|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 28 лип, 2025 13:47
BeneFuckTor написав: akurt написав:дуже цікаву науку «Теорія механізмів і машин»
зараз на неї багато місць бюджету, плюс бали дають на конкурс. але кому вона в Україні потрібна? Це не говорячи про те що 70% абітурієнтів не знають похідної від Х. Рівень знань дуже низький і без НУШ, 5 років онлайн навчання... ну як навчання, просто отримування вчителями зарплати. Хоча є і гарні вчителі, наприклад не повірите, але в моєму прикладі це фізрук, ось так, і пригать заставляв і віджиматись і це все онлайн, не жалівся на життя, про 150 років низької зарплати, а брав і робив.
думаю, що могла би бути потрібна щоб розробляти ту ж саму механіку для дронів, літаючих, плаваючих, їзджачих та інших механічних засобів, колективний оператор обліківки акурт розповідав що він може роз"язати систему рівнянь статики методом Лагранжа, а не тільки розрахувати опір балки та побудувати епюри напружень
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 лип, 2025 14:21
нагадаю, що згаданий флайманом «метод Лагранжа» звучить так: «Необхідно думати головОМ, а не ногОМ». Ну, у Флаймана не вийшло. Не вдалося…. Буває…
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 28 лип, 2025 15:08
щодо $500К в ІТ зразу після отримання диплому
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 28 лип, 2025 16:07
«Чув дзвін консультант міжнародних компаній - та не знав, де він…» Що, хочеться $500K на рік? Згадай метод Лагранжа.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Пон 28 лип, 2025 16:43
Еміграція, заробітчанство
News from France
З самого ранку на гілку «Еміграція, заробітчанство» - понеділок же «важкий день» - почали сповзатися дописувачі, які не мали ніякого відношення до теми гілки, але тому все виявилося ще цікавіше, бо не соромляться вихвалятися дурістю відкрито.
Учасники форуму читають та мабуть хрестяться: «Свят, свят, свят…» не дай Боже нам опуститися на таке ж дно життя…
Мені особливо приємно, бо один невдаха дарував мені титул професора, а другий намагався подарувати один із своїх єврейських гнидників…
Насправді мені аж весело, тому що реально зранку прямо о 8:00 отримав довгоочікуване повідомлення з французької податкової: «Податкова дала добро!» Отримати «Податковий висновок» (так називається документ) у Франції дуже важливо: - і в мене, і в жінки відкрито рахунки в Credit Agricole, але не весь функціонал відкрито. Наприклад, на свій рахунок я можу перевести свої гроші з банків в Туреччині, або в Україні, а ось зробити переказ жінці або за послуги - перекладачу - не можу. Сплатити карткою за товари та послуги можу, але відправити SWIFT-переказ - не можу. А так завтра поїду в банк покажу цей «Податковий висновок» - і ці операції стануть доступними. - по-друге, як відомо, чесно платити податки - то престижно та важливо.
Податкову декларацію подають виключно всі і завжди.. Навіть якщо ти іноземець. Цікава особливість: - треба вказувати всі прибутки, отримані на території Франції; - треба вказувати всі прибутки, отримані на території України; - на кожний (!) з рахунків, відкритих в закордонних банках, треба заповнювати окрему декларацію на 4 сторінки. Там не треба вказувати скільки у вас грошей, тільки номер рахунка, назву банку та інформація про те, ви власник, і чи не оперує хтось за дорученням. Не вказали хоч один - штраф в 1500 євро за кожний (!) прихований. Уявіть: мені прийшлося вказувати всі рахунки в трьох українських банках (послугами двох не користуюся, але рахунки маю), в трьох турецьких банках (послугами всіх користуюся для різних операцій), в одному (Флайману не читати бо «к"ондрашка» хватить мокрою ганчіркою по немитій шиї) канадському банку, та одному з банків в США. Флайману не читати, бо коли я йому радив в 2020 році відкрити рахунок в польському банку та "перегнати" туди трохи грошей, він прямо на цьому форумі авторитетно розказував, як буде до дупи приклеювати скотчем гроші… доприклеювався. Дупа є, причому повна. Грошей немає… Фахівець з «$500К»… А радив це - до дупи при клювати гроші - пан барабашов. Ну цього можна зрозуміти: лохУ продати один скотч - вже на 1/10 улюбленої шаурми, які він купує у циган, вже вистачить... А ще якщо здати в металобрухт крадену з тепловоза (читай вище) мідь - то взагалі - житуха почалася!
Перший раз в житті "нова" людина для Франції подає декларацію в «паперовій формі» (я все зробив шляхом редагування *.pdf файлів). Наступний раз - можна в он-лайн режимі. Цікаво, що подається одна декларація на всю родину; наприклад, в моїй декларації - моя жінка - і відповідно треба було окремі декларації на всі її рахунки. Декларації можна надіслати поштою, принести особисто в руки чиновнику або просто кинути в поштову скриньку на будинку Податкової.
Я приніс особисто: вони на рецепції зробили ксерокопію з першої сторінки, поставили печатку з датою подачі та я був вільний. На все пішло 5 хвилин. До речі, спитали: «Ви хочете попередньо поспілкуватися із співробітником в окремому кабінеті чи просто залишити у нас на рецепції?» - У вас на рецепції.
Ось так все просто. Мабуть нижче будуть запитання від тих, хто ніколи в житті не подав Податкову декларацію. Буває. "Крали, крадемо та будемо красти!" Тому так живуть, в лайні... Ну, дивимося нижче, хто там в найбільш вонючому лайні, відгукніться... Чекаємо, засвітіться...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 28 лип, 2025 22:47, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4