Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав: Ха-ха. Надо смотреть конкретно по городку. В Берген каунти входит 70 населенных пунктов. 235 на 70 населенных пунктов сможете разделить? чуть более 3-х на населенный пункт и ни в чем себе не отказывай. Оборжаться можно. В том городке школа 8/10, а в соседнем, ничем не худшем, кроме школы 3/10. А когда-то я бывал в Форт-Ли, то меня это вообще не привлекает. Так это сразу на выезде с Вашингтон-Бридж (Мост из Манхеттена в НДж, в простонародье Джоржик), там много компаний, там развитая инфраструктура, хайвей. А есть рядом городки, где контингент совсем аут и инфраструктура хреновая. Но тоже Берген каунти. Я когда говорю про Берген каунти про городки уровня Глен Рок, Риджвуд, про Френклин Лейкс (там есть ...даже не дом, а усадьба, за которую в год платят праперти такс ...125 тысяч долларов в год) даже не заикаюсь.
[/quote] знаю что дурной тон , тем не менее , звідки?[/quote]
Откуда дровишки? Понятия не имею. В США далеко не все получают те самые пресловутые 500 куе в год. Но таковые есть, хоть и немного. А есть такие, кто зарабатывает и больше. Я как-то приводил пример, что в частной клинике НЙ операционный анестезиолог имеет от 800 куе в год. У моих друзей есть знакомые, врачи-пульманологи. Там семейный годовой доход более 1млн. И это не считается сверхбогатством. Недавно где-то попалось, что сейчас действительно богатыми людьми, то есть, выше верхнего среднего класса, считаются люди с капиталом (не доходом) свыше 30 млн. Ну и не стоит забывать, что все-таки пока что в НЙ самое большое количество миллиардеров и миллионеров. А Берген каунти - это ближний пригород НЙ.
rjkz написав:В США далеко не все получают те самые пресловутые 500 куе в год. Но таковые есть, хоть и немного. А есть такие, кто зарабатывает и больше.
Головне це не давати читати декільком знавцям з форуму, бо коли я про це писав - і називав такі цифри - вони не вірили в такі - як ми бачимо - звичайні цифри. Ну і звісно: «далеко не все». Звісно «таковые есть»… Так і повинно бути.
2587715 написав:Зацикленность на обсуждении чужих доходов и капиталов выдает в вас бедного человека.
не обов'язково, можна вже бути й багатим, але в дитинстві чи молодості жити в бідній родині і буде +/- таке ж мислення. А емігранти з України в 90-і роки майже всі були бідні.
rjkz написав: Ха-ха. Надо смотреть конкретно по городку. В Берген каунти входит 70 населенных пунктов. 235 на 70 населенных пунктов сможете разделить? чуть более 3-х на населенный пункт и ни в чем себе не отказывай. Оборжаться можно. В том городке школа 8/10, а в соседнем, ничем не худшем, кроме школы 3/10. А когда-то я бывал в Форт-Ли, то меня это вообще не привлекает. Так это сразу на выезде с Вашингтон-Бридж (Мост из Манхеттена в НДж, в простонародье Джоржик), там много компаний, там развитая инфраструктура, хайвей. А есть рядом городки, где контингент совсем аут и инфраструктура хреновая. Но тоже Берген каунти. Я когда говорю про Берген каунти про городки уровня Глен Рок, Риджвуд, про Френклин Лейкс (там есть ...даже не дом, а усадьба, за которую в год платят праперти такс ...125 тысяч долларов в год) даже не заикаюсь.
знаю что дурной тон , тем не менее , звідки?[/quote]
Откуда дровишки? Понятия не имею. В США далеко не все получают те самые пресловутые 500 куе в год. Но таковые есть, хоть и немного. А есть такие, кто зарабатывает и больше. Я как-то приводил пример, что в частной клинике НЙ операционный анестезиолог имеет от 800 куе в год. У моих друзей есть знакомые, врачи-пульманологи. Там семейный годовой доход более 1млн. И это не считается сверхбогатством. Недавно где-то попалось, что сейчас действительно богатыми людьми, то есть, выше верхнего среднего класса, считаются люди с капиталом (не доходом) свыше 30 млн. Ну и не стоит забывать, что все-таки пока что в НЙ самое большое количество миллиардеров и миллионеров. А Берген каунти - это ближний пригород НЙ.[/quote]
КРУТО !! вероятно и расходы были/есть ?
п.п.с. вот живём мы в своём доме , какая мне разница сколько он стоит, миллион баксиков или 100 $
Востаннє редагувалось Vadim_ в Суб 14 лют, 2026 11:31, всього редагувалось 1 раз.
Я вже наводив реальні цифри: зарплатні лікаря в США в залежності від спеціальності складає 320 000 … 380 000$ на рік. Частково це пояснюється тим, що шлях до посади лікаря неймовірно довгий: - медичний університет, в якому термін навчання більший за звичайний; - потім мінімум 3 стажування по 1 місяцю в різних клініках по країні (ще й спробуй добитися, щоби клініка тебе прийняла). Проживання той місяць та переїзд за власний рахунок; - потім мінімум 4 роки роботи в якості того, що у нас називають «ординатура» на зарплатні досить малій - орієнтовно 65 000…70 000$ на рік; - ще 1 рік роботи - точку назву не памʼятаю. Тільки після цього - «на вільні хліба» з вільним вибором місця роботи. Ось після всього цього намагаються «відбити» всі витрати та нерви.
Передостанній пункт досить небезпечний: два місяці тому - мені розказали наші українці - медики - несподівано без пояснень причин звільнили жінку - досить кваліфікованого медика, яка переїхала з Індії - має стаж роботи лікарем (!) 20 років. Нікому нічого не пояснили. Зараз ніби то є подробиці: під час роботи з головним лікарем вона відмовилася виконати якесь призначення головного лікаря для пацієнта. Типу «це зайве». Звільнена була в той же день без пояснень. Тому, якщо вже дійшли до «вільних хлібів», то цініять свою роботу дорого. І вже нікуди не поспішать…
Востаннє редагувалось akurt в Суб 14 лют, 2026 15:50, всього редагувалось 1 раз.
Чувак до успіху йде, скирдуючи по 3-4 кує /міс Доставка На оренді кімнати економить 1, 5кує/міс. Машина обладнана екофлоу з електро плиткою та мініхолодосом.
«Собственная методика складывания одеяла» - це звучить гордо! Дякую пане Bolt за несподівано цікаве відео на тему гілки: - показує, що всі в наш час живуть важко, ну реально. - порушує правила: не можна перебувати на зарядках електромобіля поверх часу зарядки; - реальний збоченець - ми тут вже обговорювали: купив собі крім Тесла, ще й iPhone 17. Ну прямо як я. Просто на сайті Apple замовив - і надіслали прямо в ту квартиру, де я жив грудень/ січень в США. - життя в легковику гарне, якщо тобі 20-25 років: я сам так жив - і не тільки жива салоні свого авто - в середині авто під час візиту з «веселою компанією» на Азовське море. На практиці люди купують «будинок на колесах» - мандрують, працюють, приймають на консультацію дівчат. Знаю таких в США. - під час перебування в США неодноразово їздив сам за кермом Tesla. Якщо врахувати, що я їздив за кермом багатьох автівок - від Запоржця до ГАЗ-66, то мене не здивуєш: хоч до BMW хоч до Тесла або до «пшикалки» типу Шевроле Spark - звикаєш за 1/2 дня. Зараз я їжджу по Франції на дуже дуже нескромному авто, іноді видко припаркуатися, і радію. Того хлопця розумію. Я за кермом власного авто з 22 років - і не розумію взагалі, як можна жити без авто. Тому того хлопця розумію. Молодець. - те, що він показує на 07:45, ну мабуть. Ну можна так жити і не тільки в США, будь де. Ну майже будь де, бо я не памʼятаю, щоби в Україні були безкоштовні туалети чи рукомийник. Колись - декілька десятків років тому - вважалося, що радянська людина дійсно може забажати пісяти чи какати. Тому були туалети. Але то було давно… ну і знову, коли ти ведеш такий прикольний спосіб життя та миєш руки: ну молодець, можна пишатися! Стій в позі «Зю» в суспільному туалеті. І то молодець! - на 08:18 витирає обличчя вологою серветкою та розказує, як він варить каву.
Ну далі я не дивився, в мене нервів не вистачило. Бо я маю в хаті 3 різних кавоварки та каву заварю зранку в залежності від настрою після того, як прокинувся. Ну і збоченець номер 2: каву пʼє без кофеїну.
Ой, десь ми читали про це: гумова жінка, ну гумовий чоловік, чи його частини, страпони, фальшиві гроші, презерватив з дірками… «Димить балку будем…» Ні, ребʼята-демократи, якщо ви думали, що «приколісти» існують в одному відомому нам всім обличчі, то ні. Таких, як він є і на інших планетах… Пан Bolt - розважили реально.
Дуже класне відео: ЛЮДИНА ПОПАЛА В США ВИПАДКОВО І НЕ ЗНАЄ, НАВІЩО.