Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Мне прислали сообщение, что все "Универсальные" в валюте закроются (я все равно их давно не использую), и вместо нее можно открыть "Желтую". А какие есть минусы? Ведь "Желтую" вроде ж можно без комиссии пополнять.
Конвертов в "А-банке" нет, а жаль... я б от 2% на продукты не отказался.
Искатель написав:Конвертов в "А-банке" нет, а жаль... я б от 2% на продукты не отказался.
Тоді Вам пощастило. В клубі абанка фігурує. https://mustbe.ml/tables/club100k/ Зайшов у додаток - вискочило повідомлення про депозит і 2% в наступному місяці. А якщо врахувати що 2% та ще 5% по віртуальній сумуються, то непогано. Є ще там цікавий вклад “Рантье” від 5 млн.
Искатель написав:Конвертов в "А-банке" нет, а жаль... я б от 2% на продукты не отказался.
Тоді Вам пощастило. В клубі абанка фігурує. https://mustbe.ml/tables/club100k/ Зайшов у додаток - вискочило повідомлення про депозит і 2% в наступному місяці. А якщо врахувати що 2% та ще 5% по віртуальній сумуються, то непогано. Є ще там цікавий вклад “Рантье” від 5 млн.
Ви мали на увазі, що не пощастило... Немає у мене конвертів у них, і пропозиції такої гарної не було... І взагалі, я зараз А-банк використовую виключно у "АТБ", карткою "АТБ" розраховуюсь за товари зі знижкою. І все.
Искатель написав:Мне прислали сообщение, что все "Универсальные" в валюте закроются (я все равно их давно не использую), и вместо нее можно открыть "Желтую". А какие есть минусы? Ведь "Желтую" вроде ж можно без комиссии пополнять.
Мені прийшло повідомлення про закриття валютної картки "кредитного типу". Такі взагалі були? Якщо мається на увазі "універсальна", то в мене була з фотографією, але скінчилася ще минулого року. Що вони збираються закривати - неясно. Візьмуть та закриють "зелену" з яким-ніяким, але лімітом.
Искатель написав:Мне прислали сообщение, что все "Универсальные" в валюте закроются (я все равно их давно не использую), и вместо нее можно открыть "Желтую". А какие есть минусы? Ведь "Желтую" вроде ж можно без комиссии пополнять.
Мені прийшло повідомлення про закриття валютної картки "кредитного типу". Такі взагалі були? Якщо мається на увазі "універсальна", то в мене була з фотографією, але скінчилася ще минулого року. Що вони збираються закривати - неясно. Візьмуть та закриють "зелену" з яким-ніяким, але лімітом.
Мені присилали що закриють доларову універсалку,а по факту продовжили термін її дії
заробіть 150 грн кешбеку за покупки з карткою "Зелена" з кредитним лімітом 5000 грн до 30.04.2023. Що треба зробити? 1. Здійсніть покупки у магазинах або в інтернеті за рахунок кредитного ліміту. 2. Отримайте 50 грн за кожну другу покупку на суму від 500 грн. 3. Максимальна сума кешбеку – 150 грн (6 покупок від 500 грн).