Мне стало очень интересно, что за опция?
Покупка выглядит дороговатой относительно дохода.
|
|
В Накладній написано PPSA 206,17 СAD.
Можливо ось цей сервіс: Я не питав, що то воно таке. Автівка Hybrid Plug-Inn Ultimate AWD. Хлопець не одружений - перша в житті автівка - я гадаю правильно зробив, що саме таку взяв. Ще рік тому витрати такі в нього були: - оренда квартира в центрі міста 1700. Кімнату не захотів орендувати щоби зекономити - повноцінна квартира. - харчі 600... - транспорт (!!!!!!!!) 200. Казав, що повинно лишатися в місяць 1000 - але десь "крізь пальці" та 1000 проходить. Гадаю вже міцно став на ноги, 1000 вже "крізь пальці" не проходить, а 200 увійшли в ті 800... Востаннє редагувалось akurt в Нед 15 лют, 2026 12:00, всього редагувалось 1 раз.
А ви подивіться те кіно: ніякий він не балуваний.
Нічого він НЕ скирдує. То все жарт. Судячи з відео: ледар. Спить в автівці та прикривається від життя простирадлом. Зарплатня як пише 50 000 доларів на рік - то копійки в США. Взагалі - росіянин - торгував на ринку квітами: Зараз заробляє від Doordash - то для тих, хто на дні життя. Не думаю, що там на щось треба рівнятися.. Востаннє редагувалось akurt в Нед 15 лют, 2026 12:11, всього редагувалось 1 раз.
Вам від мене 12 балів з 12-ти можливих! Супер! Вірно! Я сам не можу зрозуміти, навіщо це знайшов пан Bolt. Одне пояснення: для жарту, він же написав, що той легінь "скирдує по 5 000 доларів на місяць!" Ото такі 5000 на місяць... Той легень в Інстаграм пише, що ледве на каву вистачає між замовленнями... "Між замовленнями"... akurt
Транспорт 200 щомісячно - це суттєво. У Німеччині є доволі непоганий варіант Deutschland-Ticket. Коштує зараз, після підвищення, 63 євро щомісячно. Всі види міського транспорту (крім таксі), а також усі регіональні потяги по країні. Для порівняння, звичайний одноразовий 2-х годинний білет громадським транспортом у Берліні - 4,0 євро. Колись, коли німецький громадський транспорт буде працювати згідно розкладу, Deutschland-Ticket взагалі може бути у деяких ситуаціях альтернативою власного авто В Канаді тим українцям, хто заїхав за програмою CUAET, є можливість отримати квиток на транспорт із знижкою в 75%. Умови отримання я не знаю. Але племінниця сказала , що реально в місті Едмонтон (Альберта) їздять майже безкоштовно.
Як я зрозумів, цей легінь його не отримує, бо досить високу зарплатню має. Крім того, він спеціально зняв квартиру буквально за рогом вулиці, де є його офіс. Ну а в голові сиділа мрія мати позашляховик: він був у відпустці в Анталії у вересні то взяв на прокат саме SUV і катався цілий місяць по Туреччині. Наздогнав пропущене раніше… Поки що я бачу один недолік: ніяк не одружиться. Еміграція, заробітчанство
В рекомендованные на Ютубе такую хрень суёт.
Та він вже "одружився". На автівці. 5 днів на тиждень ходить пішки, а на вихідних сідає в "жип", пестить шкіру керма та оргазмує від досягнутого успіху
|
|