|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 19 лют, 2026 22:06
вумний дядько просік ще раніше за rjkz
-
flyman
-
-
- Подякував: 1628 раз.
- Подякували: 2877 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 20 лют, 2026 07:18
flyman
Шота скучно он рассказывает. 12 минут на скорости Х2 осилил. Ну у меня есть знакомый водитель почти школьного автобуса. Вышел на пенсию в 77, не ушел-бы если-бы его жена тяжело не заболела (ее не стало прошлым летом). Ему никто тех 77 не давал. Бодрый, активный. Еще и в пятницу и субботу каждую неделю водки любит тяпнуть. Но никогда в воскресенье или в будний день.Такая привычка, потому что с понедельника на работу. Я не знаю почему они тут хотят работать допоздна. Мой бывший лендлорд в 70 лет на пенсию вышел и жаловался что скучно. Работал не ради денег - и сбережений достаточно и пенсиии и Сошиал секьюрити и от юниона и квартиры в аренде. У него дети почти мои сверстники, обеспечены еше лучше, все таки приехали в СЩА в школьном возрасте и тут уже образование получили и с лангуаге нет проблем. Да, так вот, лендлорд, говорит, что пока работал чувствовал себя отлично, в тонусе, а как на пенсию вышел - то то начинает болеть, то это прихватит. Расслабился и организм начинает сдавать. Хотя крепкий дядька, шобонбылздоров. Я за то, чтобы тратить свое время на то, что хочется, а не на то, что можется, но кто знает как оно будет. Время сейчас труднопрогнозируемое. Может через 3-4 года как Ямпольский вещает, 99% жителей Земли будут безработные. Так надо работать пока еще есть та работа.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8850 раз.
- Подякували: 5596 раз.
-
-
Профіль
-
-
14
9
7
Додано: П'ят 20 лют, 2026 08:28
rjkz написав:flyman Шота скучно он рассказывает. 12 минут на скорости Х2 осилил. Ну у меня есть знакомый водитель почти школьного автобуса. Вышел на пенсию в 77, не ушел-бы если-бы его жена тяжело не заболела (ее не стало прошлым летом). Ему никто тех 77 не давал. Бодрый, активный. Еще и в пятницу и субботу каждую неделю водки любит тяпнуть. Но никогда в воскресенье или в будний день.Такая привычка, потому что с понедельника на работу. Я не знаю почему они тут хотят работать допоздна. Мой бывший лендлорд в 70 лет на пенсию вышел и жаловался что скучно. Работал не ради денег - и сбережений достаточно и пенсиии и Сошиал секьюрити и от юниона и квартиры в аренде. У него дети почти мои сверстники, обеспечены еше лучше, все таки приехали в СЩА в школьном возрасте и тут уже образование получили и с лангуаге нет проблем. Да, так вот, лендлорд, говорит, что пока работал чувствовал себя отлично, в тонусе, а как на пенсию вышел - то то начинает болеть, то это прихватит. Расслабился и организм начинает сдавать.Хотя крепкий дядька, шобонбылздоров. Я за то, чтобы тратить свое время на то, что хочется, а не на то, что можется, но кто знает как оно будет. Время сейчас труднопрогнозируемое. Может через 3-4 года как Ямпольский вещает, 99% жителей Земли будут безработные. Так надо работать пока еще есть та работа.
есть такое 
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 649 раз.
- Подякували: 532 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 20 лют, 2026 08:49
akurt написав: prodigy написав: akurt написав:Виходить, що ціни співрозмірні з канадськими.
Вибачте, але в Калгарі 8 місяців зима, взагалі не розумію, тих, хто емігрує до Канади  розумію, коли в Каліфорнію
Ну правда, так і є. Але якось же живуть 42 000 000+ населення. Мені в 2023 році - червень був - прямо повезло: я був саме в Калгарі 2 тижня, дуже багато мандрував (авто SUV напрокат по 26$ за добу) і в горах, і в безкрайніх ланах, де фермерам свого часу роздавали гектари землі по 1$ за гектар, то погода була відмінна і навіть спекотна: з кондиціонером в авто їздив. Мої приятелі наслухалися від мене чудових розповідей про гори та національні парки - та приїхали через тиждень після мене (десь 20 червня), то попали на холоди суттєві та зливи. А так да: в тій же провінції - це Альберта - мешкає родина племінниці то там зараз МІНУС 21 (!). Ну що ж: кожен собі клімат в наші буремні часи обирає сам.В Каліфорнії зараз в гостях у дочки приятелі: вчора в Сан Францисько було всього +3. От і вгадай, де краще жити… в Сан Діэго-там ніколи не буває зими, нормальна вологість не як Панамі чи Стнгапурі) 10 місяців на рік комфортна температура +20+27С для мене не так важлива температура (тільки не сильні морози, бо у нас вологість додає 12с, тобто коли були морози -12, то по відчуттям це -24С) +4С і сонечко як сьогодні в Одесі теж гарно, вчора взагалі був найкрасивіший день -яскраве сонце, дерева ще в льоді після льодяного дощу і сніг-все виблискує в проміннях, така красота (камера не передає) стосовно подорожей в Канаду, США чи Австралію-дуже цікаво як і ви проїхати за кермом і все побачити на власні очі, але жити я буду тільки в Україні вчора з товаришем з Сан Дієго обговорювали подорожі і локації : Японія, Південна Корея, великі міста :Нью Йорк, Сиєтл, Ванкувер тощо. Все дуже чудово для подорожей окрім (Індії, Африки-де я работав 15 років, і країн с екваторіальним климатом чи близьким до екватору, типу Вьетнам, Тайланд.
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3394 раз.
- Подякували: 3362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 08:53
rjkz написав:flyman Шота скучно он рассказывает. 12 минут на скорости Х2 осилил. Ну у меня есть знакомый водитель почти школьного автобуса. Вышел на пенсию в 77, не ушел-бы если-бы его жена тяжело не заболела (ее не стало прошлым летом). Ему никто тех 77 не давал. Бодрый, активный. Еще и в пятницу и субботу каждую неделю водки любит тяпнуть. Но никогда в воскресенье или в будний день.Такая привычка, потому что с понедельника на работу. Я не знаю почему они тут хотят работать допоздна. Мой бывший лендлорд в 70 лет на пенсию вышел и жаловался что скучно. Работал не ради денег - и сбережений достаточно и пенсиии и Сошиал секьюрити и от юниона и квартиры в аренде. У него дети почти мои сверстники, обеспечены еше лучше, все таки приехали в СЩА в школьном возрасте и тут уже образование получили и с лангуаге нет проблем. Да, так вот, лендлорд, говорит, что пока работал чувствовал себя отлично, в тонусе, а как на пенсию вышел - то то начинает болеть, то это прихватит. Расслабился и организм начинает сдавать. Хотя крепкий дядька, шобонбылздоров. Я за то, чтобы тратить свое время на то, что хочется, а не на то, что можется, но кто знает как оно будет. Время сейчас труднопрогнозируемое. Может через 3-4 года как Ямпольский вещает, 99% жителей Земли будут безработные. Так надо работать пока еще есть та работа.
пригадайте фільм СТАЖЕР(The Intern) (2015) з Робертом де Ніро для мене зараз важливий час, 29 років провів на судах, де навіть капітаном я часто не був володарем часу (дуже короткі стоянки в портах-від 7 до 15 годин), якось пішли зі стармехом в місто Leixoes (15км від Порто), пройшли пішки 3км до місцевого парку-там пенсіонери грали в шахи (кажу дивись як в Одесі на Соборке), дзвонить агент і каже: стивідори закінчать через годину, я вже на судні(треба підписати документи), лоцман через 1,5години, давайте швиденько повертайтеся, тому побігли підтюпцем назад може і цікаво було б працювати у молодіжному колективі, але не готовий бути на прив'язі 8 годин, а на 3 години в день мене ніхто не найме тому для мене поїхати поміняти валюту, потім рознести гроші в банки на депо, чи купити ОВДП-це моя праця останні 25 років(окрім моря)
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3394 раз.
- Подякували: 3362 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 20 лют, 2026 10:49
flyman написав:вумний дядько просік ще раніше за rjkz
Можна бути здивованими тому, чому з мільйонів відосиків пан Флайман виклав саме це відео. Можна навіть дивитися його не уважно - наприклад на швидкості х2. А можна - слухаючи УВАЖНО про дітей, про онуків, про роботу спробувати розгадати цю фразу: « вумний дядько просік ще раніше за rjkz» - і тоді зрозуміти, що головне сказано, починаючи з останньої - 29-оі хвилини. Тоді багато чого «стає на свої місця».
-
akurt
-
-
- Подякував: 4179 раз.
- Подякували: 1539 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 20 лют, 2026 11:33
вот куда надо ехать
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2538 раз.
- Подякували: 3521 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: П'ят 20 лют, 2026 12:12
rjkz написав:Может через 3-4 года как Ямпольский вещает, 99% жителей Земли будут безработные.
Голодні бунти? "Хліба і видовищ?"
-
Frant
-
-
- Подякував: 1798 раз.
- Подякували: 2586 раз.
-
-
Профіль
-
-