

клише "брехло" Путин получил, в основном, у нас.
"2й в мире" - с учётом ЯО. И тут ничего не изменилось.
"недополученные прибыли" это что-то гипотетическое. Я согласен иметь "недополученные прибыли", лишь бы была просто прибыль.
И, кроме того, меня значительно слабее волнует "потеря рейтинга" РФ, чем потери Украины. Пока что Украина уже потеряла очень много. Во всех отношениях - в финансовом, материальном, человеческом.
Для США это, возможно, "поражение РФ", для нас не очень.

втратила в перший тиждень, і самі знайєте хто винен, не міфічні попередники
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:15

_Mykola_ написав:
  ЛАД написав:С э-э не вижу смысла, только покупать газовую туристическую плитку. Генератор в многоэтажке ставить не буду, а какой-то накопитель энергии для эл-плиты - не представляю.
Тепло, надеюсь, у меня будет - в доме крышная котельная. Разве что газопроводы разрушат. Ну, тут уж ничего не поделаешь.

++
Для електроплити накопичувач не вийде, це занадто дорого, але під якусь мультиварку, наприклад, автомобільну на 12\24\220В (можна подивитися "автомобільна мультиварка") вони споживають 120\240 Вт, за півгодини можна приготувати\розігріти.
В принципі 100 ватна понель на вікно + USB mppt контроллер, дозволить заряджати телефони\пауєрбанки навіть взимку, якщо буде сторона південь-захід.

Ну так проще газовая туристическая плитка.
А телефон/пауэрбанки можно зарядить быстро в периоды, когда свет есть.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:24

ЛАД написав:
  Дюрі-бачі написав:ИМХО якщо ми зараз погодимось на заморозку, то через кілька років наc буде чекати третій раунд - битва за Одесу і вихід москалів до Придністров'я

Чем "третій раунд" будет хуже сегодняшней ситуации?
До этого "третього раунда" мы можем, как минимум, оборудовать хорошие укрепления и наступление для росс. войск будет значительно сложнее, чем сегодня.

Ага, з 2019 набудували укріплень, дамо ще один шанс наубудувавшим
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Будивельник - хватит звездеть - вы налоги, эти 600000 в год, платите добровольно, как донат от благородного Дона Пороха на Патриоты с Ирисами, или потому что торгуете подакцизными товарами?
Бетон вон сделок пять совершил за два года и уплатил в бюджет миллиона 4 налогов минимум(сделки с объектами которые в собственности менее 3х лет)
Так ему памятник ставить или группу ВиаГра в качестве прислуги присылать за счёт Шурмы и Корниенко???
6млн человек у нас в стране не могут платить от 1тыс.евро в месяц налогов на протяжении многих лет только потому, что у них фонд оплаты труда даже соизмеримым с этой суммой -3.6трлн гривен - не будет , вы сами продавцам % 10 кассы хоть оставляете, или все 15, как я???
А если вы такой хваткий и резвый львовский Илон Маск - то возьмите кредит 5/7/9 в несколько млрд гривен и начните делать хоть в Польше, хоть под Самбором ракеты типа Искандеров баллистики( точкаУ 21века) и Кинжала(допиленной при Горби и Борисе Х22) и самолёты типа Ф35, только вдвое дешевле Локхида
Водкой и сигами все в материале поторговать, не всем дают, и тем более заработать на этом миллионы
Востаннє редагувалось барабашов в Суб 15 чер, 2024 17:36, всього редагувалось 3 разів.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 чер, 2024 17:26

Хто там звинувачував мене з старшим в тому що розвели діточок на 168 000 ?
Хто там баб уа чи бандерлог наїзжав? може дрон вже у вас?
Школярі, батьки та вчителі Львівська загальноосвітня школа 43 зробили неймовірну справу! Завдяки їхній надзвичайній ініціативі та наполегливості, на традиційному благодійному забігу «43-тя на колесах» було зібрано 168 467 грн на придбання дрону для підтримки наших захисників на передовій, а також на необхідні засоби гігієни.
💛Їхні зусилля та відданість надихають нас усіх. Дрон вже виконує свої завдання в одній з найгарячіших точок, а засоби гігієни та смаколики хоч трішки допоможуть хлопцям в таких важких обставинах
💙Від імені захисників 15 мобільного прикордонного загону, львівського прикордонного загону, зведеної стрілецької бригади повітряних сил, 214 окремого спеціального батальйону та БФ «Гора Добра» дякуємо кожному, хто долучився до цієї благородної справи!
💛Разом ми сила!
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 86458646864786488649 ... 14678>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти