Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Так ніхто і не відповів які картки треба відкривати для купівлі долара на 50000 грн. Я сам подивився на сайті. Наче підходить безкоштовна карта Скарбничка. Її відкривають усім бажаючим чи тільки під депозит?
Andey написав:Так ніхто і не відповів які картки треба відкривати для купівлі долара на 50000 грн. Я сам подивився на сайті. Наче підходить безкоштовна карта Скарбничка. Її відкривають усім бажаючим чи тільки під депозит?
А навіщо вам картка? Купівля тільки офлайн. Все одно топати до банки. Там і подивитесь що більше підходить. Я купував через свої поточні рахунки.
Andey написав:Так ніхто і не відповів які картки треба відкривати для купівлі долара на 50000 грн. Я сам подивився на сайті. Наче підходить безкоштовна карта Скарбничка. Її відкривають усім бажаючим чи тільки під депозит?
я не покупал тут на 50000грн., но говорили, что для этой их процедуры офлайн-покупки карты не подходят - нужны только текущие счета, т.к. это покупка на межбанке. (но мож, я шото путаю или забыл ) Валютообмен такой на 50000грн оформляют только в отделении. И важный момент - мне отказались вообще оформлять заявку на покупку валюты без последующего оформления депо на 1 месяц (а не никакие ни 10 дней, как в табличке).
И кстати, раза 3-4 заходил спрашивал итоговые курсы покупки $ и € - вообще ни разу и близко не совпало с табличкой
И % за снятие купленной на МБ валюты с октября теперь не 0,7% ,а 1%
я не покупал тут на 50000грн., но говорили, что для этой их процедуры офлайн-покупки карты не подходят - нужны только текущие счета, т.к. это покупка на межбанке. (но мож, я шото путаю или забыл ) Валютообмен такой на 50000грн оформляют только в отделении. И важный момент - мне отказались вообще оформлять заявку на покупку валюты без последующего оформления депо на 1 месяц (а не никакие ни 10 дней, как в табличке).
И кстати, раза 3-4 заходил спрашивал итоговые курсы покупки $ и € - вообще ни разу и близко не совпало с табличкой
Додаток встановлюємо. Купляємо. В додатку відкриваємо депозит. Любий доступний. Після закінчення замовлення коштів і все
Додаток встановлюємо. Купляємо. В додатку відкриваємо депозит. Любий доступний. Після закінчення замовлення коштів і все
Читать умеем или нет ??
Ну какое замовлення?? если не оформить у них в отделении депо на 1 месяц - в конце получите эксклюзивно 1996ми_в_пятнах_и_печатях как самый-самый умный Ответ такой был почти официальный.
flysoulfly[quote="5631182:Andey написав:Так ніхто і не відповів які картки треба відкривати для купівлі долара на 50000 грн. Я сам подивився на сайті. Наче підходить безкоштовна карта Скарбничка. Її відкривають усім бажаючим чи тільки під депозит?
И % за снятие купленной на МБ валюты с октября теперь не 0,7% ,а 1%[/quote] Додаток встановлюємо. Купляємо. В додатку відкриваємо депозит. Любий доступний. Після закінчення замовлення коштів і все[/quote]Читать умеем или нет ??
Ну какое замовлення?? если не оформить у них в отделении депо на 1 месяц - в конце получите эксклюзивно 1996ми_в_пятнах_и_печатях как самый-самый умный Ответ такой был почти официальный.[/quote] Доброго ранку! По-перше,читати я вмію, по-друге,звоните перед оформленням у відділенні на гарячку і перепитуєте як ДЕПОЗИТ по закінченні забрати кошти, по-третє, напишіть хоча б місто,тому що в Києві всі 3 місячні видавали 2017 р, тому немаю бажання переконувати якщо все знаєте
нагадаю що всі рахунки з видачею картки і так є поточними рахунками 2620. Картка є лише ключем до цих рахунків. Чи вони хочуть відкривати якісь інші платні поточні для валютообміну?