|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 01 лис, 2025 13:05
Сибарит написав:Вам нужно было каким-то образом себя выдать, чтобы услышать "Привет", а не, прости господи, "Хело". 
Вони з великим відсотком ймовірності виділяють людей, яким можна сказать: прівєт.
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 238 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лис, 2025 13:18
Вашими устами, пане Water, та мед пити. Гарні поради. Я теж використовую літаки та давно вже не їжджу автобусами. Але тих жінок умовити не зміг, як не старався. При цьому ви не замислювалися, як же вони попали в Україну? Можливо на повітряній кулі? Та просто не повірите: літаком поближче до кордону, а там автобусами та потягами.
Ваші побажання українським жінкам вести себе інакше, бути слухняними, добрими, привітними, кмітливими, економними, ласкавими, чесними, роботящими, оптимістичними, вірними, красивими, охайними та розумними передам. Вони тепер візьмуть на себе обовʼязок завжди перевіряти паспорти оточуючих. Треба ж вам якось догодити. Вони з великим відсотком ймовірності будуть виділяють людей, яким можна сказать: прівєт!
P.S. Прямо щойно прямо в цю мить прийшло повідомлення від однієї з пасажирок: вже дома. Цитата: «Все пройшло, як по маслу. Дякую.»
Важко повірити, але жінки обійшлися і без ваших порад, і без ваших запитань, і без ваших зауважень, і без ваших звинувачень, і без ваших вказівок.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4061 раз.
- Подякували: 1513 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
6
Додано: Суб 01 лис, 2025 13:30
akurt написав:Вони тепер візьмуть на себе обовʼязок завжди перевіряти паспорти оточуючих. Треба ж вам якось догодити.
Трішки вас процітую: akurt написав:особисто мене, коли я бачу в руках чорношкірих людей паспорт громадянина Великої Британії, або Швейцарії, паспорт громадян цих країн реально дивує. Завжди сам собі задаю питання - і думаю таке питання задав би кожен з цього форуму - особливо в наш трагічний час - ну як це їм так вдалося?
Ваше припущення, що особисто я перевіряв паспорти громадян Швейцарії є невірним: мене там не було. Але наші люди сказали, що саме в Швейцарії був паспортний контроль. Слід розуміти, що всі люди перебували в Швейцарії легально та мали паспорти.
Тобто, ніхто ніякі паспорти у очі цих людей не бачив, але зробили висновки. Важко повірити, але жінки обійшлися і без ваших порад, і без ваших запитань, і без ваших зауважень, і без ваших звинувачень, і без ваших вказівок.
Вдалого заробітчанства. Вони з великим відсотком ймовірності будуть виділяють людей, яким можна сказать: прівєт!
Так, це також колись прийде.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лис, 2025 13:32
Обіцяю: зараз прийду з пляжу, пообідаю та почну перевіряти паспорти у всіх оточуючих. Вже як сходити з розуму, то за прикладом та вашою вказівкою. Кожному з перевірених буду говорити ваш девіз «прівєт»!
-
akurt
-
-
- Подякував: 4061 раз.
- Подякували: 1513 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
6
Додано: Суб 01 лис, 2025 13:39
akurt написав:Обіцяю: зараз прийду з пляжу, пообідаю та почну Кожному з перевірених буду говорити «прівєт»!
Смачного. Саме у Анталії вирогідність привєта дуже велика.
-
Water
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лис, 2025 16:16
Сибарит написав: rjkz написав:Тут вообще, приличные люди извиняются на каждом шагу.
Это я знаю. Мое предположение о возгласе удивления основывалось на том, что Вам нужно было каким-то образом себя выдать, чтобы услышать "Привет", а не, прости господи, "Хело". 
А, это. Это как раз понятно, акцент никуда не денешь. Но чувак за доли секунды сориентировался. Диалог приведен полностью, без цензуры. 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8769 раз.
- Подякували: 5535 раз.
-
-
Профіль
-
-
11
6
7
Додано: Суб 01 лис, 2025 16:28
Water написав: Сибарит написав:Вам нужно было каким-то образом себя выдать, чтобы услышать "Привет", а не, прости господи, "Хело". 
Вони з великим відсотком ймовірності виділяють людей, яким можна сказать: прівєт.
Да, это правда, но именно с вероятностью. Если в южном Бруклине с вероятностью 90% можно сказать "привет", то в центральной, обращаясь к белому, похожему на того, кому можно сказать "привет", можно обратиться к выходцу из центральной Европы или к представителю 2-го поколения иммигрантов из бсовка. Конечно белый 50 летний чувак, не смахивающий на белого американца, скорей всего поймет привет. Я, кстати, как-то опростоволосился. Начал разговор на русском с женщиной лет 60, в полной уверенности ее происхождения. Оказалось, что по русски она не говорит совсем. ЕЕ предки приехали в США в 1918 году из раши.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8769 раз.
- Подякували: 5535 раз.
-
-
Профіль
-
-
11