|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Нед 02 кві, 2023 15:35
J написав:как тут гривну можно перекинуть в другой банк без комсы?
снять наличку до 100к и отправить другим банком, где бесплатно
-
FinTech
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
- Профіль
-
9
Додано: Нед 02 кві, 2023 15:46
FinTech написав: J написав:как тут гривну можно перекинуть в другой банк без комсы?
снять наличку до 100к и отправить другим банком, где бесплатно
Р2р до 100к без комис.В месяц.Толкать с Акорда.
-
IDAN
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 20:28
IDAN написав:Р2р до 100к без комис.В месяц.Толкать с Акорда.
это лимит на аккаунт или на каждую карту ?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 305 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Нед 02 кві, 2023 20:47
J написав: IDAN написав:Р2р до 100к без комис.В месяц.Толкать с Акорда.
лимит додатка. У меня было две найкращи (не допка а именно два счета). Взяло комис при переводе более 100 . Хорошо не сильно перелез
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 215 раз.
- Подякували: 320 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 03 кві, 2023 14:21
VLADPn написав: J написав: IDAN написав:Р2р до 100к без комис.В месяц.Толкать с Акорда.
лимит додатка. У меня было две найкращи (не допка а именно два счета). Взяло комис при переводе более 100 . Хорошо не сильно перелез
Рояль предупреждает о комисе до платежа, поэтому наверно стоит обращать на это внимание до того как 
-
Кассандра
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 201 раз.
-
- Профіль
-
2
Додано: П'ят 07 кві, 2023 08:50
У Кривому Розі у банку досі не дають кредитний ліміт, і, відповідно, не можу користуватися кешбеками, а бажання велике. Обмеження саме на місто, а, може, й на область. Сумненько(
-
ukrmvs
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 07 кві, 2023 09:31
ukrmvs написав:У Кривому Розі у банку досі не дають кредитний ліміт, і, відповідно, не можу користуватися кешбеками, а бажання велике. Обмеження саме на місто, а, може, й на область. Сумненько(
Не думаю, що саме обмеження на місто або область, просто банк скупий на ліміти
-
vovabelokon99
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 07 кві, 2023 10:34
vovabelokon99 написав: ukrmvs написав:У Кривому Розі у банку досі не дають кредитний ліміт, і, відповідно, не можу користуватися кешбеками, а бажання велике. Обмеження саме на місто, а, може, й на область. Сумненько(
Ні. у декількох відділеннях сказали одне й те саме. Навіть запит на встановлення не хочуть приймати. Натиснув про бажання ліміту у додатку. Перетелефонували і відмовили саме з причини бану міста чи області  Запропонували телефонувати у підтримку та прохати разбанити саме моє місто. Загалом мені ліміт не дуже то й потрібен. Потрібен кешбек. Але він у цьому банку дається тільки з кредитних коштів.
-
ukrmvs
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 25 раз.
-
- Профіль
-
Додано: П'ят 07 кві, 2023 10:54
ukrmvs написав:Ні. у декількох відділеннях сказали одне й те саме. Навіть запит на встановлення не хочуть приймати. Натиснув про бажання ліміту у додатку. Перетелефонували і відмовили саме з причини бану міста чи області  Запропонували телефонувати у підтримку та прохати разбанити саме моє місто. Загалом мені ліміт не дуже то й потрібен. Потрібен кешбек. Але він у цьому банку дається тільки з кредитних коштів.
Как с собственных, так и кредитных. Попробуйте установить мин кредит лимит, вплоть до 1грн 😀 и объясните им, что будете пользоваться картой за свои.
-
FinTech
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
- Профіль
-
9
Додано: П'ят 07 кві, 2023 11:03
ukrmvs написав: vovabelokon99 написав: ukrmvs написав:У Кривому Розі у банку досі не дають кредитний ліміт, і, відповідно, не можу користуватися кешбеками, а бажання велике. Обмеження саме на місто, а, може, й на область. Сумненько(
Ні. у декількох відділеннях сказали одне й те саме. Навіть запит на встановлення не хочуть приймати. Натиснув про бажання ліміту у додатку. Перетелефонували і відмовили саме з причини бану міста чи області  Запропонували телефонувати у підтримку та прохати разбанити саме моє місто. Загалом мені ліміт не дуже то й потрібен. Потрібен кешбек. Але він у цьому банку дається тільки з кредитних коштів.
Не зовсім так.Кешбек нараховують за розрахунки як кредитними так і власними коштами, але кредитний ліміт повинен бути встановлений банком. В мене він встановлений, але зараз не доступний. Кешбек за розрахунки власними коштами нараховують.
-
lara_08
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 111 раз.
-
- Профіль
-
|
+ Додати тему
|