|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 21 лют, 2026 13:44
BeneFuckTor написав:навіть медсестра в лікарні заробляє від 8к, про що там далі балакать. Ото вам і ойті, ото вам і думайте як правильно обрати професію. Але таку професію не кожні батьки можуть потянуть, далеко не кожні. Доречі слово 'обирати' якось не притаманне даному випадку, може - до чого душа лежить. Вісті з турції, що це там за холодрига, люди в куртках ходять, я щось по дописах тутешніх думав там завжди можна купатись))
Навчання в Польщі ж безкоштовне, чи я помиляюсь?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1496 раз.
- Подякували: 1906 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Суб 21 лют, 2026 13:56
Vadim_ написав: Hotab написав: Vadim_ написав:[ де знаёметесь і як?
В тіндері, вадос Унікальний наш алковадік. Як пише українською, то раскладка клави російська, як пише російською - у нього українські букви всюди в тексті, апострофи . З крапочками «і» і тд . Це вже відмирання мозку, чи ще ні?
а пан холява твой родной брат или лечились долго вместе на одной дурке ?
Чи. Так що у тебе алковадік не виходить? Ти ж постійно чіплявся до людей з їх помилками типу зайвої букви , одрук… А сам пишеш наче тобі барабашов сів на обличчя і тримав тебе в гіпоксії годину до відмирання цілих областей кори головного мозку.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 405 раз.
- Подякували: 2575 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
7
4
Додано: Суб 21 лют, 2026 14:43
BIGor написав:Навчання в Польщі ж безкоштовне, чи я помиляюсь?
Навчання в Польщі безкоштовне, якщо знаєш дуже добре польську мову. Іноземці навчаються англійською за символічною ціною - можливо ціни не цього року - в 3000… максимум 7200€ на рік. Гуртожиток орієнтовно 100€ на місяць.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4182 раз.
- Подякували: 1541 раз.
-
-
Профіль
-
-
2