Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Можливо. Я не питав точно, по якій Програмі він подається, але він чекав саме терміну роботи двох років саме на стабільній посаді після магістратури канадського університету.
х х х
Мені трохи шкода найбільшого за кількістю повідомлень - на 95% більше, ніж дурнуватих, на цьому форумі. Він проГавив все своє життя в дурнуватій спробі потрапити в Книгу рекордів Гіннеса за віликою кількістю безсмістовних повідомлень - і що саме цікаве і весь час з роботою на Московію, де пише виключно вишикуваною російською мовою (дивно для ур**/женця Тернополя), а тільки на цьому форумі - спаплюженою перекаааерканою українською). Я чесна людина. Я ще в 2018-2020 роках закликав його не робити дурниць в житті - «схаменуйтеся». Він не слухав, що є позитивом для всіх учасників форуму. Тому що всі можуть бачити, до чого може приводити дурня в голові. Якщо би тоді послухав мене, то сьогодні би приймав участь в традиційному пікніку української діаспори в Анталії:
Це пікнік, який організувала наша діаспора, на одному з пляжів Анталії. Пишаюся: я зараз мешкаю на відстані в 3400 км від пікніка, але я був головним організатором його.
Дорого і не обачно! Не читав він Флаймана як на дівчатах економити. Флайман, у вас сьогодні мясо було? Чи тільки по яйцям? На наступних вихідних зможе Флайман відʼїстися. Головне не попадися на кладовищі. А то будуть жадібність викочувати яйцями: від пʼяток до підборіддя.
Какойто ті реально обиженній, у всіх буває по різному , сходить на паперть а ти за ним и шо? там чорної ікри не подають але хліба дадуть, усе бува у житті
Дорого і не обачно! Не читав він Флаймана як на дівчатах економити. Флайман, у вас сьогодні мясо було? Чи тільки по яйцям? На наступних вихідних зможе Флайман відʼїстися. Головне не попадися на кладовищі. А то будуть жадібність викочувати яйцями: від пʼяток до підборіддя.
по моему дружину потрібно обирати не крашанками а почуттями
Vadim_ написав:Какойто ті реально обиженній, у всіх буває по різному , сходить на паперть а ти за ним и шо? там чорної ікри не подають але хліба дадуть, усе бува у житті
Насолоджуйтеся вимовою фахівця з нерухомості Києва, який там ніколи не був і який там ніколи нічого не купував, бо є мешканцем славетного Дніпра. Радує нас на гілці про Еміграцію та заробітчанство, до якої ніколи не мав ніякого відношення ні до еміграції, ні до заробітчанства.
барабашов написав:Пан Пуйтшественник по ЕС,как вы отметили сегодняшний юбилей космонавтики? И почему вы не приняли участие в его праздновании в солнечном Кемере?
барабашов написав:Пан Пуйтшественник по ЕС,как вы отметили сегодняшний юбилей космонавтики? И почему вы не приняли участие в его праздновании в солнечном Кемере?
Какое то сплошное засилье ШИ
барабашов , я не про Вас
Правильно, буква «И» до Барабашова жодного стосунку не має.
У дні Песаху не варто задавати дурні запитання. Як говорив один єврейський автор коротких мініатюр - «гариков» - «Евреи - умные люди. Но если еврей - идиот - это катастрофа».
Якщо мова про Кемер, то для тугоголового невдалого «обменшика» гнидника на проспекті Свободи в Дніпрі на дворівневу квартиру в Києві на Оболонській набережній доповідаю: я не мешкаю в Туреччині з середини липня 2024 року, а в Кемері був за останні 10 років один або 2 рази. Тому читай Талмуд: там про пришелепкуватих все вірно написано. Пікнік був не на захід від Анталії - в бік Кемеру, а на схід - на пляжі “Lara”. Тобі там ніколи в житті не бути та ніколи в житті не їсти Паски, які спекли наші жінки.
Тому сховайся в середині синагоги та не позорся.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 12 кві, 2026 16:30, всього редагувалось 1 раз.
У дні Песаху не варто задавати дурні запитання. Як говорив один єврейський автор коротких мініатюр - «гариков» «Евреи - умные люди. Но если еврей - идиот - это катастрофа».
Якщо мова про Кемер, то для тугоголового невдалого «обменшика» гнидника на проспекті Свободи в Дніпрі на дворівневу квартиру в Кидаі на Оболонсикій набережній доповідаю: я не мешкаю в Туреччині з середини липня 2024 року, а в Кемері був за останні 10 років один або 2 рази. Тому читай Талмуд: там про пришелепкуватиз все вірно написано.