|
Акордбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 01 гру, 2023 20:50
ingtrans написав:Навіщо кудись телефонувати
Ну у мене, наприклад, не відкривався депо весь день (разів 10 спробував з 12:00), і коли залишилося півгодини до кінця опердня, то я таки зателефонував і... вияснив, що відсотки по депо, що я побачив ранком таки на картці є, а за рахунком проведуться тільки в кінці опердня... тому депо я можу відкрити БЕЗ суми %%. І ще узнав, що депо можна відкрити поточним днем до 23:00 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 510 раз.
- Подякували: 1318 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
1
1
10
Додано: П'ят 01 гру, 2023 20:57
Amethyst написав:що відсотки по депо, що я побачив ранком таки на картці є, а за рахунком проведуться тільки в кінці опердня
У мене не така ситуація. Я поповнив карту СЕПом і пробував відкрити депозит. Робив так раніше багато разів без проблем, а тут сталася помилка.
-
ingtrans
-
-
- Подякував: 111 раз.
- Подякували: 544 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2023 10:42
Amethyst депо гривневе відкриваєте? з валютного дружина другий тиждень не може забрати кошти - доларів немає  що з банком? в кого який інсайд?
-
myko
-
-
- Подякував: 49 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 05 гру, 2023 22:18
myko написав:Amethyst депо гривневе відкриваєте? з валютного дружина другий тиждень не може забрати кошти - доларів немає  що з банком?
шо з банком? -"вонапрацює"© працівникі відділень Акорду не встигають за робочий час рознести ваші долари по всіх потрібних оптових обмінках з найбільшими курсами прийому, а потім ще й гривню отриману знов прокрутить на покупку доларів у всіх досяжних сусідніх банках та ще й повернути їх у рідне відділення для видачі
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1891 раз.
- Подякували: 330 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 гру, 2023 08:30
flysoulfly написав: myko написав:Amethyst депо гривневе відкриваєте? з валютного дружина другий тиждень не може забрати кошти - доларів немає  що з банком?
шо з банком? -"вонапрацює"© працівникі відділень Акорду не встигають за робочий час рознести ваші долари по всіх потрібних оптових обмінках з найбільшими курсами прийому, а потім ще й гривню отриману знов прокрутить на покупку доларів у всіх досяжних сусідніх банках та ще й повернути їх у рідне відділення для видачі
у рідному відділенні і не було після депозиту? 2024 року нових доларів немає,з цим погоджуюсь, але у касі і бакс і гривня
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 06 гру, 2023 09:23
З акордом тяжко, у рідному відділенні один мотлох, а там піднакопичив значну суму, курс низький на здачу, раніше більш ринковий тримали. А в чужому відділенні без чималих комісів і не знімеш. І сенсу там тримати нема з їхніми ставками.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 06 гру, 2023 09:28
Ой+ написав:З акордом тяжко, у рідному відділенні один мотлох, а там піднакопичив значну суму, курс низький на здачу, раніше більш ринковий тримали. А в чужому відділенні без чималих комісів і не знімеш. І сенсу там тримати нема з їхніми ставками.
А где это в тарифах Аккорда прописана зависимость комиса снятия от отделения?  Или речь про снятие в отделениях не Аккорда?
-
moveton
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 717 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Сер 06 гру, 2023 09:34
moveton написав:А где это в тарифах Аккорда прописана зависимость комиса снятия от отделения? Или речь про снятие в отделениях не Аккорда?
От взагалі не знаю де в їхніх тарифах, що прописано. Власне як і їхні працівниці. Ось я взагалі шукаю і не можу знайти по вільних грошах повних тарифів. Але по факту зайшов у відділення в іншому місті і методом проб хотів щось взяти або з вільних коштів, або з віртуалки валютної. І там і там вискакувала комісія, яка ніби то через те що не рідне відділення. А в своєму виключно мотлох і інкасації нема, бо повна каса. Єдина надія тепер, що може курс підніметься і буду звідси потиху вибиратись.
-
Ой+
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 06 гру, 2023 10:50
Ой+ если деньги уже на карте - то снятие в любом отделении без комисии. У карт сквозное обслуживание. Если на текущем счете - то снять удастся в "чужом" отделении только после перебранчевания - причем этот процесс в рояле не очень быстрый и зависит от того как скоро ваш счет отпустит "родное" отделение (а им может быть влом отпускать денежного клиента и потому могут тормозить). После этого снятие со счета тоже без комиса, но только там куда счет переведен. Если со счета кидать на карту - будет комис (типа деньги не целевые), но снятие потом с карты без комиса.
-
WallNutPen
-
-
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 448 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 06 гру, 2023 12:03
WallNutPen написав:Ой+ если деньги уже на карте - то снятие в любом отделении без комисии. У карт сквозное обслуживание. Если со счета кидать на карту - будет комис (типа деньги не целевые), но снятие потом с карты без комиса.
Зняв з вільногрошів $ без комісу на віртуалку, правда вони там давно валялись, бо десь наче є пункт про 90 днів. Але вже з віртуалки знімати не вийшло - 0,7%, а це чуть не річний % на термінових вкладах, чи багаторічний за вільногроші. І по пластику дивлюся відкриття платне, зняття в будь-якому випадку з комісом. Чесно кажучи зараз акорд показався зовсім іншим боком - система ніпель, зайти легше як вийти.
Востаннє редагувалось Ой+ в Сер 06 гру, 2023 13:29, всього редагувалось 1 раз.
-
Ой+
-
-
-
-
Профіль
-
-
2