Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 3285328632873288
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 17:51

Це правильні слова:
  Bolt написав:Або якщо вже запустив маршрут то з нього не виходити.

Але реально буває, що повернув не там або випадково вийшов з режиму.
В наші часи інтернет можна знайти будь-де.
Можна зайти в готель по дорозі та попросити на рецепції підʼєднати.
Можна зайти на будь-яку станцію СТО (я так робив в Сербії).
В Румунії безкоштовний інтернет практично на всіх АЗС.
В Болгарії безкоштовний інтернет на АЗС від “ОМV” (біло-зеленого кольору).
akurt

Подякував: 4302 раз.
Подякували: 1558 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 18:20

akurt написав:Це правильні слова:
  Bolt написав:Або якщо вже запустив маршрут то з нього не виходити.

Але реально буває, що повернув не там або випадково вийшов з режиму.
В наші часи інтернет можна знайти будь-де.
Можна зайти в готель по дорозі та попросити на рецепції підʼєднати.
Можна зайти на будь-яку станцію СТО (я так робив в Сербії).
В Румунії безкоштовний інтернет практично на всіх АЗС.
В Болгарії безкоштовний інтернет на АЗС від “ОМV” (біло-зеленого кольору).

Я тоді в Сату-Маре заїхав в ТЦ і, перезапустив від їхнього Вайфаю.Аое Нафіга такі оффлайн карты тоді? ! Та зрештою всю дорогу, я напам"ять знаю, там тільки один геморний кусок по сербським іпеням від Вршаца до Смедерева. Ще майже вночі, що в один бік, що в інший проїжджажться.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 305 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 18:32

муха: видклиена ситкивка...

flyman написав:
  M-Audio написав:
  Vadim_ написав:Коля,

Извиняюсь , но так и не услышал мнение/ответ в чём преимущество потраченных баксов на аренду а не покупку своего?платить до смерти , чем?
Чем будут платить за аренду когда нету работы или возраст ?

Даже странно, что после всех объяснений опять нужно дополнительно объяснять.
Неужели до сих пор не очевидно, что
а) из потраченных баксов на покупку своего (если в ипотеку) в "своё" превращается процентов 20 в первые 10-15 лет, а остальное - та же аренда, только получатель денег отличается;
б) оно "своё" только в части ответственности за якобы "свою" собственность, а прав иногда даже меньше, чем в аренде;
в) на старости лет лучше иметь капитал для оплаты аренды, чем ветшающий и требующий постоянной заботы домик. Капитал будет приносить доход даже на старости лет, а домик будет только тянуть расходы.

Класика. Кіосакі: бідний тато

Класика. муха: видклиена ситкивка
Прохожий

Подякував: 939 раз.
Подякували: 1466 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 18:37

Bolt

потім різними іпенями типа Боснії і Герцеговини

Ох, про цю країну моторошні спогади.. Завели мене туди навігатори (теж підкачаними офлайн-картами в Гуглі ) спочатку в Сараєво , а потім треба ж на Тіват. Інет відпав після перетину кордону Хорватія - БіГ, бо остання раптом я дізнався не входить в пакет роумінгу «як вдома» . В Сараєво на АЗС підкачнув карти/затори/ремонти і близько опівночі поліз в гори. Гарно там , нічого не скажеш , але коли мене в дикому місці біля гірської річки зморив сон, промелькнула думка «оце ти заліз.. і ніхто не знає де ти.. не дай бог що».. Поспав під дзюрчання струмочка (на щастя рефлекси уві сні не спрацювали) пару годин і далі до корону з ЧГ
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2604 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Вів 28 кві, 2026 19:36

Hotab написав:Bolt

потім різними іпенями типа Боснії і Герцеговини

Ох, про цю країну моторошні спогади.. Завели мене туди навігатори (теж підкачаними офлайн-картами в Гуглі ) спочатку в Сараєво , а потім треба ж на Тіват. Інет відпав після перетину кордону Хорватія - БіГ, бо остання раптом я дізнався не входить в пакет роумінгу «як вдома» . В Сараєво на АЗС підкачнув карти/затори/ремонти і близько опівночі поліз в гори. Гарно там , нічого не скажеш , але коли мене в дикому місці біля гірської річки зморив сон, промелькнула думка «оце ти заліз.. і ніхто не знає де ти.. не дай бог що».. Поспав під дзюрчання струмочка (на щастя рефлекси уві сні не спрацювали) пару годин і далі до корону з ЧГ

Тоді заїхали з Хорватії, через кілометра 2 від кордон ПП закінчився автобан, спочатку були більш менш дороги, по ім кілометрів 30 така вузька, що треба було з"їжджатмна узбіча щоб с фурою роз" їхати ь, ну чя по дорозі був якись сербський анклав, га в"їзд і ще поліцаї документи перевіряли.
Зараз хочаб Хорватія побудувала міст і можна то все обїжджатм.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 305 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 3285328632873288
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей