Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 928929930931932 ... 14890>
Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 10:50

fler написав:
Не знаю, Сом. Але можу впевнено сказати, що деякий переворот думок в них вже відбувся.

Шановна Флер, у мене дуже багато родичів на роісі, географія така: Сахалін, підмАсков'є, Крим вже теж промитий по самі помідорчики. У тєстя родичі в Кьонінсберзі, у тьощі рідна сестра в Казахстані.
Це глуха вата, віком від 25 до 70, точно як шаріков брєдят цією ладівською пропагандою: винна в усьому омерика, пуйло завжди правий, вас вбивають, бо ви опупєлі, давайте бігом до нас у рабство назад у совок, бандерівці вам промили мізки, про що з вами говорити? Ви задурманені пропагандою гейропи.
Нічого там не змінюється, не плекайте надій, це безхребетні мурахи, які ніколи не мали мізків, їх нічого вже не врятує.
Це моя думка, висновки роблю по спілкуванню з найближчими родичами, напевне гебельс у захваті: невже у вік інтернета так можно було зробити і перетворити всіх у тупих швайн? А лаврови сміються і кажуть: не тільки наші собаки, навіть у розвинутих країнах у нас багато прихильників(((
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 10:58

Hotab написав:
  edvardd написав:не знаю, по Запорожью все нормальные, военным бухло не продают.

Там охороняють не зовсім військові. Типу тероборони. Нічого не знає, не вміє, але автомат в руках має. Ну і Запоріжжя таки біля фронту. Подалі - гірше.

не знаю, по форме чисто военные, а не "партизаны", кроме того разбавлены полицией, та "зверствует" по документам, иногда а шо в карманах...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 11:02

somilitark написав:Це моя думка, висновки роблю по спілкуванню з найближчими родичами, напевне гебельс у захваті: невже у вік інтернета так можно було зробити і перетворити всіх у тупих швайн? А лаврови сміються і кажуть: не тільки наші собаки, навіть у розвинутих країнах у нас багато прихильників(((

ватанів, які надивилися русятудей повно в будь-якій країні, тільки в інших країнах їх все ж таки менше, оскільки там є і інші канали ТБ і частіше зустрічається більш розвинене критичне мислення
можна переглянути ці ролики, в ньому є велика доля правди:

https://www.youtube.com/watch?v=Mqjsfo-UTBE (до 24.02)
https://www.youtube.com/watch?v=gcP7_FDNGaY (після 24.02)
Востаннє редагувалось Son of Sun в Сер 04 тра, 2022 11:10, всього редагувалось 1 раз.
Son of Sun

Подякував: 101 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 11:03

fler написав:Не знаю, Сом. Але можу впевнено сказати, що деякий переворот думок в них вже відбувся.

в 99% випадків переворот в сторону: "за що нас ненавидять всі, все блокують і не дають жити, споживаючи блага чужої цивілізації"
мало хто реально розуміє, що відбувається і що нападати на іншу країну і вбивати тисячі людей, прикриваючись гаслами, маючи в своїй країні лише суцільне лайно - погана ідея

в них в нутрі сидить якась хвора ідея "вілічія", проявом якої є загарбання і знищення
Son of Sun

Подякував: 101 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 11:13

Son of Sun написав:
  fler написав:Не знаю, Сом. Але можу впевнено сказати, що деякий переворот думок в них вже відбувся.

в 99% випадків переворот в сторону: "за що нас ненавидять всі, все блокують і не дають жити, споживаючи блага чужої цивілізації"
мало хто реально розуміє, що відбувається і що нападати на іншу країну і вбивати тисячі людей, прикриваючись гаслами, маючи в своїй країні лише суцільне лайно - погана ідея

в них в нутрі сидить якась хвора ідея "вілічія", проявом якої є загарбання і знищення

имперское мышление

посему, Карфаген должен быть разрушен...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1645 раз.

Профіль

1
4
5
Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 11:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

edvardd написав:по форме чисто военные, а не "партизаны

Вони теж в формі. Але часто без будь-яких шевронів і без погона на грудях. Взуття часто не статутне. Я навіть не знаю , що їм платять?? Бо вони йдуть туди з задоволенням. Інша справа, що це тому, що у себе в місті чи містечку вони тільки сирени чули. Жодного пострілу.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 12:03

Народное творчество - автор неизвестен. Опус - как воспитывать в людях великодержавный шовинизм.

"..Россия возвращает себе территории.." - заявил председатель госдумы РФ.

- Вы о чем, какие территории?! - скажет 50-летний белорус- Вы о чем, какие территории?! - скажет 50-летний украинец- Да. мы возвращаем наши территории! -скажет их русский ровесник.

Поясню как же так вышло. Что-то ни разу не встречал такого же толкования происходящего, откуда "это все".

В советском детстве, живя в БССР, нас всегда окружали две сущности: БССР и СССР. Было два герба, два флага, мы учили и пели на уроках пения два гимна. И в моей картине мира так было у всех в Союзе. Когда к нам в класс пришел мальчик, который до этого жил в Украине (УССР), он показал нам украинский дневник. Там в графах, где у нас были "Белорусский язык, белорусская литература", были, соответственно, "Украинский язык" и "Украинская литература". И этот дневник ровно вписался в мою картину мира: ТАК У ВСЕХ. Так во всех союзных республиках. И я десятки лет жил с этой мыслью.

И я заблуждался. Истина открылась, когда я спросил у своего знакомого ровесника из РФ : а какой был у РСФСР гимн? И поставил его вопросом в полный тупик. Дальше открылись бездны: у них в РСФСР на бытовом уровне НЕ СУЩЕСТВОВАЛО этой союзной республики. Т.е. мы из союзных республик "видели" РСФСР и воспринимали ее равноценно, а они, живя в России, жили сразу же в СССР. Их окружала одна единственная сущность: СССР. Никакого РСФСР в быту не было. Не было двух гербов в дневнике. Не было двух гимнов. Не было двойных табличек у организаций. С детства они знали, что:

Россия = СССР
Они живут в России (в СССР)
Именно по этой причине распад СССР настолько по-разному воспринялся "у нас" и "у них". Мы просто остались в своих административных границах. Для нас ничего не изменилась: была БССР, логичным образом стала РБ. А вот для граждан РФ произошла катастрофа: их страна внезапно стала меньше в 2 раза (по населению), и страна "потеряла кучу территорий".

Теперь возвращаемся к началу поста, и вообще ко всему происходящему. 45...60 летние, которые сейчас управляют государством, - это те, чье детство попало на 70-е..80-е годы, которые воспитывались в этой самой парадигме. И мы реально жили с ними в разных вариантах СССР. И мы по этим вопросам не сможем найти общий язык: это слишком глубинные вещи, сформированные в детстве и сидящие в голове на уровне "ядра".
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 12:04

Орки в Токмаке (Зап. обл) развернули швейную фабрику.
ШЬЮТ ФОРМУ УКРАИНСКОГО ОБРАЗЦА И РАЗДАЮТ ОРКАМ!
Ходят в своей вонючей, но у каждого есть комплект украинской!
К чему-то готовятся.
Передайте всем военным, чтобы досматривали всех, кого НЕ знают лично!

https://twitter.com/CrimeaSmotra/status ... LeEQK0p0-w
alexop

Подякував: 1447 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 12:10

Львів

Крилаті ракети були випущені з бомбардувальників з Каспійського напрямку. Три з них влучили в електричні підстанції «Укрзалізниці», ще одна влучила в підстанцію на Закарпатті, дві ракети збили сили ППО.

«Удари були критичними для тягових підстанцій УЗ, є затримка руху потягів. Більше 85 тис. домогосподарств, а це понад 12 населених пунктів, були знеструмлені. Наразі без електрики є 630 домогосподарств, це близько 2 тис. людей. Роботи з ліквідації наслідків удару тривають»

Через перебої з електрикою дві медустанови Львова перевели на автономне електроживлення. Також на резервне живлення були переведені системи подачі води. Наразі водопостачання працює в звичному режимі.

Від ударної хвилі постраждали також житлові будинки та гаражі, розташовані поруч із підстанціями.

«Є багато пошкоджень по інфраструктурі – у дев’яти житлових будинках повилітали вікна, а в гаражному кооперативі повибивало замки і двері»
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 тра, 2022 12:26

alex_dvornichenko написав:Народное творчество - автор неизвестен. Опус - как воспитывать в людях великодержавный шовинизм.

"..Россия возвращает себе территории.." - заявил председатель госдумы РФ.

- Вы о чем, какие территории?! - скажет 50-летний белорус- Вы о чем, какие территории?! - скажет 50-летний украинец- Да. мы возвращаем наши территории! -скажет их русский ровесник.

Поясню как же так вышло. Что-то ни разу не встречал такого же толкования происходящего, откуда "это все".

В советском детстве, живя в БССР, нас всегда окружали две сущности: БССР и СССР. Было два герба, два флага, мы учили и пели на уроках пения два гимна. И в моей картине мира так было у всех в Союзе. Когда к нам в класс пришел мальчик, который до этого жил в Украине (УССР), он показал нам украинский дневник. Там в графах, где у нас были "Белорусский язык, белорусская литература", были, соответственно, "Украинский язык" и "Украинская литература". И этот дневник ровно вписался в мою картину мира: ТАК У ВСЕХ. Так во всех союзных республиках. И я десятки лет жил с этой мыслью.

И я заблуждался. Истина открылась, когда я спросил у своего знакомого ровесника из РФ : а какой был у РСФСР гимн? И поставил его вопросом в полный тупик. Дальше открылись бездны: у них в РСФСР на бытовом уровне НЕ СУЩЕСТВОВАЛО этой союзной республики. Т.е. мы из союзных республик "видели" РСФСР и воспринимали ее равноценно, а они, живя в России, жили сразу же в СССР. Их окружала одна единственная сущность: СССР. Никакого РСФСР в быту не было. Не было двух гербов в дневнике. Не было двух гимнов. Не было двойных табличек у организаций. С детства они знали, что:

Россия = СССР
Они живут в России (в СССР)
Именно по этой причине распад СССР настолько по-разному воспринялся "у нас" и "у них". Мы просто остались в своих административных границах. Для нас ничего не изменилась: была БССР, логичным образом стала РБ. А вот для граждан РФ произошла катастрофа: их страна внезапно стала меньше в 2 раза (по населению), и страна "потеряла кучу территорий".

Теперь возвращаемся к началу поста, и вообще ко всему происходящему. 45...60 летние, которые сейчас управляют государством, - это те, чье детство попало на 70-е..80-е годы, которые воспитывались в этой самой парадигме. И мы реально жили с ними в разных вариантах СССР. И мы по этим вопросам не сможем найти общий язык: это слишком глубинные вещи, сформированные в детстве и сидящие в голове на уровне "ядра".
В общем правильно, но не только. При Ельцине очень серьезно культвировался образ РФ. С приходом Пу, он вернул почитателей совдепа, те начали отчаянно бомбить все возможные СМИ своей пропагандой, вот и маемо, то что маемо. Это подтвержает и то что те 50-летние у которых дневник в детстве был на украинском такие же почитатели совка сегодня.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

#<1 ... 928929930931932 ... 14890>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість