Радабанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 61626364>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Радабанк 2.8 5 8
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
25%
2
2- Погане. Некомпетентне.
25%
2
3- Задовільне. Хотілося б краще.
13%
1
4- Добре. Як і повинно бути.
25%
2
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
13%
1
Всього голосів : 8
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 22:01

lloydbanksua написав:
  Искатель написав:Я побачив у додатку, що картку Multicard можна поповнювати з картки іншого банку за один раз на 25000 грн, за день наче(не сфотографував!) - 10 разів, а всього за місяць - там дика цифра. Я до того веду, що і безготівково можна поповнювати Multicard,якщо тягнути з додатку. Тобто по великому рахунку... можна і без Radacard обійтись.

Но если нужно СЕПить или P2P, то тут уже RadaCard как раз и пригодится.

Звичайно! Причому без кредитного ліміта, щоб не загашати мінус, а просто поповнювати.
Искатель

Подякував: 1061 раз.
Подякували: 4866 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 22:04

Искатель написав:
  lloydbanksua написав:
  Искатель написав:Я побачив у додатку, що картку Multicard можна поповнювати з картки іншого банку за один раз на 25000 грн, за день наче(не сфотографував!) - 10 разів, а всього за місяць - там дика цифра. Я до того веду, що і безготівково можна поповнювати Multicard,якщо тягнути з додатку. Тобто по великому рахунку... можна і без Radacard обійтись.

Но если нужно СЕПить или P2P, то тут уже RadaCard как раз и пригодится.

Звичайно! Причому без кредитного ліміта, щоб не загашати мінус, а просто поповнювати.

А лимит они и не дают) Уже 2 раза пробовал) Больше просить не буду.
lloydbanksua

Подякував: 80 раз.
Подякували: 199 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 тра, 2025 23:18

lloydbanksua
Пробував більше багато разів, навіть у відділення заходив. На відділенні підтвердили, що часто дають відмови. Я не знайшов жодного(!) власника кредитного ліміту Радабанк. Хто має кредитний ліміт в Радабанку?
Востаннє редагувалось tarasum в Пон 12 тра, 2025 06:31, всього редагувалось 1 раз.
tarasum

Подякував: 93 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2025 03:05

tarasum Є такі, писали, що купували ОВДП кредитними, правда бачу, що скільки не проси в кінці на підпис формується договір всього на 10 т і то відмовляють.
Visky

Подякував: 168 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2025 05:27

Visky написав:tarasum Є такі, писали, що купували ОВДП кредитними, правда бачу, що скільки не проси в кінці на підпис формується договір всього на 10 т і то відмовляють.

Схоже так і є. Мені парили їх кредитку. Давали аж 9К, і казали, що це дуже багато
Hemi

Подякував: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2025 06:38

Visky написав:tarasum Є такі, писали, що купували ОВДП кредитними, правда бачу, що скільки не проси в кінці на підпис формується договір всього на 10 т і то відмовляють.

У відділенні сказали, якщо є ліміт в Приватбанку чи Монобанк,то зразу відмова. Договір що формується,це як зразок,ніщо він не означає. Рада навіть не стукає в Убкі, жодного власника кредитного ліміту не знайшов на форумі (
tarasum

Подякував: 93 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 тра, 2025 11:52

купить EUR на 50Kгрн вийде ПА46.682
flysoulfly

Подякував: 1861 раз.
Подякували: 327 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 14 тра, 2025 23:29

Подав заявку на відкриття Радабокс, жодної реакції, згодом подав ще і ще - так само.
Знайшов, що 3 заявки в обробці.
От скажіть мені, заради їхнього емблемного молюска в мушлі, "НАХІБА" і що там обробляти? Це мабуть лише в робочий час оброблять. Навіть вивід кешбеку півгодини і лише в робочий час.
А як швидко відбувається зняття коштів з нього? Якщо так як відкриття або вивід кешбеку, то не треба
Visky

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 15 тра, 2025 12:34

Visky написав:Подав заявку на відкриття Радабокс, жодної реакції, згодом подав ще і ще - так само.
Знайшов, що 3 заявки в обробці.
От скажіть мені, заради їхнього емблемного молюска в мушлі, "НАХІБА" і що там обробляти? Це мабуть лише в робочий час оброблять. Навіть вивід кешбеку півгодини і лише в робочий час.
А як швидко відбувається зняття коштів з нього? Якщо так як відкриття або вивід кешбеку, то не треба

Відкривав його минулої суботи, відкрили протягом півгодини (писав за це раніше). Так, цей банк давно зрозумів сенс життя, тому нікуди не поспішає.

У мене інше питання до досвідчених радоводів. Чи є якесь обмеження(ліміт) на зняття готівки з Мультикард протягом місяця? Питаю тому, що хочу зрозуміти,наскільки активно можна юзати цей Радабокс. Бо можливо я туди загоню коштів, а потім виявиться, що якесь по черзі зняття - з комісією чи ще щось...
Я вже нічому не здивуюсь від цих банків.
Искатель

Подякував: 1061 раз.
Подякували: 4866 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Чет 15 тра, 2025 21:26

Наче додаток дозволяє подавати заявки на відкриття ще карт по продуктах, які вже відкриті, ще можна фізичні карти замовити. Чи реально можливо мати декілька карт-рахунків одного продукту і т.ч. подвійні ліміти?
По 3-х моїх заявках на Радабокс відкрили 3! 1 вже закрив
Visky

Профіль

1
1
  #<1 ... 61626364>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти