|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 11 лис, 2025 08:06
Довели страну! Никогда, кроме одного кризиса, американцев не волновали расходы на бензин.
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6503 раз.
- Подякували: 21688 раз.
-
-
Профіль
-
-
134
82
38
2
Додано: Вів 11 лис, 2025 08:31
Gastarbaiter написав: BIGor написав:А це що таке? Ніхто не заставляє вкладатись в якісь шиткоїни.
Звідки така впевненість, що через 5 років NVIDIA не скотиться до рівня "шіткоїнів"?
Звичайно майбутнього ніхто не знає, але NVIDIA досить сильно вкладається в RND, можливо далі теж буде рости, так само і про нерухомість, ніхто не знав що Маріуполь буде напів-знищений і окупований росіянами.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1484 раз.
- Подякували: 1893 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 лис, 2025 09:17
rjkz написав:Странно, что-то. Написал пост, но он мгновенно исчез. Короче, рекомендую для обладателей конкретно-образного мышления. Кто не в состоянии увидеть картину целиком:
Погоджуюсь з тим, що 50-річні позики це щось занадто, проте, здається в Європі (якщо не помиляюсь, в Норвегії) ця практика виникла набагато раніше
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8267 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 11 лис, 2025 09:22
Сибарит написав:Идет по Нью-Йорку журналист газеты «Грин Пис» и видит, около небоскреба стоит пожилой мужчина и курит сигарету. Журналист подходит к нему, представляется и спрашивает: – Извините, можно я Вам задам несколько вопросов? Мужчина: – Конечно. Журналист: – Как давно Вы курите? – Да лет 40 уже. – А какую марку сигарет? – Лаки Страйк. – И сколько сигарет в день? -Примерно пачку, если нервничаю, то полторы. Журналист достает калькулятор, что-то прикидывает и говорит: – Вот если бы Вы не курили, то на эти деньги Вы могли бы купить вот этот небоскреб. Мужчина: – Правда? Как интересно. А можно я Вам задам вопрос? Журналист: – Конечно. Мужчина: – А Вы сами курите? – Нет. – А небоскреб у Вас есть? – Нет. – Вот видите… А я курю и небоскреб этот мой…
Анекдот старий, але от що цікаво. Ну нехай він завжди нервує. Нехай пачка дорога (я не знаю, скільки коштують цигарки в США) і коштує 10 баксів. 40 років по 365 днів це 14600 днів, помножити на 15 - 219 тисяч дол. Звісно, не врахований складний відсоток, але хмарочос коштує сотні мільйонів доларів, якщо не мільярди. В якому всесвіті навіть за 40 років на цигарках можна накопичити стільки?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1499 раз.
- Подякували: 8267 раз.
-
-
Профіль
-
-