|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 08 гру, 2025 16:46
2587715 написав:Людство всю свою історію розподілялося на панів та кріпаків.
рабовласники/раби, пани/кріпаки, капіталісти/буржуазія... Як не називай, суті не міняє. І перші завжди намагаються не пустити у своє коло других, проте існує кілька способів переходу. Найпростіший - відібрати власність у пана, але дуже велика ймовірність, що не вміючи користуватись нею все спустити... Також відносний простий спосіб - працювати на багатшого пана. Дуже складний спосіб - поколіннями потрохи збирати капітал. Критерій переходу з кріпаків у пани простий - назбирати достатньо капіталу, щоб можна жити на прибуток із нього...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 915 раз.
- Подякували: 641 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 08 гру, 2025 16:49
2587715 написав:А тем временем турецкая лира впервые в истории стала дешевле украинской гривны
Епохальне повідомлення. Цікаво, як це впливає на життя пана 2587715, у якого не було і немає ні української гривні, ні турецької ліри?
-
akurt
-
-
- Подякував: 4088 раз.
- Подякували: 1520 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
7
Додано: Пон 08 гру, 2025 16:52
2587715 написав:Чому? В мене юридична особа і всі гроші в штатах, просто жити на ці гроші краще в Україні.
Якщо Ви жінка - то це твердження має ще якийсь сенс. Якщо ресурс 18-60 - то ні, в Україні не краще по багатьом параметрам. Загалом найманий працівник в більш багатих країнах має більше грошей/прав аніж в нерозвинутих країнах 3-го світу. Тому і виникає еміграція.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1490 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 08 гру, 2025 17:02
Дюрі-бачі написав: 2587715 написав:Людство всю свою історію розподілялося на панів та кріпаків.
рабовласники/раби, пани/кріпаки, капіталісти/буржуазія... Як не називай, суті не міняє. І перші завжди намагаються не пустити у своє коло других, проте існує кілька способів переходу. Найпростіший - відібрати власність у пана, але дуже велика ймовірність, що не вміючи користуватись нею все спустити... Також відносний простий спосіб - працювати на багатшого пана. Дуже складний спосіб - поколіннями потрохи збирати капітал. Критерій переходу з кріпаків у пани простий - назбирати достатньо капіталу, щоб можна жити на прибуток із нього...
Капітал нічого не вартує без вміння маніпулювати людьми. Насправді попри низкі зарплати в Україні можна було отримати те що закордоном коштує скажених грошей - то освіта. Причому в освіті значення має не курс лекцій, а те з ким поруч вчишся. І якщо на Заході нашому жебраку улаштувати дитину в лігу Плюща не світить ніколи, то в України є декілька вишів де можна здобути досить ліквідну для світу освіту, що дасть змогу згодом і розкріпачитися. Це фактично єдиний спосіб, ну ще можна вдало одружитися на грошах/зв'язках
-
2587715
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2025 17:08
BIGor написав:Загалом найманий працівник в більш багатих країнах має більше грошей/прав аніж в нерозвинутих країнах 3-го світу. Тому і виникає еміграція.
Ні не має, навіть попри війну не має, в тому-то й справа - що кріпак навіть в Гамериці залишиться кріпаком. І пахати на ньому будуть як на ломовій кобилі все життя. Бо пани в Гамериці такі багаті саме тому що вміють вичавлювати з кріпаків все до останньої краплини, просто роблять це витонченіше ніж наші.
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2025 17:19
2587715 написав:Капітал нічого не вартує без вміння маніпулювати людьми.
Для того, чтобы убедить нас в полном отсутствии перспектив где бы то ни было и заставить преклоняться перед паном, нужно манипулировать аккуратнее 😁
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6506 раз.
- Подякували: 21700 раз.
-
-
Профіль
-
-
135
82
38
2
Додано: Пон 08 гру, 2025 17:25
2587715 написав: BIGor написав:Загалом найманий працівник в більш багатих країнах має більше грошей/прав аніж в нерозвинутих країнах 3-го світу. Тому і виникає еміграція.
Ні не має, навіть попри війну не має, в тому-то й справа - що кріпак навіть в Гамериці залишиться кріпаком. І пахати на ньому будуть як на ломовій кобилі все життя. Бо пани в Гамериці такі багаті саме тому що вміють вичавлювати з кріпаків все до останньої краплини, просто роблять це витонченіше ніж наші.
Ну Ви можете писати будь-які нісенітниці якщо хочете, ніхто не забороняє поширювати тут свою пропаганду кріпацтва в найкращій країні. Але мені в "поганій" Польщі зовсім ок, ще і працюю на "клятих імперіалістів" з США  Дуже дякую їм що вичавлюють мене так, що я приношу своїй сім'ї набагато більше ніж коли жив в Києві. ПС питання - чого я переїхав в пагану Польщу якщо в Україні набагато краще?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1490 раз.
- Подякували: 1896 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 08 гру, 2025 17:41
BIGor написав:Але мені в "поганій" Польщі зовсім ок, ще і працюю на "клятих імперіалістів" з США Дуже дякую їм що вичавлюють мене так, що я приношу своїй сім'ї набагато більше ніж коли жив в Києві. ПС питання - чого я переїхав в пагану Польщу якщо в Україні набагато краще?
Ну Київ - місто так собі - жити треба нижче 45 широти, щоб було хоча б 300 сонячних днів на рік, і бажано біля моря. Тому Польша теж пролітає
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2025 19:05
akurt написав: 2587715 написав:А тем временем турецкая лира впервые в истории стала дешевле украинской гривны
Епохальне повідомлення. Цікаво, як це впливає на життя пана 2587715, у якого не було і немає ні української гривні, ні турецької ліри?
За турецкую лиру сейчас дают 98 копеек, а скоро будут давать в морду)
-
2587715
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 08 гру, 2025 19:16
Прямо цитата одного з класиків російської літератури: "А на неделе хозяйка велела мне почистить селедку, а я начал с хвоста, а она взяла селедку и ейной мордой начала меня в харю тыкать..."
P.S. Всім миттєво записати епохальну новину номер 2: за 1 єгипетський фунт дають 88,5 копійки. З цим вже можна лягати спати.
P.P.S. Епохальна новина номер 3: за 1 угорський форінт дають 12,8 копійки. З цією епохальною новиною можна вже не тільки спати.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4088 раз.
- Подякували: 1520 раз.
-
-
Профіль
-
-
1