|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 08 тра, 2026 06:01
Frant написав:Пан Акурт наїзжає на всіх, хто розумний і пише за суттю. Чому, пане Акурт???
ШІ з понтами
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 664 раз.
- Подякували: 538 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 06:45
akurt написав:Я дуже радий, що саме ви, якого ми знаємо як досвідченого будівельника, зробили такий цікавий аналіз. Приємно, що ви ретельно проаналізували практично кожен крок, виявили місця, де треба було зробити по-іншому. Ех, якби так само - та про новобудови в Києві, Дніпрі, Харкові та Львові… Мені по дорозі додому у Львові зручно було їхати по вулиці «Трускавецька», де будували велетенський і зовні (!) шикарний ЖК. Я весь час дивився на його коробку та стіни - на етапі будівництва - і думав, що щасливі мешканці/власники/інвестори ніколи не дізнаються, з якого лайна це зліплено криворукими… все замаскували зовнішнім оздобленням… Можливо, Вам буде цікавим такий факт: це жахливий напад на гуртожиток університету в одному обласному центрі. Будівля середини ХХ сторіччя здається повністю зруйнована. Але пройшло в пресі непоміченим також руйнування будинка навпроти (фізику нікуди не дінеш) - там сучасна багатоповерхівка, здається 14 поверхів. Мені про це написав мій приятель - реальний діючий будівельник і один із найвідоміших на сьогодні в Україні спеціалістів. Так ось він мені написав такі слова: «Через проспект высотка в стекле. Сэкономили на стройматериалах в свое время. И без свай… С остеклением перемудрили. Сильно сэкономили». Як по-вашому: «дендрофекальная технология» или нет? І чи може взагалі це бути в Україні, бо як відомо, «дупорукі» і дебільні будівельники творять криворуке зло для людей тільки за її межами?
Разбираться нужно в каждом конкретном случае. Кроме строений укогруп других откровенных халтурщиков,особенно в области несущих конструкций в Киеве не знаю,да и его спасало то,что нормы несовершенны и при неразрезных схемах ( а других практически нет) спасает перераспределение нагрузок которые видел при реконструкции завода Генератор построенного 60 лет назад на Новоконстантиновской ( это муж Камалии Моххамад Заур тогда вкладывал деньги от проданного в Донецке метзавода в Киевскую недвигу). Когда решили делать паркинг и раскопали столбчатые фундаменты одна колонна в основании стакана оказалась вообще без бетона и уже тогда обратили внимание на просевшее в этом месте перекрытие. А воровать намного эффективнее и,главное,незаметнее можно на вентфасадах, гидроизоляции и прочих работах. Что такое " перемудрили с остеклением" не понимаю, они что делали не проекту или без авторского и технадзора? А сваи это вообще из области фантастики. Там что, можно так нарушить проект или их не было и это его личное мнение о квалификации проектанта?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 851 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:03
Vadim_ написав: Frant написав:Пан Акурт наїзжає на всіх, хто розумний і пише за суттю. Чому, пане Акурт???
ШІ з понтами
ПН (природне невігластво) зі стаканом . Здогадайся, хто це?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2608 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
8
5
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:16
Hotab написав: Vadim_ написав: Frant написав:Пан Акурт наїзжає на всіх, хто розумний і пише за суттю. Чому, пане Акурт???
ШІ з понтами
ПН (природне невігластво) зі стаканом . Здогадайся, хто це?
Так то воно так. Але зазвичай люди діляться тут власним досвідом, а не переказують байки, почуті від інших людей або прочитані десь на Фейсбуку. Це я про турецького (нині французського) халамидника. До того ж, там їх неначе 3 персони сидять, на одній обліківці. Тому пишуть багато, вдень і вночі. Шерстять ФБ, різні блоги, Ютуб, щоб назбирати матеріал. Мої знайомі, які кілька років прожили в Канаді, сказали, що нічого хорошого. Не варто туди їхати. По перше, клімат холодний. По друге, грошей там не заробиш. США сподобалась знайомим - і клімат норм, і гроші можна заробити. Тому всі ці опуси колективної бригади дописувачів під нік-неймом "АКурт" про життя і квартири і будинки в Канаді - мимо цілі. Графоманство чистої води.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 08 тра, 2026 08:22, всього редагувалось 2 разів.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1830 раз.
- Подякували: 2604 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:19
akurt написав:Я дуже радий, що саме ви, якого ми знаємо як досвідченого будівельника, зробили такий цікавий аналіз. Приємно, що ви ретельно проаналізували практично кожен крок, виявили місця, де треба було зробити по-іншому. Ех, якби так само - та про новобудови в Києві, Дніпрі, Харкові та Львові… Мені по дорозі додому у Львові зручно було їхати по вулиці «Трускавецька», де будували велетенський і зовні (!) шикарний ЖК. Я весь час дивився на його коробку та стіни - на етапі будівництва - і думав, що щасливі мешканці/власники/інвестори ніколи не дізнаються, з якого лайна це зліплено криворукими… все замаскували зовнішнім оздобленням… Можливо, Вам буде цікавим такий факт: це жахливий напад на гуртожиток університету в одному обласному центрі. Будівля середини ХХ сторіччя здається повністю зруйнована. Але пройшло в пресі непоміченим також руйнування будинка навпроти (фізику нікуди не дінеш) - там сучасна багатоповерхівка, здається 14 поверхів. Мені про це написав мій приятель - реальний діючий будівельник і один із найвідоміших на сьогодні в Україні спеціалістів. Так ось він мені написав такі слова: «Через проспект высотка в стекле. Сэкономили на стройматериалах в свое время. И без свай… С остеклением перемудрили. Сильно сэкономили». Як по-вашому: «дендрофекальная технология» или нет? І чи може взагалі це бути в Україні, бо як відомо, «дупорукі» і дебільні будівельники творять криворуке зло для людей тільки за її межами?
Пан ВіктрСемёныч, уточните, где на Гагарина завалилась 14ти этажка в воскресенье, после того как Калибр разнёс крышу и пару этажей в общаге экономфака универа?
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:37
Frant цікаво, що київські рили забули на гілці Еміграція, заробітчанство?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1522 раз.
- Подякували: 1945 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:49
shapo написав:Когда решили делать паркинг и раскопали столбчатые фундаменты одна колонна в основании стакана оказалась вообще без бетона и уже тогда обратили внимание на просевшее в этом месте перекрытие. А воровать намного эффективнее и,главное,незаметнее можно на вентфасадах, гидроизоляции и прочих работах. Что такое " перемудрили с остеклением" не понимаю, они что делали не проекту или без авторского и технадзора? А сваи это вообще из области фантастики. Там что, можно так нарушить проект или их не было и это его личное мнение о квалификации проектанта?
Дякую за вашу відповідь. Я знаю вас давно та знаю вашу високу кваліфікацію, тому всі слова на вагу золота. Ну ось бачите, а наш нью-йоркський квартирант так біситься просто від того, що я розказую про конкретні випадки того, як розмістилися, як знайшли себе, та як працюють наші українці за океаном. Біситься не по-дитячому.
Востаннє редагувалось akurt в П'ят 08 тра, 2026 09:18, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4315 раз.
- Подякували: 1563 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 08 тра, 2026 08:58
барабашов написав:Пан ВіктрСемёныч, уточните, где на Гагарина завалилась 14ти этажка в воскресенье, после того как Калибр разнёс крышу и пару этажей в общаге экономфака универа?
Пан Зяма Маркович, уточніть, де саме я писав - цитую вашу дурню - «завалилася 14ти этажка»? Як відомо, у п’ятницю, 8 травня, у вашому місті запалювання свічок на честь Суботи о 19:46. То ваш Бог за брехню Вас покарає. Сказано ж: « Не обманывайте друг друга. Бойся своего Бога. Ибо Я — Господь, ваш Бог!………וְלֹ֤א תוֹנוּ֙ אִ֣ישׁ אֶת־עֲמִית֔וֹ וְיָרֵ֖אתָ מֵֽאֱלֹהֶ֑יךָ כִּ֛י אֲנִ֥י יְהֹוָ֖ה אֱלֹֽהֵיכֶֽם» (Тижневий розділ Бегар-Бехукотай)
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
7
Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:19
Вам КакуртСемёныч диабет и алкоголизм вместе с желчным и печенью пора лечить водами во французских альпах. Хотя я бы на месте гасконцев поместил бы пенсионера-беглеца в отдельную палату с электросудорожной терапией.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 тра, 2026 09:20
Вам, Зяма Маркович, треба кидати грішити. Сказано ж: «Исполняйте Мои установления и соблюдайте Мои законы. Исполняйте их — и будете жить на земле в безопасности». ……וַֽעֲשִׂיתֶם֙ אֶת־ חֻקֹּתַ֔י וְאֶת־מִשְׁפָּטַ֥י תִּשְׁמְר֖וּ וַֽעֲשִׂיתֶ֣ם אֹתָ֑ם וִֽישַׁבְתֶּ֥ם עַל־הָאָ֖רֶץ לָבֶֽטַח (Тижневий розділ Бегар-Бехукотай). У п’ятницю, 8 травня, у вашому місті запалювання свічок на честь Суботи о 19:46 - саме час почати нормальне життя. Спробуйте, саме час: вихід Суботи 9 травня о 20:49.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
2