Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав: P.S. Киянам у вівторок стане також легше жити: від них буде новий народний депутат з прізвищем Карабута - він ще раніше став співзасновником і директором туристичної компанії ТОВ "Тропікана тревел". Також він очолював київську філію ТОВ "Компанія Мандри". Нарешті кияни почнуть жити як «білі люди»…
Ляха муха. Я у нього пару раз купував подорожі років 10 назад. Хто міг подумати, що у скромному офісі на 1му поверсі житлового будинку на Рейтерській сидить такий потужний чоловяга
Обратите внимание на написание заголовка к видео (на Ютубе). Дядя Миша потихоньку переходит на Мову? Он в союзе жил на рфии, его жена - киевлянка, но они уехали еще при союзе.
Обратите внимание на написание заголовка к видео (на Ютубе). Дядя Миша потихоньку переходит на Мову? Он в союзе жил на рфии, его жена - киевлянка, но они уехали еще при союзе.
Он иногда в речи вставляет украинские слова и даже фразы.
Цікавий підхід для оцінки рівня життя. Я перевірив цифри для США: збігається.
Як критерій я взяв рівень прибутку за підрахунками нашого українця по імені Влад Кравченко, який мешкає в штаті Іллінойс (для орієнтиру: в тому штаті місто Чикаго). Він робить повний підрахунок витрат на місяць та на рік. Треба мати чистими на рік 84 000$, або заробити з врахуванням податків 100 000$ на рік. (Vlad Kravchenko - його короткі дуже цікаві відео викладено на його сторінці в Фейсбук, я взяв відео за 05.01.26).
Серед самих цікавих витрат: - оренда квартири 1650$; - витрати на харчування родини з двох дорослих 800$. З повним списком витрат можна ознайомитися в його відео: досить цікаво, рекомендую.
Якщо погодитися з його цифрами, то приходимо до таких результатів: - заробіток чистими на рік 84000$; - робочих днів на рік (цікаве питання) - візьмемо цифру 250. - заробіток за один день: 84000/250=336$. - заробіток за 3 робочих дні: 336*3=1 008$.
Ну, іPhone 17 продається в США і дешевше… Наприклад, я купив собі в січні за 886$-230$ (Apple викупили в мене мій старий iPhone 13Pro)=656$.
Відео вище - цікавий погляд на економіку життя. Відео пізнавальне, якраз про еміграцію та заробітчанство.
Меня, как обычно, хватило только на пару минут видео, но табличку я посмотрел. В какой-то мере подобный индекс любого произвольно взятого товара уровень жизни отражает, но далеко не в полной мере. Сразу оговорюсь, что лидерство США по уровню жизни сомнений не вызывает, однако в плотных группах в середине списка возможны перестановки при серьезном подходе к анализу. Например, если добавить к данным из этой таблицы количество хлеба и количество мяса, которые можно купить за цену этого огрызка, индекс может заиграть новыми красками.
Если бы я захотел составить индекс уровня жизни, я бы составил минимальную потребительскую корзину для каждой страны с учетом структуры расходов, а потом сравнивал бы эту корзину со средней зарплатой. Такая сова натянулась бы на глобус значительно легче
Ну не определяется уровень жизни предметами роскоши! (Под предметами роскоши, в данном контексте, я подразумеваю вещи, в цене которых доплата за престижность превышает половину).