Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
В Испании это тоже есть, типа 2 года работаешь, 1 год отдыхаешь (пособие до 50% от предыдущей зп).
Если дом от родителей или уже выплачен, машина есть, то впринципе норм, можно жить. Ну это конечно про всяких продавцов/строителей и тд, которым впринципе пофиг где работать. На них всегда есть спрос, поэтому можно так перепрыгивать с одной работы на другую и отдыхать по году между ними. Для ИТ уже не так интересно.
Щодо еміграції, то тут звернулись до мене знайомі знайомих із дуже дивною проблемою: в їх сина в свідотстві місце народження Рубіжне (Луганська область) і тепер в Чехії їх сина не хочуть брати до школи, бо там якісь санкції. Тепер просять зареєструвати в Закарпатті, а для цього треба і маму зареєструвати.
Дюрі-бачі написав:Щодо еміграції, то тут звернулись до мене знайомі знайомих із дуже дивною проблемою: в їх сина в свідотстві місце народження Рубіжне (Луганська область) і тепер в Чехії їх сина не хочуть брати до школи, бо там якісь санкції. Тепер просять зареєструвати в Закарпатті, а для цього треба і маму зареєструвати.
flyman написав:Так чувак в відосів і говорить, що за пів рокуп зі сто інтерв"ю пройшов, без результат но. Хрюші ІБД займаються.
дивний пасивно-агресивний чувак, сама манера, "дая да маі трусьі, кніга, цертіфікати, 5звьоздгітхаб ... просто ринок такой", може в США так прийнято самопіаритися в такому стилі альфамахача, хз.
про відео, як на мене: подача не цікава, не інформативна, не смішна
місце проживання. Мене здивувало, що санкції ввели проти українців, а не москалів. В них свідоцтво про народження, паспорти батьків з тризубом, а не двоголовою куркою, а тут якісь санкції...
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Чет 29 січ, 2026 12:02, всього редагувалось 2 разів.
Після НР повна дупа. Ще трохи на расслабоні, почав прозвонюаати по оголошенням, через 40-50 хв після виходу вже все вигребено. Але косарь за ту штуку давати, якось дороговато.
місце проживання. Мене здивувало, що санкції ввели проти українців, а не москалів. В них свідоцтво про народження, паспорти батьків з тризубом, а не двоголовою куркою, а тут якісь санкції...
Вы наверное не попали на массовые баны от Payoneer, еще в 2014-2015 годах, когда банили всех с Крыма/Донецка/Луганска. Кидаешь им укр паспорт, новую прописку из Запорожья, а им пофиг, санкции и все. И месяц долбишься с суппортом, объясняешь что ты в том Луганске последний раз в 2000 был. Paypal вроде аналогично всех банил. Может еще какие-то сайты/платежки. Так что это не что-то новое.
slonomag та якось не стикався до 2022 в мене хіба родичі кума переїхали з Донецької області, але вони вже давно отримали мадярський паспорт і жодних санкцій не мають. В описаносму кейсі я допоміг, зареєстрував до мами в будинок в селі. Після цього пустили малого до школи. Просто не розумію чому санкції проти власників українських документів, а не москальських?
Цікава інформація. Мова йде не про місце народження, а про місце реєстрації. Де факто: 21 лютого 2022 року незалежність ЛНР було визнано росією. З 30 вересня 2022 року, за результатами референдуму, Луганська Народна Республіка увійшла до складу російської федерації. Столиця - місто Луганськ. Площа – 26 683 км², населення – 1,4 млн чол. Тому так… Реалії буття…