Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3197319831993200
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 15:00

Щасливі люди: в Камбоджу зібралися.
Цікава країна: менше року в ній працює син мого товариша та колеги по роботі.
Не буду говорити яка посада, але це посада представника всесвітньовідомої міжнародної організації.
За посадою: персональне авто з персональним водієм (йому за статусом не дозволено керувати автівкою), службове дуже велике житло, персонал.
Закінчив в Києві «Могилянку», а потім університет в Філадельфії.
akurt

Подякував: 4194 раз.
Подякували: 1548 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 15:16

akurt написав:Щасливі люди: в Камбоджу зібралися.
Не буду говорити яка посада, але це посада представника всесвітньовідомої міжнародної організації.
За посадою: персональне авто з персональним водієм (йому за статусом не дозволено керувати автівкою), службове дуже велике житло, персонал.

Самого главного не написали. Ему хватает $10 в неделю на еду или персонал тоже приходится кормить? 😁
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6520 раз.
Подякували: 21744 раз.

Профіль

136
84
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 16:08

[
  Сибарит написав:Самого главного не написали. Ему хватает $10 в неделю на еду или персонал тоже приходится кормить? 😁

Хі-хі. Я звісно не міг питати про його зарплатню.
Але людина пройшла досить правильною дорогою:
- університет в Україні.
- магістратура в Україні.
- докторантура в США.
- робота в Вашингтоні.
- призначення повноважним представником в Азії.
- одружився на дівчині з Україна, виховує сина.
Все як має бути…
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 06 бер, 2026 18:43, всього редагувалось 6 разів.
akurt

Подякував: 4194 раз.
Подякували: 1548 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 19:57

akurt написав:1 літр, А98 - 1,87€ за 1 літр. Така сама ціна була і на ДП. Заправився А98. Ціна якщо і підвищилася, то десь на 10 євро центів за 1 літр. А ось АЗС від ТЦ Carrefour здивувала: 1,99€ за 1 літр.

Дивлячись в якому саме районі
Carrefour Contact
400 Castete, 31420 Aurignac, France
SP98E5 - 1.759
Gasole B7 - 1.609
Як правило, на таких АЗС нема персоналу, зазвичай на колонці потрібно картку сунуть в картоприймач, ввести пін, усілякі безконтакти не працюють.
Water

Подякував: 69 раз.
Подякували: 264 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 бер, 2026 20:10

Сибарит написав:
  akurt написав:Щасливі люди: в Камбоджу зібралися.

Самого главного не написали. Ему хватает $10 в неделю на еду или персонал тоже приходится кормить? 😁

На диво такі локації (з такою ціною поїсти ) існують. Щоправда якість сумнівна.
Сьогодні прилетіли в аеропорт FQNP (Nampula) , Мозамбік. Місто невелике, але і не село абсолютно.
Пристойний (навіть з претензією на престижність) готель MILENIO https://www.booking.com/Share-Iplh9u

Є басейн непоганий.
Ну перевіряти ресторан готелю сенсу нема, все звичне, за 10 дол буде якась порція пасти з куркою і салат, напій треба доплатити .

Стало цікаво стріт -фуд. 100 метрів від готелю, типова вулична їжа: приміщення що виходить на дорогу, всередині кілька столиків, готовлять на місці.
Мене не зрозуміли (вони ледве знають англ, я не знаю португес) , і помилково вони зробили 2 порції (на винос).

Зображення

Скажу зразу , це не дуже смачно (так собі), однозначно не «здорово», але просто в якості орієнтира. Оці дві порції вийшло 5 баксів.
Мабуть ніде я не бачив у світі таких цін.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2587 раз.

Профіль

6
7
4
  #<1 ... 3197319831993200
Форум:
+ Додати
    тему