Питання в чому було? Приїхала до дочки у Францію, заболіло вухо. У вас питання за страховки чи вухо лікувать?
Ось Otipax продадуть в аптеці без рецепту, максимум аптекарша спитає для чого і чи знає вона як лікувать.
У дочки в аптечці поритись.
Якщо вухо і далі болить- консультація онлайн українського лікаря.
Стосовно страховок, вона приїхала по безвізу і залишатись не збирається? Це медична страховка для туристів, точно знаю таку страховку оформлювала страхова Dr-Walter. Але це не 43 гривні.
Якщо на довгий термін, я купляв у Axa, не Україна.
Ліки теж цікаве питання, бо їх так просто не всюди продадуть.
Мій досвід.
Турція, продадуть шо завгодно, ціни приблизно як в Україні, але якість так собі, гірша, ніж в українських, склад аналогічний.
Італія, в аптеці продали знеболюючий препарат, аптекарша запитала чи є у мене рецепт, рецепту у мене не було, я так зрозумів шо без рецепту ліки дорожчі. Якість ліків краща, ніж в Україні, не кажучи вже за Турцію.
Німеччина, на вокзалі у неділю працювала аптека, на питання аптекарши чи є у мене рецепт, рецепту знов таки у мене не було, вона сказала шо може виписать мені рецепт, вартість 5 ойро. Шось ще питала для чого саме і шо саме мене турбує. Також в Німеччині можна шось придбать у мережі магазинів DM, але це таке... берзецептурні препарати. Якість ліків в Німеччині вища, ніж в Італії.