|
|
![]()
![]()
Чисто як в КВН: коварне запитання: «Чому єврея з Дніпра турбує курс турецької ліри до шекеля, якщо автор питання ніколи не був в Туреччині, ніколи не був в Ізраїлі?» Це замість нього як сказав пан Вадим «ИИ» задан питания? Ну реально цікаво! ![]() Правильне кваліфіковане запитання. Відповідаю: - є сайт, де можна подивится, скільки буде коштувати проїзд по платним швидкісним дорогам Франціі (там дозволена швидкість 130 км/год). - я подивився: від Тулузи на берег протоки Ла Манш - щоби помахати рукою королю Чарльзу ІІІ - близько 55€ в один бік. - тоді в навігаторі ставиш функцію «Без платних доріг». - далі саме цікаве: відстать по платних дорогах БІЛЬША, а час руху - менший. - обирай сам. Я вирішив поставити по безоплатних дорогах, бо спішити мені немає куди. А економія в 55€ - це як влучно сказав пан rjkz - і мертвого в New York розбудить. Альтернативні траси дають швидкість від 80 до 110 км/год. Приблизно, як на трасі з Чернівців до Львова. Я ці гроші використовував на готелі. Крім того: по таких дорогах справжня Франція. Будинки, церкви, лани, поля, виноградники… As a result of this: - я проїхав з півдня Франції на північ Франції близько 1800 км; це туди і назад. - витрати пального склали 5,9 л бензину А95 на 100 км. Ціна 1 л 1,70 € за літр. - зараз вдома 21:28, відкрив пляшку Кальвадоса, купленого в Нормандії - але продегустував - та читаю цей форум. Щось не так? Я відпочивав. Мандрував. Дивився. Що не так? Не так читаю?
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор |
|